Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Betli

32 bejegyzést írt és 134 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Amig nem tortenik semmi sok, addig lehet mazsolazni a regi eletembol, biztos sokatokat erdekel.....se, de jobb, mint a facebook 2 ora utan....szal.....ugyanmar.mindenkilapja.hu....check this out Budy.......
 Nincs semmi....agyhalal van....januar mire vagy te jo???...lehetne mar marcius, johetne a tavasz es dagadhatna az.....mar csak azt nemtom,hogy csuton es penteken a ket szabadnapomon mi a ....... ........ ......t ...... fogok csinalni??????.....valoszinu mindolni fogok a gapre....cheers..
Lájfizabics mindjárt 2011 2010.12.31 20:18:00
Az első szilveszterem (amióta eljárok) amikor nem a barátaimmal vagyok, sőt még csak bulizni sem megyek a városba. Az ok egyszerű: nem volt nagyon kedvem semmihez, és a lány is átjön akivel mostanában vagyok.Érdekes, hogy régen mennyire másként éltem meg a csajokkal kapcsolatos…..
Lájfizabics no big fun 2010.12.24 16:35:38
van h jó, van h nagyon szar. hullámzik. ez most olyan, szar :) van ez a karácsony dolog, ez rendszerint megborít kicsit. de nem is ez a lényeg. szokás szerint csajos a sztori... :) nemrég írtam h furcsán mennek a dolgok a lánnyal, ez azóta még furcsább lett. bizonytalankodó…..
Hihetetlen hogy ha az ember 30 percel hamarabb ér be a melóhelyére milyen kis szappanoperába csöppen....Van az érzelgős it-s : na ez egy vicc, a csávókám folyton azon kesereg az asszisztensemnek, hogy a jelenlegi kapcsolata mekkora egy vicc, mindenki féltékeny mindenkire bla bla bla...…..
Lájfizabics helyzet? 2010.12.20 01:03:00
nyugaton változatlan najó, ez túlzás, nagyon nagy vonalakban igaz. elég sok minden történt azóta h legutóbb írtam. volt itt minden... még kutya is lehetnék kb.. :D végeredmény persze negatív előjelet kapott, megy a szarlapátolás, mint munkanélküliség, volt barátnő…..
Lájfizabics céges buli, új csaj 2010.12.12 17:26:58
Hát az van, hogy volt pénteken egy céges bulcsi ami frankón megint a seggrészegségről szólt.Nem éreztem annyira az erőt az első 5 cuba libreig, ja meg volt jéger is..hopsz..Szóval érdekes volt, néhány kollégám nem tudta annyira visszafogni magát mint amennyire kellett volna,…..
Penteken este szallodas osszejovetel volt, mert 4-5 ember elmegy es oket bucsuztattuk, jo draga helyen volt 1400 Ftert ittam a 330 ml-es coronat.....emlekszem mexikoban 180 Ft volt, na de ez London, szal unalmasnak indult a buli, mindneki beszelgetett, en meg probaltam oldodoni, voltunk vagy…..
A nappaliban forro teaval, hatterben a tv, melyben egyre tobb a karacsonyi zenevel alafestett reklam, mely annyira nem jo, mivel itt toltom Londonban...itt a norveg lany vele dumalok, epp a baratjat varja....szabadnap van, szal mosok is eppen, de mar a szaritoban van a cucc jo kis szerkezett, sosem…..
Egyedul a szobaban az uj hazban, franciagy, meleg, bent a nappaliban a Tv 400 csatornaval, Virgin internet, mar csak kajat kell vennem a frigoba es minden okes lesz...:) lakotarsak jofejnek tunnek, most szoknom kell az ausztral es del afrikai akcentet, szal 4 lany lakik itt meg rajtam kivul es 2…..
Kint a konyhaban, 1 uveg francia vorosbor tarsasagaban youtube videokat nezunk, itt van meg 2 lakotars par sorrel, a heten nem melozom tobbet, enyem a szombat es vasarnap....hurra...jovoheten eleg sokan lelepnek innen, most elvagyok, de a szobatarsam az no comment, szal mar varom,hogy…..
Kb 3-4 hete lett vége a dolgoknak KZSvel, alkalmi dolgok voltak de az már csak a fizikai okok miatt jött létre. A mostani posztomat terveim szerint rendszeresen fogom updatelni az új lánnyal kapcsolatban. Ez már csak arra is jó lesz, hogy emlékezzek a dolgokra.KZs arra mindenképpen jó…..
Mivel mar a klubban nem dolgozom, igy eltudtam menni egy kollegam szulinapi bulijara, pubban volt, szokasos asztalkorbeulos piazos, beszelgetos, ahany ember annyi nemzet, a spanyolom is tudom gyakorolni, szal jo volt, de mivel szallodai dolgozok, igy a fele dolgozott masnap, elve 5kor kezdodott oh…..
