Regisztráció Blogot indítok
Adatok
analfabéta212

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szia!    Létszíves jelentesd meg a blogodon ezt a leírást. Lehet, hogy egy kicsit hosszú, de ha nem gond, akkor menjen az egész. (Ha úgy gondolod, hogy megjeleníthető)  A cikk egyébként a posta vezetőségének szól, de nem reagáltak semmire, így küldöm a botrányos…..
analfabéta212 2012.09.16 18:21:31
@Fifi2012: Valamit félreértettel én Ádám István levelére írtam hogy , etetés, és toborzás. Igen van igazság abban amit a levélíró leírt, de túlzásokkal van tele véleményem szerint. Igen a posta vezetése keresi a megoldást hogy minél több munkahelyet tudjanak megmenteni a piacnyitás után is. Igen a mai fiatalok már nem írnak levelet , a befizetéseiket is interneten keresztül intézik , újságot nem fizetnek elő mert mindent megtalálnak a neten. Én sajnálom a postai dolgozókat mert nem egyszerű és könnyű az életük . Sok szabályt kell betartaniuk és ez mellett emberségesnek kell lenniük . Minden tiszteletem az övüké . A névtelen levélíró viszont pont ezeknek az embereknek árt. Ha már megnevezte a főnökeit ország világ előtt akkor vállalja névvel is.
analfabéta212 2012.09.12 18:00:59
@yamaháspostás: Igazad van ez a kézbesítők lejáratására szolgál. Az azért érdekes hogy a posta vezetőjét lehúzza , a közvetlen vezetőjét pedig áldozatnak tünteti fel, holott ő többször nézte a dolgozókat hülyének és alázza meg a stílusával viselkedésével . Az üvöltözés sokkal jellemzőbb rá mint a postavezetőre ( mert én azt mondtam ). Ja és a terveket nem a postavezető találja ki ő is úgy kapja fentről . Kösz hogy megvédted a kézbesítőket.
analfabéta212 2012.09.14 18:50:16
@DonRoberto: Ez ne más mint etetés és toborzás .