Regisztráció Blogot indítok
Adatok
LupusM

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kontár Komlókutató Corgoň 12% 2008.02.26 19:32:00
szlovák világos sör A megkapóan tavaszias idő beköszöntével az előrelátó KK büszkén gondolt a hűtőjében deponált sok-sok érdekes sörre, amit elmúlt heteinek fordulatos kalandjai során gyűjtött össze, így ma este elővette.dolgos napja gyümöcseként párásan izzadó…..
Kontár Komlókutató Palóc Búza 2009.08.18 19:46:00
magyar világos búzasör Tegnap arra ébredt a KK, hogy unatkozik, így sebtében vonatra szállt, és meg sem állt Balassagyarmatig, azon belül pedig a Széles & Széles Kft. sörfözféjéig. Itt elsőre nem talált semmit, majd amikor rájött, hogyan kell becsengetni, annál nagyobb…..
Kontár Komlókutató Soproni 2006.06.10 17:43:00
magyar világos sör   Elérkezett az alapváltozat ideje is: az 1895 sikere után a KK górcső alá vette a soproni fapados modellt, az Ászokot, amit most már nem is hívnak Ászoknak, de a mendemondák szerint egészen visszataszító ízzel bír. Népsörhöz képest mindenesetre…..
francia szűretlen világos búzasör A KK-t a Kerepesi úti Tescóba sodorta a véletlen, ahol meglepve tapasztalta, hogy a korábban kritikán alulian gyenge sörválaszték gyökeres reformokat élt meg, és a ló másik oldalán találva magát eddig a teljes hazai ismeretlenség…..
magyar félbarna búzasör Sajnos, sajnos már megint sikerült cikktelenül ellébecolgatni egy szűk hónapot. Pedig írni lett volna miről, még az újabb Budavári Sörfesztiválon kívül is. Annak például már több mint három hete, amikor a KK véletlenül Soltvadkert felé…..