Regisztráció Blogot indítok
Adatok
PPP2411

14 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
   Négy évvel ezelőtt, a mai napon láttam meg először Annát. Valamikor dél és egy óra között nézett rám először szemöldök nélküli, foltos, apró kis arcával. Olyan gyorsan és könnyen érkezett. Egy hatalmas szuri, egy nagyobb vágás és máris megszületett a…..
  Hétfőn ünnepnap volt Örményországban. A hadsereg napja. Ezt inkább nem kommentálnám, annyi csak a lényeg, hogy otthon voltak a gyerekek és a férjecském is csak röpke két órára szaladt be a munkahelyére. Ezt is hajnalok hajnalán tette így hát előttünk volt egy egész…..
   Sosem szerettem, a Kis herceg-ből idézni. Mint a legtöbbünket, engem is meghat a regény mondanivalója. Könnyeket csal a szemembe már az ajánlás is ahogyan Exupéry egy olyan felnőttnek (fölnőttnek) ajánlja művét, aki mindent meg tud érteni. Szóval nem szeretek a Kis…..
PPP2411 2013.01.29 14:44:39
@endzsi21: Igyekszem pótolni a fotókat...
Filozofáció következik, akinek nem inge, ugorgya át!   Mint az már a fülszövegben is olvasható, számomra a színház természetfeletti, okkult élményszerzés területe. Persze én is tudom a racionális felemmel (na jó, racionális kilencedemmel), hogy pár lámpa, néhány vég…..
Helyszín: IMPRÓ – Kreatív töltőállomás Időpont: 2013. január 24., 19 óra Programcímke: „Miért csesztetjük egymást?” – Interaktív lélekbúvárkodás Szereplők: Momentán Társulat és F. Várkonyi Zsuzsa pszichológus ______________________________   Csak tavaly…..
  Nagyon hideg volt az elmúlt napokban, hetekben itt Jerevánban. Napközben sem igen emelkedett a hőmérő higanyszála -5 fok fölé. Ilyen fázós napokon kifejezetten jólesik valami testet és lelket melengető finomság. Jöhet az egy tányér étel formájában, de egy remek könyv…..
   Rendhagyó bejegyzés a mai mivel tulajdonképpen semmi köze az örményországi kalandjainkhoz. És mégis. Ma van a férjem névnapja, és én azon gondolkodom, hogy mivel is lephetném meg. Vettem neki mindenfélét, de mint minden évben, most sem tudtam kivárni a januárt és…..
   Néhány évvel ezelőtt, Dániában lenézett, kelet-európai bevándorlónak éreztük magunkat. Eszünk ágában sem volt bevándorolni, pont úgy fizettük az adót, mint minden tősgyökeres dán de ez a helyzeten nem változtatott. Aztán itt Örményországban, hirtelen irigyelt…..
   Gondolom, nem egyedül az én életem áll megvívandó csaták sokaságából. Nem a belső lelki vívódásra gondolok, az más téma. Inkább a hétköznapokban lejátszódó kisebb-nagyobb ütközetekre. Azokra amelyeket szeretteinkkel vagy  környezetünkkel vívunk. Meg kell…..
   A múlt hét közepén hírlevelet kaptam az egyik legnagyobb otthoni internetes jegyirodától. Rendszeres vásárlójukként tájékoztattak, hogy az Operaház október első munkanapján, reggel 6 órakor megkezdi a decemberi jegyek árusítását. Mivel decemberben otthon leszünk, totális…..
    Az elmúlt néhány napban nem sok igazán érdekes dolog történt. Legalábbis semmi olyan, amiről úgy gondolom hogy mást is érdekelhet. A budapesti küldemény továbbra is várat magára és az idő változatlanul gyönyörű. Mondjuk, túl vagyunk egy kisebb házassági krízisen, de…..
PPP2411 2012.09.26 08:44:25
@Thomah: Igyekszem...
   A hétköznapok köztudottan sokkal unalmasabbak, mint az egyéb napok. Mondjuk, mint az ünnepek, a nyaralások vagy akár egy költözés. Viszont a maguk kiszámítható ritmusával nyugalmat, biztonságot és állandóságot jelentenek. Olyan állandóságot, amihez egy idő után…..
A fenti mondat Pannikám szájából hangzott el azon a bizonyos pénteken, amikor is egy másodperc leforgása alatt megéreztük milyen is az, ha az ember önhibáján kívül a politika áldozatává válik. Igen, arról szeretnék írni, amire mindenki kíváncsi. Mi is történt pontosan azon a…..
Előző két bejegyzésemet igencsak negatívnak titulálták a kalandban résztvevő családtagjaim. Azt mondták...jó, jó, de tényleg semmi nem tetszik itt? Elgondolkodtam, és igazuk van. Vannak itt élvezhető és jó dolgok.  Vegyük először is a szállodát, ittlétünk elsődleges…..
Hááát, őszintén megmondom, hogy egy kicsit azért jobbra számítottam. Szebbre, kulturáltabbra, olcsóbbra, érdekesebbre. Az első napon iszonyú volt a hőség. Égető, perzselő napsütés. Az utcákon hatalmas forgalom rengeteg autó és mind dudál. A sávok, zebrák, közlekedési…..
  Schengen egy kis bortermelő városka Luxemburgban. Azért fontos, mert az 1985-ben ott aláírt egyezmény révén érezhetjük azt a felszabadító érzést, hogy bármelyik európai  város repülőterére megérkezve csak felkapjuk a csomagjainkat és a gépünk leszállásától…..