Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szocske

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amerikai kutatók szerint a vezetés közben telefonálók is sokat hozzátesznek a közlekedési káosz kialakulásához, mert beszélgetés közben csökken a reakcióidejük és általában lassan vezetnek. A kísérletben résztvevő sofőröknek hatszor kellett levezetniük nagyjából tizenöt…..
Van nekünk szép új mr-ünk. Régen Magyar Rádiónak hívták, és ott volt a szentháromság a Kossuth-Petőfi-Bartók. Hallgatottsága gyakran alulról közelítette a nullát. Ugyanis, hiába volt többé-kevésbé igényes adás (nem a beszédhiba-maximalista Farkasházyra meg a…..
Szocske 2007.12.15 22:17:53
Valoban, ha a koncesszios szerzodesben a gagyiradiok nem csak megadott frekvenciak megadott teruleteken valo kizarolagos hasznalati jogat vasaroltak meg az adott idoszakra, hanem allami kotelezettsegvallalast is kaptak arra, hogy a kozszolgalati radiok ezalatt az ido alatt csak valamilyen modon meghatarozott szinvonalnal kevesbe nepszeru musorokat fognak sugarozni, akkor a szerzodes ezen pontjara vonatkozo kotber idoaranyos reszeert lehet sorakozni a kasszanal, es kozben teli torokbol hoborogni.

Amugy viszont (jogilag) kuss van.

Nagyon szomoru, hogy ilyen faszsagra (marmint konnyuzenei radiora) kell az adozok penzet pazarolni, es hogy egy tobbszereplos, hatkony mukodesre predesztinalt piacon be kell avatkozni, de tenyleg elviselhetetlen es sulyosan jovokarosito szintet ert el a nepbutitas.

Es hogy egy kicsit lazitsuk a dolgot:
Ez a radio cafe ez lehet hogy amugy nagyon fasza dolog, (bar nem tudom milyen lefedettsegu) de pont az a reggeli blokk, amikor en konnyuzenei radiot vagyok kenytelen hallgatni az fajdalmas. Kb arrol szol, hogy ket egymasba nagyon szerelmes ferfi indokolatlanul hosszan okoskodik ketfele dologrol: olyanrol, amihez bevallottan nem ertenek, es olyanrol amirol azt hiszik hogy ertenek hozza, es kozben nem. Mindezt olyan stilusban, mint mikor az ovodaban felvagtunk a tobbiek elott: en tudom am mitol megy a repulo, a csik tolja! Apukam repulovezeto, o mondta, es Gagarin is a baratom es aki nem hiszi el, azt holnap ketten megverik!
Kozben neha bejon egy harmadik szerencsetlen, elnezest ker hogy el, es hogy hat eppen talalt itt valami zenet a youtube-on, amit meg o sem hallott ugyan, de jo cime van, az eloado nevet elfelejtette es innen bentrol mar nem latja a monitort, es nem akar megegyszer ki-be menni, mert amugyis hasmenese van, de mindegy is mert amugy sem ismerte, ugyhogy akkor azt most hallgassuk meg kozosen, de addig neki ki kell ugrania a klotyora megint.

:-)

Ez a szmajli itt az egesz radiocafes dologra vonatkozik, igerem neha belehallgatok mas idosavban is, biztos van rajta sok jo is, csak a jo arcok nem reggel hetre jarnak dolgozni :-)
Ha a világnal olyan pontjára vetne bennünket a balsors, ahol nincs konnektor, de van némi napfény, a karmánkon osztozó kütyüket akkor is életben tudjuk tartani. A Brunton boltjában csekély 200 dollárért megvásárolható, Solar-Roll névre hallgató napelemes töltő vízálló,…..
A Konzervatórium igen nagy fába vágta a fejszéjét ezzel a posttal, mert nagyon nehéz erről a kérdésről még beszélgetni is. Mi mégis megpróbálunk párbeszédet kezdeményezni erről a kérdésről, mert úgy gondoljuk, hogy ez a kérdés a jelenkori Magyarország egyik, ha nem a…..