Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sooszoli

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Légy Te is állami kitüntetésre jogosult mintapolgár!  Ehhez nem is kell sok dolgot tenned....elsősorban a trágár-szótár legyen a kezedben, aztán ami a tolladból kijön, azt válogatás nélkül írd is le...ne habozz, minek?!  Különösen dicsérendő szavak  az anyázáshoz kapcsolódó cifra változatok, az…..
sooszoli 2016.08.22 11:38:34
Mindenki látta már azt a kis figurát, aki vöröslő fejjel ül, közben a füléből gőz tör elő mérgében. Na, ez vagyok én most.   "2014. november 15., szombat 13:36 A Fidesz-frakció közleménye     Budapest, 2014. november 15., szombat…..
sooszoli 2014.11.16 09:29:23
@TeisFiam: AZT HISZEM CSAK AKKOR HA TÉNYLEG FELÉBRED A NÉP ÉS TESZI DOLGÁT FEL LÁZAD AZ ELNYOMÁS A SZABADSÁG TIPRÁSA A PÉNZEINK ELLOPÁSA ELLEN ÉS VISSZA KÖVETELI AMIT EL VETTEK TŐLE ÉS AZ ÖVÉKÉ!
Nyílt levél Rogán Antal Fidesz-frakcióvezető, V. kerületi polgármesterrészére Tisztelt Rogán úr! Érdeklődéssel olvastuk nyilatkozatát, amelyet az E.ON visszavásárlását vizsgáló bizottsággal kapcsolatban juttatott el az MTI-hez. Túl azon, hogy az ön nyilatkozatát…..
Születésnap - kis szépséghibával Ma 25 éves a Fidesz. De ma semmi jele nincs annak, hogy ünnepelnének. Pedig ezek a fiatalok szeretnek ünnepelni. Még akkor is, ha nincs mit. Ma félnek. Ezért „ünnepeltek suttyomban” már tegnap. Ma ugyanis a „Ma Ifjusága” tüntet a „Mai…..
Először is engedjétek meg kedves 2/3, gratuláljak nektek a nagyszerű reklámhoz! Ha a világban volt még valaki, akinek kétsége volt afelől, nem vagytok normálisak, most sikeresen bebizonyítottátok, jól gondolkodtak felőletek.Valóban hülyék vagytok. Ekkora magas labdát adni…..