Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Jüdan-Rikjaaz

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
GasztroPunk Házikenyér házilag 2016.05.30 06:39:00
Tudom, hogy a házikenyér általában házilag készült kenyeret jelent, de minek nevezzem, ha ma már a boltban is kapható úgynevezett „házikenyér”, amely persze a kenyérgyárban készül. Nos, az én receptemmel nem lesz olyan felfújt vacakod, amit ha feldobsz, elviszi a…..
Megtörte a hallgatást az édesapja annak az indiai lánynak, akit még december közepén erőszakoltak meg és akinek megrendítő története a kontinensnyi országban és világszerte szimbólummá vált. Az apa szerint példát kell statuálni egy olyan társadalomban, ahol szinte mindennapos…..
Jüdan-Rikjaaz 2013.01.09 09:21:28
@dr. Közbiztonság Szilárd: szerintem Te nem igazán fogtad fel amit olvastál, ha ilyen borzalmakról hall/olvas az ember, nem hiszem, hogy az első az, hogy a helyesírási problémákat kiszűrje. Már ha egészséges a lelke és megfelelő érzelmi intelligenciával rendelkezik. A lány és a családja tragédiája szomorú, de az is, hogy a legtöbb ember nem képes átsiklani a saját szegényes érzelmi világán és másokat csesztet emiatt. :p
Tehát: kér vissza pénz, élet nem sikerülni.
Egy történet arról, hogyan lehet okosan, és tervszerűen nekivágni a világnak, felkészülve a nehézségekre és leküzdve azokat. Az már megint egy másik kérdés, hogy miért veszíti el Magyarország sorra az olyan embereket, mint Gyé és családja... TROLLFIGYELŐ: Trollt…..
Jüdan-Rikjaaz 2012.09.19 09:58:49
Sziasztok!
Régóta figyelem a blogot, de még soha nem szóltam hozzá. Most megteszem, és kérlek ne trollkodásnak vegyétek, és lehet, hogy most offolni is fogom a fenti sztorit. Én kissé úgy érzem, hogy ez a "meneküljünk innen, mert itthon minden olyan sz@r" dolog az utóbbi években mintha kicsit kinőtte volna magát és az emberek egymást húzzák le (vagy fel) erre a szintre. Elhitetni a másikkal, beépíteni a tudatába, hogy tűnés innen, mert itt éhen döglesz, senki vagy, semmit nem érsz, bla bla bla...enyhén szólva túlzásnak tartom és szemétségnek is. Inkább a sok siránkozástól kap csömört az ember, és nem attól, hogy itthon mennyire rossz.
Én is megjártam külföldet, évekig éltem egy idegen országban és még csak nem is európai kultúrában (bár az ország az EU tagja, de csöppet sem éreztem őket európainak) és el kell, hogy mondjam, jó volt, nagyon szuper, de soha nem tettem olyan kijelentéseket, hogy én bizony soha vissza sem nézek ide, a hazámba, mert bezzeg itt...! Nekem természetes dolognak tűnt, hogy valaki amíg van rá ereje és anyagi lehetősége, motivációja, az elmegy kicsit körülnézni, nyelvet tanulni(!), tapasztalni. De az, hogy itt mindenkiből csak a sz@r folyik, és tőlünk nyugatabbra bezzeg a kerítés is kolbászból van, nos ez már annyira visszatetsző számomra, hogy nem szoktam a "bezzeges" posztokat elolvasni.
El lehet menni világot látni (de mondjuk felejtsük már el Angliát, szerintem mindenki érti, hogy miért...kicsit már sok - emberek! 500 km-rel odébb is van világ!) és tök jó is, ha nyitottak vagyunk más, idegen dolgokra, de a bezzegelést be kellene fejezni itt ezen a ponton.
Köszi, hogy elolvastatok, és bocsánat, ha valaki nem így érez, vagy nem tetszik a véleményem, de ez van. Tényleg nem trollkodni akartam. :)