Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pentaspora

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„Tábornok úr, egy kisgyermek, akire 303-as Lee-Enfielddel tüzelnek, hogyan kérhetett volna segítséget magától?” Richard Attenborough: Gandhi - 1982     Nagyon könnyű dolog egy radikális párt vezetőinek dolga: elegendő, ha a társadalom egy része bajban érzi magát…..
pentaspora 2013.01.30 18:21:34
@Đđ: @Đđ: Nagyon europér, nagyon nem barátom:
oszt a messzi skandináv végeken a remek skandináv tapasztalatok vajon a szőke kékszemű vikingeken kívül működnek-e pakisztáni vagy cigány immigránsoknál is?
Linket ha kérhetnék...
pentaspora 2013.01.30 18:34:07
@Đđ: Ha csak Magyarországon nem tudnának integrálódni a cigányok, még a saját tapasztalat ellenére is elgondolkodnék az érvrendszereden. De nem erről van szó. A cigányság sehol sem kedvelt etnikai csoport- vajon mi ennek az oka?
A szociokultúra, a genetika, vagy mindkettő? A " cigányok között arányait tekintve sokkal több a deviáns ember, mint a nem cigányok között " megállapításod megfejtésére a társadalom kitekesztésével szemben nekem P. Rushton amerikai tudós 95-ös Race, Evolution and Behavior könyve ad választ: a cigányság egy reprodukciós stratégista etnikum, rendkívül gyönge átlagos mentális képességgel és ennek következtében van folyamatos vesszőfutásra kárhoztatva már a középkortól fogva- szerte Európában.
„Néha épp a reménytelenség óráiban, a teljes sötétségben jön el hozzánk az Isten, hogy megmentsen minket... Legyen bátorságunk megtenni azt, amiről tudjuk, hogy helyes!” Nehru indiai miniszterelnök szavai a Gandhi c. filmből – 1982   Az azeri affér rámutat egy sokkal…..
pentaspora 2012.09.10 22:56:29
@Đđ:
Egy picit túlzó indulatot igen, viszont adatot a magyar cigányság intellektus vizsgálatáról nem találok a válaszodban. A hetvenes szám azért szerintem is alábecslése a hazai állapotnak, de az elérhető adatok sajnos ennyit mutatnak.
Az EQ-kérdést azért konzultáld meg valamelyik elfogulatlan ismerősöddel, szerintem Te nem értelmezed jól amit leírtam.
Azt viszont vállalom, hogy a magyarországi etnikai arányeltolódás nem tölt el örömmel, de a rasszista felsőbbrendűséget vitatnám- talán emlékszel még az akenázi zsidó példámra, és tudom, hogy minket európai fehéreket a kínaiak, japánok bőven túlteljesítenek IQ vonalon.
Az S-vonalon megint igazad van, vedd úgy, hogy a múltkori Gaus-omból hiányzó betűt a sértessz-ben pótoltam.
Félművelt nem szakmabeliként azért egy magas labdát tácán kínáltam: nézz már utána a szerbiai cikkben szereplő Rushton-nak, elég lesz a wiki is, úgy látom...