Regisztráció Blogot indítok
Adatok
malanya

0 bejegyzést írt és 65 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amikor az ember egy visszautasíthatatlan ajánlattal találkozik (legalábbis egy annak tűnővel), akkor arra azt mondjuk ez olyan, mint egy lófej az ágyban. De azért nézzük csak meg miről is van szó, mert sohase higgyünk senkinek, pláne nem politikusoknak…..
malanya 2013.08.26 07:24:16
@wilson77: de most komolyan...ez a gyurcsányozás annyira szánalmas.
         A magyar rulett az, amikor két párbajpisztollyal egy lépésről fejbe lövik egymást a felek háromra. Most már bizonyosság is van a nagy sejtés mögött, hogy az ellenzéki erők összefogásán munkálkodó alakok reménytelenül ostobák és…..
malanya 2013.08.25 18:06:13
@Mária: így van, eltűnnek a süllyesztőben, ebben igazad van, ez egyébként várható volt, valahogy nagyon meg lettem volna lepve, ha Bajnai mögé tényleg besorakozott volna egy MSZP szerű kakihegy, ami tele van Szanyi féle kínos alakokkal, akiknek ha kinyitják a szájukat, akkor annyi butaság jön ki rajta, hogy az ember szégyelli magát ha hallja... és Mesterházy féle izékkel. Ő egy olyan izé, nem tudok rá mit írni. "Oké, oszt jó napot." :) Akkor az ellenzéknek szerintem nagyjából ennyi volt, szerintem Orbán még 8 évig marad, ugyanis ha minden igaz és az európai gazdaság elkezd nőni, akkor onnantól kezdve a magyar is növekedni fog :) és egy ilyen féltudású ellenzéki politikai elit, ha az eddigi óriási Fideszes gazdasági baklövéseket nem tudta előnyére fordítani, akkor egy már minimálisan növekedésbe forduló gazdaság is olyan hatással lesz a 2014-es és az utána következő választásokra, megtűzdelve egy kis osztogatással.... hogy öröm lesz nézni. Szóval lehet örülni tovább Bajnai süllyesztőbe kerülésének... mondjuk ő legalább a gazdasághoz értett, de ez mellékes, Szanyi Tibcsi nagy dumája sokkal jobban bejön majd az MSZP-re szomjazó népnek. :D Szerintem egyébként ha az MSZP nyerni akarna, vagy legalábbis megszorongatni Orbánt, akkor Gyurcsányt kéne nekik visszarakni miniszterelnök jelöltnek, mert sárkány ellen sárkányfű... :D Orbánt jelenleg más nem tudná megmogyorózni... Gyurcsányból meg még azt is kinézem, hogy képes lenne rá. Na persze ez csak fikció, vicc :D
Vajon tragikus állapotként kell értékelni az MSZP - Együtt tárgyalások jelenlegi állapotát? Kommunikációs szempontból mindenképpen (szivárogtatások, stb.), politikai szempontból viszont egyáltalán nem, sőt - még azt is mondhatjuk, az események egy már korábban elképzelt…..
- SPOILERMENTES - 2077. Hatvan évvel ezelőtt idegen támadták meg Földünket, és az emberiséget a teljes kipusztulás szélére sodorták. A háborút végül megnyertük, de időközben világunk lakhatatlanná vált. Az emberiség túlélői a Szaturnusz legnagyobb holdjára, a Titánra…..
malanya 2013.04.11 05:06:38
@TommyGun77: ja az, persze... ha a Szoljariszt, Stalkert a Metropolist, Donnie Darko-t és hasonló filmeket nem számítunk, akkor a Mátrix valóban nézhető film, mármint az első része. Egyszer. Ahogy ez is.
Úgy látszik a közmunkásokra csak akkor szeret hivatkozni a kormány médiakutyája ha a foglalkoztatásról beszél, vagy hazugnak nevezi. Egyéb esetben képtelen felismerni a benne résztvevőt, még ha az ott is van előtte, de az is lehet nem is szabad beszélni róla. A Marcal gátján…..
malanya 2013.04.10 20:52:21
@Radio Silicon: én meg megnézném a tiédet, nálad biztosan mindig minden a legnagyobb rendben te szerencsétlen, álszent idióta. Menj inkább recskázni, közben meg nézd a Hirtévében valamelyik hozzád hasonló zsenit. :D
Kicsit is tájékozott olvasóink jól tudhatják, hogy Magyarország és/vagy a magyar kormány renoméja borzasztóan rossz külföldön. Mi magunk is évek óta foglalkozunk a jelenséggel, melyben a jogos kritikák teljesen hajmeresztő túlzásokkal keverednek; miközben az, hogy ennek a…..
Kövér László minden, csak nem méltóság - még ha közjogilag az is. Az országgyűlés elnöke viselkedését tekintve olykor sokkal inkább egy elszabadult hajóágyú a gyorsnaszádon. Vagy méginkább olyan, mint egy kocsmai suttyó paraszt. Kövér László fideszes politikusról mindig…..
1961. áprilisában a fenti képen mosolygó fiatalembertől volt hangos a nemzetközi sajtó. A szovjethatalom technológiai fensőbbségét hirdető, félelmetesen jól felépített propaganda mögül azonban egy kitartó, törekvő, szorgalmas, és bátor férfi portréja rajzolódik ki, akinek…..
