Regisztráció Blogot indítok
Adatok
borokabogyó

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az ő neve Connery, Sean Connery. Minden idők legjobb James Bondja már nyugdíjazta magát, régen visszavonult a filmezéstől, sajnos nem sikerült túl fényesre a búcsú, a 2003-ban készült A szövetség csúnya bukta volt, azóta csak szinkronszerepeket vállal a kiváló színész, akit…..
Sherlock utolsó kalandja ez a 2012-es évben, becsüljük meg nagyon jól, mert kb. jövő ilyenkor látunk legközelebb új epizódot a sorozatból, értem én, hogy a jó dolgokra várni kell, de rohadtéletbe akkor is. Na kezdjük, komor szürkésre komponált képben Johnt látjuk a…..
borokabogyó 2012.09.12 21:35:15
@candyperfumegirl: A telefon eldobása tényleg nem annyira karakteridegen: mindig az övé az utolsó szó, ha jól emlékszem...
szerintem hasonmás sem kell, elég időt töltött a patológián, hogy anatómiai ismeretei legyenek és Molly segítségével meg is valósíthatott valamilyen maszkot is (mint a trükkmesterek). Az odafutó "utcai" emberek lehetnek a hajléktalan-hálózat tagjai. A karakteridegen rész szerintem a segítségkérés Mollytól volt... Kedvesen kért és nem parancsolt...
A Nő megvolt, akkor vágjunk bele Sherlock második kalandjába ebben az évadban, A sátán kutyájának feldolgozása lesz, lássuk, ezt hogy sikerül egyéni ízzel fűszerezni. Sherlcok talpig véresen és egy disznóvértől csöpögő szigonnyal állít haza, mire John unottan felvonja a…..