Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ilonailyes

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha valaki kíváncsi arra, hogyan lehet nehéz időkben is mosolyogni, Madagaszkár az egyik legjobb úticél. A szigetlakók őszinte kedvességének és nyíltságának, illetve vallásosságának köszönhetően a madagaszkáriak tudják hogyan éljenek mosolyogva, még ha a nagy szegénység és…..
ilonailyes 2013.09.22 18:23:24
@Esthajnal57: Kedves Esthajnal, köszönöm a kérdést. A projektem témája a környezeti nevelés volt az internet segitségével. Tulajdonképpen abból állt, hogy játékokat, tevékenységeket szervezzünk a diákoknak arról, hogy hogyan tudják mindennapi életükben védeni környezetüket, ezután pedig bemutassuk nekik, hogyan tudnak használni egy blogot arra, hogy ismereteiket, ötleteiket megosszák más iskolák diákjaival:
educenvmad.blog.com/
Én egy német lánnyal együtt dolgoztam a projekten, de együttműködtünk a helyi tanárokkal, akik nagyon sokat segitettek nekünk. Két városban dolgoztunk, másfél hónapig Antsirabe-ban, másfél hónapig a fővárosban, Antananarivo-ban. Két-két iskolában mindkét városban. Nehézséget az jelentett, hogy nem minden iskolában tudtuk használni a számitógépeket illetve internetet, úgyhogy volt ahol csak tevékenységeket szerveztünk, de nem dolgoztunk számitógépen. Amúgy az is nagy segitség volt, hogy volt egy helyi projektkoordinátor, aki kapcsolatba helyezett minket a helyi tanárokkal és iskolákkal, és tulajdonképpen vele beszéltük meg mit is fogunk csinálni az iskolákban, illetve neki kellett a végén beszámolnunk az eredményekről.
Nem tudom még hogyan tudok képeket feltölteni ide, viszont van sok képem ami megtekinthető a követkeyő blogon: ilonailyes.wordpress.com