Regisztráció Blogot indítok
Adatok
oleole

0 bejegyzést írt és 374 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot!   " El kell döntenünk, játszani szeretnénk vagy nyerni ! " (Walter Sobchek)..
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot!    " Egy jó tanács minden fogadónak: Játszatok a komfort zónátokon belül és rengeteg stressztől kímélitek meg magatokat! "  (Tippguru)..
oleole 2014.05.27 15:32:49
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! " Nem lehet mindíg hatost dobni, de egyest sem ! " (spyghost)..
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot!   " Ha esetleg veszít az ember, hát veszít. Nem lehet mindig nyerni. De mindig jön egy másik verseny, amit meg lehet nyerni, és meg is kell!" (Marrone)..
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot!   " Aki nem rak minimális téttel meglepi szelót minden nap bár egyet, akár kombinálva is, az nem tanult a saját hibájábol. " (Derbi)..
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot!   " Amikor dönteni kényszerülsz saját meccseidből szelektálni, a nagyobb szorzók részesüljenek előnyben, mert paradox az egész mixelgetés ! " (andros)..
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! " Ami túl szép ahhoz, hogy igaz legyen, az lehet, hogy nem is igaz ! " (Disemal)..
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! " Sokszor ott jön a D, ahol nem várnánk, és sokszor ott nem jön, ahol sokan várják...én ott keresgélem, ahol kevesen várják..aztán persze borulhat minden." (Pimpa)..
oleole 2013.09.27 19:20:09
oleole 2013.09.27 20:33:07
oleole 2013.09.27 20:35:04
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! "A kosár az egyetlen sportág, amiben az 1,01 és 1,05 közötti oddsokért is imádkozni kell,vért izzadni,izgulni,vérnyomás közben 200 és még az se mindig elég, hogy nyerjél." (Derbi)..
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz! "kevesebb meccs, kevesebb esély a hibázásra !" (feri0915)..
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! "Minden nap hoz valami újat ! " (Sziszka77)..
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot!    "Minden a fejben dől el !"  (Gepárd)..
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! "A kis szorzójú eseményeket ugyanúgy kell elemeznünk ,mint a többit ... Ha nem hajtjuk végre: bukáshoz vezethet a fogadás!" (Hambi)..
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! „A győzelmet akarni nem elég, tudni kell azt is hol keressük. A győzelem pedig illékony, tudja hogy rejtőzzön el.” (HAKALA)..
oleole 2013.08.08 20:58:05
@Silence Hunter: :D bizony egyettértek veled!gefle sima H meg gefle továbbjutás mi lett sima V nyomorékok
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Az információ a jó fogadás egyik nélkülözhetetlen, legbiztosabb alappillére.Ha az nem jó, akkor az egész játék bizonytalan, és kártyavárként dől össze a legjobb szelvény is." (Special…..
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot!  "A fogadóiroda célja és egyben feladata az, hogy a fogadó ne gazdagodhasson meg belőle. A játékosnak viszont arra kell nagyon figyelnie, hogy ne tegye magát tönkre anyagilag. Meg…..
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! "A telhetetlenség a legrosszabb tanácsadó, inkább a kicsi biztosabb, mint a nagy semmi" (Derbi)..
oleole 2013.08.05 22:13:21
@zsetonos: hát zsetonos megint szivás!ilyen a világon nincs !ezért utálom ezt az egészet lebundázzák a kutyák
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot!  "A sportfogadás nem szabályokon és elveken múlik, hanem szerencsén. Akinek szerencséje van, az nyer" (FortuneBet)  ..
oleole 2013.08.04 16:27:45
oleole 2013.08.04 16:30:57
@Buldii: duna tv
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! "Sosem másban kell keresni a hibát, hanem saját magunkban!" (Buldozer99)..
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! "Mindegy, milyen nehéz nap volt a tegnap, ma mindent újrakezdhetsz." (JC)..
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! "... akadnak jó elemzések, de a legfontosabb bennünk van: A MEGÉRZÉS!!!" (player30)..
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! "Amúgy mikor nyertetek utoljára, ha mindíg a tutinak látszót rakjátok? Én valahogy nem érzek magamon ilyen késztetést " (sebig)..
oleole 2013.07.28 11:16:12
egy jó film

A.C.A.B. - Minden zsaru rohadék (A.C.A.B. - All Cops Are Bastards) 2012 CUSTOM.BDRiP.XviD.HuN-TutiMozi

letöltés:
freakshare.com/files/3tfoifvi/aca-swz.hu.rar.html

jelszó Mingan

Tartalom:
Cobra, Nero és Manzinga, a három zsaru nap mint nap szembesülnek az erőszakkal. Céljaikkal tisztában vannak, feladatuk a társadalmi rend védelme, és az embereket rávenni a törvények betartására. Ha kell, akár erőszakkal. A fiatal Adriano személyében újoncot osztanak be melléjük. Adriano megdöbbenve tapasztalja, hogy a rohamrendőrök amolyan számkivetettek a rendőrségen belül, a futtball hulligánoktól kezdve az ügyészségig mindenki rájuk "utazik", miközben valóságos élethalálharcot vívnak.
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! "mindig az jön,amire nem is gondolsz ! " (leon a proli)..
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot!   "Aki nem tudja, melyik kikötőbe tart, sohasem talál kedvező szelet" (doyen)..