Regisztráció Blogot indítok
Adatok
youcannotbeserious

10 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha január, akkor Australian Open (AO). Ez minden évben így van, és remélem életem végéig így is marad. Kedvenc tornáim egyike az ausztrál nyílt bajnokság. A szerelem okát az időpontban látom: míg itt tél van (jó most, enyhe, de ezt ki garantálja nekem az elkövetkező két hét…..
(Forrás: UPI/Hugo Philpott) A felső ág főbb kiemeltjei közül tegnap mindenki simán továbbjutott.Fura ezt így kijelenteni, de nem volt meglepetés.Ami nekem feltűnt, hogy míg a wimbledoni torna megkezdése előtt mindenki arról írt, hogy mennyire könnyű ágon van a világelső…..
(Forrás: Alastair Grant/Associated Press) Bizony-bizony!Óriási nagy baj van.Ilyen nem fordult elő, hogy a férfiak közül két top játékos ennyire az elején elvérezzen.Ki gondolta volna, hogy Nadal után Federer (3.) is elbúcsúzik Wimbledon szent gyepétől?! Továbbá a korábbi…..
(kicker.de) Az idei Wimbledoni torna első meglepetésére nem kellett sokat várni: a belga Steve Darcis (ATP 110.) három szettben(!!!) győzte le a korábbi kétszeres bajnok Rafael Nadalt (ATP 5.). Elsőre meglepő, hisz Nadal bombaformában játszott a februári visszatérése óta. Ha jobban…..
Tegnap délután fikarcnyi esélyét sem láttam annak, hogy ne Nicolas Almagro jusson el a negyeddöntőben, ahol honfitársával, Ferrer-rel fog találkozni. Tévedtem. A spanyol a házi negyeddöntő marad, de Almagro helyett Tommy Robredo fog ott lenni. A 31 éves spanyol amellett, hogy óriási…..
Tegnap elkezdődött a 2013-as Roland Garros. Már a második nap majdnem akkor meglepetés volt, hogy csak csuda: a hétszeres címvédő, Rafael Nadal csak nagy nehézségek árán hozta az első meccsét a német Daniel Brands ellen. Picivel kevesebb, mint három órás mérkőzés első két…..
Mindjárt kezdődik a Garros (május 26.) és már megvannak a nagy kiesők. Murray (ATP 2.) Rómában szenvedett sérülést egy hete. Kezdett belelendülni a salakszezonba (jobb később, mint soha), de ez a csúnya derék fájdalom lehet, hogy kihagyásra készteti az olimpiai bajnokot. Nem…..
Egyes szereplők, karakterek, filmek bizonyos oknál fogva örökre megmaradnak emlékezetünkben. Ezekre általában örömmel és nosztalgiával emlékszünk vissza, és ha szóba kerülnek, olyankor mondjuk, hogy: „Emlékszel, amikor a filmben…”, vagy „Emlékszel arra a színészre,…..
A tenisz rajongóknak január 14.-én kezdődik az év! Az Australian Open (AO) nem csak azért nagyon izgalmas, mert az első Grand Slam, hanem, mert megmutatja, hogy milyen idényre is számíthatunk. A tavaly például láthattuk, hogy Novak Djokovic 2011-es nagy menetelése megismételhetetlen…..
A nagy teniszezektől sosem állt távol a jótékonykodás. Az itt látható videó egyik érdekessége, hogy sikerült leszervezni a rendezőknek az idei év legnagyobb slágerét jegyző Carly Rae Jepsent. Továbbá Mardy Fisht (hihetetlen még leírni is, hogy olimpiai bajnok), az úszásban…..
Andy Murray-nek lehetne ez a kedvenc Mary Popkids dala, hisz ő is oly régóta várt már erre a nagy díjra. Ámultam és bámultam a tegnapi döntő során. Fogadni mertem volna, hogy végig fogja izgulni az egész meccset! Még jó, hogy lottózni sem szoktam... A skót nagyon nyugodtan -a zord…..
youcannotbeserious 2012.09.11 19:56:19
@Héjj Szilárd: Meg.Jó volt látni végre győztesként játszani.Ez az ami kell ahhoz, hogy nagy játékos legyen, mert tehetsége és a feje megvan hozzá!!!