Regisztráció Blogot indítok
Adatok
anyus76

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„Időnként elmegyek az orvoshoz, és megvizsgáltatom vele magam, mert az orvos is élni akar. Aztán elmegyek a gyógyszertárba, és kiváltom az orvosságot, mert a patikus is élni akar. Aztán a gyógyszert a csatornába öntöm - mert én is élni akarok!” Mark Twain..
Egy rákos negyvenes => Megvagyok 2010.09.14 11:04:00
Milyen könnyű kimondani: Meghalok… és milyen nehéz megtenni… Mondjuk az sokat segít, hogy nem a 10.en lakunk, túl nagy volna a kísértés, így rákosan hamar azt mondaná az ember „Csak egy ugrás a sugár.” Jól van na ezzel nem viccelődöm, nem(!) soha…..
anyus76 2012.09.23 15:36:12
@Maceráj: Szia! Nem tudom letölteni a regisztrációs lapot mert valami olyan formátumban van amit az én gépem nem tud és nem is ajánl fel hozzá semmit!!!
Üdv napló…Jó ez a megszólítás, olyan személytelen, Üdv napló… egy ismeretlen ismerős, akiben megbízhatsz, akinek mindent elmondhatsz…Hát igen… sose gondoltam volna, hogy valaha blogolásra fogom adni a fejemet, de annyi minden történt velem az elmúlt 40…..
anyus76 2013.05.30 21:14:13
Én 2010 év végén lettem nagyon rosszul január elején meg is oporáltak a diplomások vakbél gyulladással. A Műtét után 3 nappal komplikációk léptek fFel. Vissza kellet nyitni a sebet Mert elfertőződött. Majd jött a fájdalom egyre erősebben, volt olyan orvos aki vizsgálat nélkül egy görcsoldóval és egy jó tanáccsal, hogy nem kéne ilyen fiatalon szimulélni hazaküldött. Egy óra múlva már megint üvöltöttem a fájdalomtól. Már csak 1 hét volt a tükrözéssig addig csa kibírom valahogy gondoltam, de nem így történt! Újból az ügyeleten kötöttem ki. Szerencsére egy mássik orvonál. Ő adott a fekélyre gyógyszert. 1hét múlva a tükrözés után az orvos megkérdezte,hogy bírtam ekkora fájdalmat elviselvi, és hogy szerencse, hogy egy heteszeedem a gyógyszert, mert a gyomrom ki is jukdhatott volna. 6 hét múlva a kontroll tükrmüzésmen jött a pofon rákoss vagyok és abbôl is a legveszélyeesebb.Rohangálás orvostól orvosig a SOTE I. yutube. Sebészetén operáltak! Teljes gyomor és21 nyirokcsomó eltávolítás 6 héttel utána sugár kemo 5 hétig folyamatosan! Mindezt egyedül két gyerekkel. Közben az exem kamasz lányomat magához édesgette. 10 éve nevelem őket egyedül értük éltem és ezt most elveszik tőlem (az életem) közben még két hete a nagymamám is meghalt és kiderült nem is volt semmi baj a vakbelemmel. Pedig 6 hónapig hetente kétszer jártam vissza,de a sebész csak a vállát vonogatta. Az volt a szerencsém, hogy pesten az egyetemen egy szuper orvoshoz kerültem élek a végstádium ellenére másfél éve volt a műtét! Csak közben leszázalékoltak és már nem tudom fizetni a megemelkedett hitelt lassan két gyermekkel kerülök az utcára vagyis egyel mert a lányomat elvette az apja. Teljesen ki vagyok ha valaki tud segitse kérem
Nehéz dolog… mert minden ember más kialakult táplálkozási szokásokkal jut el odáig, hogy kikapják a gyomrát… nem részlegesen, hanem úgy emberesen az egészet…Nincs két egyforma eset, mint ahogy nincs két egyforma ízlés sem, van olyan, aki kedvel egy bizonyos…..
"Gábor Te élsz???" Ezt a kérdést Gyera János barátom tette fel egyszer nekem. Milyen kár, hogy már nem él, így már nincs kivel megvitatnom ezt a nagy kérdést. Azt hiszem nem élek, csak létezem. Na persze azt sem mondhatom, hogy amióta van ez a betegségem,…..
Rengetegen voltak a laborvizsgálatnál a vérvételnél, egy fél óra sorban állás után eljutottam odáig, hogy elvették a beutalómat… a hölgy megkérdezte, hogy mikor műtenek, mondtam hogy 2.-án fekszem be, és harmadikán műtenek… Addigra a tumormárkerek nem lesznek…..