Huh, kemeny hetvege volt...voltam penteken es szombaton is a klubban reggel 5ig...klub kozonseg, hat kepzeld el a Dokkot es szorozd meg 3-mal, 15-20 fos csoportokban jottek a cicak 18tol 22 eves korig, mellplasztika, miniszoknya, magassarku alap...delutan 3 ora a fodrasznal 1 ora sminkesnel…..
Lájfizabics Kindergárten 2010.10.23 16:36:00
Az van, hogy VÉDEKEZZETEK ha eksön van.....a múlt hetemet közel sem tudnám a béke szigeteként aprosztofálni. Írtam arról lányról akivel 4szer szakítottunk bla bla bla.... retardált de ez most mindegy, én is az vagyok. Egy kellemes szerda reggelen (miután kb összevesztünk, megint)…..
Betli 2010.10.23 17:11:10
Lájfizabics így élünk mi.. 2010.10.16 15:33:06
arckönyv cset részlet:(Betli kontra Bob)Bob addig írd mizu a symbollal15:13Betli:  hááámajd elmesélemvicces vicces:D15:13oké15:13Egy SUCCESSTORY :Dismételten a 2010es évadból :dmég lesz folytatás15:13WHHAAAAAATT???? :D15:13ez egy ilyen teleregény v nemtom15:13:D15:14de rólunk…..
Megvolt az interju tegnap...lepjunk is tovabb...nana, hogy elmeselem, szal olaszteszta es olyan,mint a vapiano, koze nincs hozza, de meg kozel se, ez egy bufe jellegu cucc volt, amiben take away pasta volt a marketing fogas, sima penne teszta 3 fele feltettel...mar stresz nelkul megyek interjukra,…..
Betli 2010.10.15 22:24:22
Megvolt a fotozas,csinaltak rolam 150 kepet, volt par ocska pozicio, meg gengszterkedes, dehat muszaj volt...szal most szombatra kivalasztanak 5 kepet, amit kiretusalnak...nana, hogy barkibol lehet barmit csinalni...na szal majd utan varhatom a hivasokat, ha lesznek egyaltalan, de megprobalok mar…..
Lájfizabics Mr Brightside 2010.10.08 09:57:51
Szerelmesnek lenni a gyötrődés és a boldogság keveréke, szerelemben sonics állandó boldogság, harcolni kell érte. Még nem voltam szerelmes, nem volt olyan aki igazán megérdemelte volna. Nehéz megtalálni a sok éves kapcsolatot, vagyis lehet másnak könnyű nekem nem. Valahogy…..
Lájfizabics nem könnyű 2010.10.06 09:33:27
Az elején sosem hittem volna, hogy pont vele fogok összejönni. Nem éreztem a lángolást, az akarást és semmi olyasmit amilyen érzések jellemzőek rám ilyen helyzetben. Aztán a bsound után találkoztam vele a corvin tetőn ahol változott valami, benne és bennem is. Egy péntek estén…..
Betli 2010.10.06 18:34:11
Szombat delutantol meloztam egy 700 fos vacsoran, de tiszta nyugdij volt, voltunk ra 80-an felszolgalok, kapsz egy asztalt leszeded, 5-en viszuk ki az eteleket, mindenki 2 tanyer, egyszerre szerviz stb...ott voltam ejjelig, csak szamoltam,hogy ketyegjenek a fontok, csak egy kicsi stressz volt, de az…..
Olvastam, megint metrosztrajk lesz vasarnaptol hetfoig, na azt kene latnotok mi van itt akkor....imadom...:) Hatalmas kaosz, mindenki gyalogol, a buszok mar a vegallomasokon fullra vannak, meg se allnak a megallokban, az ingyen biciklikert harcolni kell, szal oriasi tomot sorokban haladnak az…..
Itt vagyok tobb, mint 1 honapja es mar eleg sok dolog leesett. Itt a minamalberbol is jol meg lehet elni, vagyis nem kell nezni az arakat, lazac, kaviar, pezsgo, meg amit akarsz, a ruhak is olcsok, felnapi berembol vettem mar telikabatot meg egyeb meleg holmikat....Mexiko utan ez pokroc, van meg 3…..
Lájfizabics 25 érv 2010.05.06 19:37:00
Lassan 25 leszek, nem semmi. Amikor még 18 voltam olyan távolinak tűnt ez az egész. Amióta dolgozom nagyon felgyorsultak az események, érdekes hogy amiket gyerekként elképzeltem magamról azok nagyrészt teljesültek (leszámítva a kapcsolatokat, ott vannak problémák). 2010 nekem a…..
Betli 2010.05.08 12:14:10
Néhány párbeszéd a Vodafonos ügyfélszolgálatnál, félelmetes emberek, azok egyáltalán?..:)- Van egy új 3210-esem, a feleségemnek pedig egy féléves 3210-ese. Nem találom a tölt őm, használhatom a feleségemét?- Jó napot kívánok, XY vagyok. Miben segíthetek?- A csengohangom…..