Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ReVi-X

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A minap olvastam, hogy az egyik (nem is annyira) titkos favoritom, a britek - fizimiskáját tekintve Paul Wellert, McCartneyt és a Gallagher bratyókat egyszerre megidéző - aktuális csodakölyke ismét előállt egy albummal, sokak nagy örömére, az egykoron britpopnak nevezett klasszikus…..
ReVi-X 2013.06.17 23:08:08
Egészen szépen alakult az Expendables 2, a PG-13-as besorolásról szóló hírek némi szomorkodásra adhattak okot, de remélhetőleg ezek után nem jön újabb lelombozó újdonság a projekt háza tájáról.A Lionsgate ezúttal három képpel/poszterrel rukkolt elő, amelyeken Sylvester…..
ReVi-X 2012.10.28 10:38:42
@Zsákos ember:

Nem kellene ismerned, hiszen csak ő volt a legtöbb akciófilmben a nagy színészek háta mögött, mint stuntmaster!!!
Míg a nagy színészek bohóckodtak, addig Scott vitte vásárra a bőrét, azért hogy te jól szórakozhass.Dehogy kellene ismerned, miért is kellene!!
Mellesleg talán ő az egyetlen Jet-li-n kívül a filmben, aki valamit ért is a harcművészetekhez.
A 80-as évek harcművészei meg nem nagyon csináltak semmit, talán Marc Dacascos, Jacky Chen, Jet-li és Donnie Jen.A többi csak izomagyú kólaautómata volt.Talán Seagal meg Van Damme még csak éppen-éppen tudtak verekedni.De ARnold meg Stallone szerintem csak töltelékek a felhájpolt és verejtékes akciófilmekben.
Scott Adkins az nagy arc.
Érdemes utána járni, mielőtt kérdőre vonod!
ReVi-X 2012.10.28 10:43:56
@Jester:

Nem híres, de fél kézzel leverné a stábot.:) Ő eddig csak dublőr és kaszkadőrként tevékenykedett.Magyarán többet tett a filmbe, mint a színész maga.:)Mégsem ismerik.
Mellesleg ő szerepelt a Vitathatatlan 2-3-ban és a Ninja című filmben.
Nem a legjobb filmek, de Scott az egyik legjobb harcművész, ez a 3 film nagyon komoly jelenetekkel van gazdagítva.
ReVi-X 2012.10.28 10:51:14
@Sanosuke:

Szállító 1.-2.-3., gépállat Sc, Crank 1.-2., Az Egyetlen, A Király Nevében, War, Halálfutam....stb
Az hogy nem ismered, pedig közel 30 filmben játszott már, aminek felét itthon is bemutatták, az csak a szűk látókörödnek tudható be.

Egyébként nem csak a 80, évek sztárjait kell keresni, stallone elmondta hogy olyan filmet akar, amiben igazi öregfiúk játszanak, de szeretne bele mostaniakból is egy párat.Ami szerintem egy bölcs döntés volt.Mert amíg Arnoldék battyognak, addig Statham és Adkins egyensúlyt teremtenek a filmnek, hogy ne csak járókeretes akciófilm legyen.magyarán a film ne önparódiába menjen át.
Volt már sámán, pap és katona, dalolt már parasztingben, egyenruhában és frakkban is, de a lényeg, a dalok, a mondanivaló nem változik. Mint minden szerzői előadó, Kovács Ákos is csak arról énekelhet, ami foglalkoztatja, a köntös, az előadásmód csak eszköz. Idén egyenesen a…..
ReVi-X 2012.10.07 00:58:58
@nzk:
És ezt normál keretek között, ép sorokba szedett kontextusban nem lehet megtenni?Hogy talán emészthető legyen minden szempontból.
Mert a "Ezegyrakásszarkurvaannyáttosznátelibeakieztcsináltaegyenszartésdögöljönmeg" az nem vélemény, hanem egy vulgáris tapló aránytalan butaságának bugyborékolása.
Gondolom van különbség.
Én most úgy írok, mint aki nem megrögzött rajongója az említett előadónak.Sok ezerszer jobban szeretek más előadókat Ákosnál.Van róla jó és rossz véleményem, azokat vagy kifejtem vagy nem.De megpróbálom azt érvekkel és normál módon kinyilatkoztatni.Tehát nem a vélemény nyilvánítással van a baj, vagy azzal hogy nem szereti és ennek hangot ad.Itt a "hogyan" ami hangsúlyos.
ReVi-X 2012.10.07 14:30:22
@villalaci:

Ász vagy.:D
Igazad is van.
Egy sosem volt David Lynch-filmből előlépett alter díva, némi Tori Amos beütéssel, meg némi szerethető kattantsággal. Rajta kérődzik az NME, a Pitchfork és a Quart - naná, hogy innen sem maradhat ki! Summertime Sadness, némi spéttel, így kora ősszel!... Egy "indie femme…..
A napokban olvastam, hogy megjelent egy digitális tribute lemez, amelyen különböző, többnyire kevéssé ismert hazai zenekarok, előadók dolgoznak föl egy klasszikus Kispál és a Borz-albumot. Föl is rémlett bennem, hogy annak idején ugye volt már egy remixlemez, ahol szintén valami…..
mustosb@csi zeneblogja Brit bomba 2012.09.11 14:31:44
Idehaza érdekes módon még nem robbant be, amit nem is értek. Ez a pacák egy tehetséges, fiatal brit, de fogalmazhatnék úgy is, hogy a The Last Shadow Puppets egyik fele. A videó még egészen friss, pár hónapja volt, amikor kijött, én meg rögvest ráugrottam, amint meghallottam a…..
A stílusos átdolgozások jegyében, ez is egy brit gyöngyszem. Where Are Your People? (Kinema Remix) by We Have Band   Szunya előttre kiváló! (Utánra is.)..