Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Privatdetektiv Josef Matula

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hónapokon át tesztelés, hibajavítás, tesztelés, hibajavítás. Rengeteg hiba találás, folyton javítás, de a végére nem érés. Eredeti élesítési dátum elérés, még mindig hibajavítás. Új élesítési dátum kitűzés, tovább tesztelés, tovább javítás, újabb dátum…..
Privatdetektiv Josef Matula 2013.11.03 21:06:49
@Kriminalhauptmeister Harry: Mondjuk annyiban szerencsésebb az űrhajózási ipar, hogy MINDIG el lehet napolni az indulást az időjárás miatt. :)
Jelen dokumentum a jövőben kifejlesztendő Stücnikezelő Rendszer üzleti igényeinek specifikációját és a megvalósításra vonatkozó ajánlati kiírását tartalmazza. Az igények alapján a rendszer megvalósítására vonatkozó ajánlatot várunk…..
Privatdetektiv Josef Matula 2013.07.02 21:32:05
@Pudva: meg rotációs kapán is :)))
Egy funkció nélküli, színes darab kis textília. Nem melegít, nem véd a naptól, nem tart vissza semmit attól, hogy leessen rólunk. Színes, mintás, de csinosabb senki nem lesz tőle. Miért hordjuk akkor, és mi köze van az informatikai projektekhez? Nos, a nyakkendő különleges…..
Privatdetektiv Josef Matula 2013.01.28 17:05:56
@phaidros: LOL!
Ahány ház, annyi szokás, szól a mondás. Na, ez a projektvezetésre is igaz: ahány cég, annyiféle elképzelés létezik arról, mi a bánatot is kell csinálnia a projektvezetőnek. Nézzük csak meg, mire is számíthat az ember attól függően, hogy milyen méretű cégnél próbál…..
Privatdetektiv Josef Matula 2012.09.25 21:38:33
@eckerman: mindenhol/bárhol jó, amíg el tudod fogadni az előnyökkel együtt járó hátrányokat. :)