Ma folytatódik a külföldi munkavállalással kapcsolatos tanácsokat, linkeket összegyűjtő sorozat. Legutóbb Ausztriáról írtam, ma csak egy kicsit megyünk távolabb. Németország a válság sújtotta Európában egyike azon kevés kivételeknek, ahol pörög a gazdaság, ennek…..
Ha valamilyen ezo-bio-öko-összeesküvés-elméletes online folyóirat jövendöl világvégét a pénzpiacon, akkor csak legyintünk. Azonban ha a világ legnagyobb alapkezelőjének első embere teszi ezt, akkor akár kétségbe is eshetünk.Nem ritka, hogy népszerűségük növelésére a…..
Elérkezett a március, és végre hivatkozhat éves szinten a gazdasági alkalmatlanság kormánya a növekvő foglalkoztatottságra.Nem számít innen semmi, oda lehet  szólni bárkinek a világban, vagy az EU-ban, ezt is megvalósította Tündérország pávatánca, legalábbis a számadatok…..
Bizonyítottság hiányában 17 vádlott közül 15-öt felmentett csütörtökön a kaposvári törvényszék katonai tanácsa a bűnszervezetben elkövetett vesztegetés vádja alól, első fokon. Az ügy nem is az év, hanem az évtized botránya.Az úgynevezett tábornokperben az eljárás 2009…..
malanya 2013.03.01 07:10:21
@Blogger Géza: nem értetted meg a szöveget, nem azzal van baj, hogy eljárás indult a korrupt vezető ellen... egyébként meg Magyarországon nincs olyan, hogy "az évtized botránya." :D ez a társadalom mindent elfogad és a politikusok aljasságait még űbereli is, a "kisember" ugyanazt csinálja kicsiben, mint amit a vezetőik nagyban, aztán együtt mindent ráfognak a cigányokra, zsidókra, EU-ra, IMF-re meg a többi mumusra. De már 200 éve ez megy, nem értem hol a hiba? El kell már végre fogadni, hogy ez egy ilyen hely és kész. Akinek nem teccik az meg elmehet.
Tegnap már írtunk arról, hogy az a napi politikai abszurd, amelybe kezdünk belefásulni (pedig nem kéne!) hogy nézhetett ki sok évvel ezelőtti nézőpontunkból. Ma egy levelet közlünk, amelyet egy hosszabb ideje, kb. 10 éve Németországba szakadt, de a hazai dolgokat követő kollégám…..
hacsaknem Isten éltessen, Zsolti! 2013.02.27 13:16:55
Majdhogynem könnybelábadt szemmel olvastam Kövér László baráti, meleg szavait, amelyeket az ötvenedik születésnapját ünneplő Bayer Zsolthoz intézett kedd este. A Magyar Hírlap főfőmunkatársát nem kis, zártkörű családi összeborulás keretében, hanem a kamerák előtt,…..
„Mint kormányrudat használta a reményt és a félelmet; az egyiket, hogy féken tartsa az athéniak önteltségét, a másikat pedig, hogy felemelje és vigasztalja őket, ha kedvüket vesztették.” (Plutarkhosz: Párhuzamos életrajzok)   HAZAFIAS KÖTELESSÉG MARADNI ÉS EMELNI A…..
A héten távozik Simor András a jegybank éléről. Mivel a sajtó csak dicséri szakmaiságát, és elhallgatja hibáit, most vegyük elő a kritikus szemüvegünket. Simor neve az utóbbi fél évben összeforrt a kamatcsökkentés ellenzésével. Ő volt az, aki már az első alkalommal azt…..
Az ELTE BTK diáklistázása kapcsán megszólalt már boldog-boldogtalan, s két nemrégiben hozzászóló kapcsán én is kénytelen vagyok beállni a szörnyülködők sorába. A lista létezése mellett ugyanis az is elborzaszt, hogy szakmájukban elismert, tekintélyes egyetemi tanárok hogyan…..
Egy kutya, másik eb ... még jó, hogy tényleg véget ért az "elmúltnyolcév".Emlékeztek az előző ciklus emblematikus vagyonnyilatkozati ügyére? Akkor az MSZP-s Boldvai László borzolta egy kicsit a kedélyeket, aki a nettó 250 ezer fizetéséből épített egy szerény, 1050 nm2-es…..
malanya 2013.02.27 09:20:07
@Vidéki: szerintem te életedben nem dolgoztál tanyán, vagy farmon. Úgyhogy ne oszd itt az észt arról, hogy a "rózsadombi" értelmiség stb... Te valószínűleg azt sem tudod, hogy hogyan néz ki egy bontatlan disznó... :D Helyette ülsz egy irodában és kommentezgetsz kora reggel, ha tanyán dolgoznál, akkor ilyenkor dologidő lenne kishaver. Nem lenne időd itt hazudozni, meg mocskolódni reggelente... Te egy képmutató, hazug ember vagy, aki magát valamilyen érdektől vezérelve "vidéki"-nek nevezte el, megcsúfolva ezzel a falusi, vidéki embereket, mert azok közel sem annyira korlátoltak és buták, mint amilyen te vagy.