Regisztráció Blogot indítok
Adatok
brown69

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
2017-ben negyven éves a Csillagok háborúja (és jön a folytatása), harminc a Halálos fegyver (és jött a tévés változata), húsz a Titanic (franchise-építési zsákutca), tíz a Transformers (és jön a folytatása). Meg hogy még mik jönnek mifelénk, az most kiderül, és majd persze bővül.....
Csudiszép karakterposzterek és két új plakát a mostanában divatos, fekvő formátumban: klikkre megnőnek. ..
brown69 2014.12.25 13:45:32
Idén tíz éves a Star Wars III. rész: A Sith-ek bosszúja, húsz éves a Toy Story - Játékháború, harminc éves a Vissza a jövőbe, negyven éves A cápa. De vannak új filmek: Jurassic Park, Star Wars, Terminátor, Mad Max. Magyarországon, a mozikban. Az alább szereplő dátumok…..
Tudom, tudom. Már tegnap meg kellett volna szülnöm. Sőt, igazság szerint az egyik felét már pénteken, no de öregember nem gyorsvonat, Miskolc pedig mégis csak 200 km-re van innen, és különben sincs rajtad sapka.  Komolyra fordítva: múlt csütörtökön elindult a 10. CineFest…..
Tulajdonképpen nem is nagyon bíztam benne, csak vakon reménykedtem: a magyar horrorközösség már sok-sok éve megtizedelődött - és egyre csak fogy -, a Fangoria lehúzta a rolót, az olyan, többé-kevésbé horrorfilmekre specializálódott kiadók, mint az Ultra Film vagy a Black Mirror a…..
Az a szokatlan helyzet állt elő a tavalyi év meglepetésfilmje esetében, hogy a szinkron már készen volt, mikor a mozibemutató tényszerűvé vált, így a UIP-nál megszokott egy-két dolgot most nem érdemes keresnünk. De nézzük, hogy szól magyarul az a capella – jobban mondva…..
brown69 2013.03.27 19:03:41
Brian De Palma bő öt év kihagyás után végre visszatér a rendezői székbe, hogy testes történetet meséljen szexről, vágyról, csalásról és gyilkosságról - szóval csupa olyan dologról, melyek a kisujjában vannak. A Passionben Rachel McAdams és Noomi Rapace - főnök és…..
Mivel már ötödik napja tapossuk 2013-at, bátran kijelenthetem, hogy eme lista nehéz szülés volt - kb. mint egy hosszú szorulást követő nagy sűrűségű fekália-halom -, no nem azért, mert olyan kevés szemetet sikerült volna magamba lapátolnom az elmúlt 366 (371) nap során, hisz…..
2013 hazai filmbemutatói januártól áprilisig...
Dobpergés, tűzijáték, miegymás: új rovatot indítunk, amely ugyan kéz a kézben jár a nagy sikerű bemutatónaptárunkkal, de mégis eltér tőle, hisz nem csak abban segítünk, hogy elhelyezzétek az előttünk álló bemutatókat a nagy filmes térképen, de számos hazai premierről az…..
A nagy sikerre való tekintettel folytatjuk korábbi moziévadok felelevenítését. 1998-ból egyet lépünk előre: íme 1999 magyarországi filmbemutatói. A kérdés változatlan: te mely filmeket láttad moziban 1999 folyamán?..
aeon flux megérkeztünk! 2012.09.11 21:30:54
Nem hiszem, hogy bárkit is túlzottan meglepne a döntés: az elmúlt szűk egy év során - kezdve valahol a tavaly novemberi nagy adatvesztéssel - a freeblog kritikán aluli minőséget produkált; a különböző kimaradások, hiányosságok és hibák azóta mindennapossá váltak, így…..