Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gilberty

0 bejegyzést írt és 93 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! "Az ember keveset tanul a győzelemből, és sokat a vereségből" (sebig)..
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! " A sportfogadásnál mindenre oda kell figyelni. Nem szabad lenézni egyik csapatot sem! A meccs soha nem dől el a mérkőzés elött pár órával, hanem mindig a pályán és a játékosok fejében…..
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! " Ami túl szép ahhoz, hogy igaz legyen, az lehet, hogy nem is igaz ... " (Disemal)..
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz! "A tippmix olyan mint a póker! Rossz dobás nincs,csak rossz megadás! " (infógyüjtögető)..
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot!  "A lényeg hogy a "győztes" szorzó legyen megtalálva,lehetőleg minél több. meg hogy az iroda sorozatos veszteséget legyen kénytelen elkönyvelni a fogadóval szemben, meg hogy legyen…..
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot!    "A játék akkor szép, ha örömünket leljük benne! " (tuti1x2)..
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! " Nyertes fogadás estén a legnagyobb tét is túl kevés, vesztes fogadás estén legkisebb tét is túl sok " (Special One)..
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! " Nem lehet minden nap nyerni, de veszíteni sem ! " (Peesteekee)..
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! "Amúgy mikor nyertetek utoljára, ha mindíg a tutinak látszót rakjátok? Én valahogy nem érzek magamon ilyen késztetést " (sebig)..
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! "A bukást is ugyanúgy kell fogadni, mint a nyerést" (Dabii)..
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot!  "A lényeg hogy a "győztes" szorzó legyen megtalálva,lehetőleg minél több. meg hogy az iroda sorozatos veszteséget legyen kénytelen elkönyvelni a fogadóval szemben, meg hogy legyen…..
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! " Miért zuhanunk a mélybe? Hogy megtanuljunk kimászni belőle.. Mindig mosolyogj, és soha ne add fel, még akkor se, ha minden ellened fordul... " (TorpeRaul)..
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz! "Nem az a lényeg ki mennyivel játszik, hanem az, hogy kiválaszd a helyes eseményeket" (Afterforever)..
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! "Az ember keveset tanul a győzelemből, és sokat a vereségből" (sebig)..
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Inkább egy nagyon rossz tippem legyen, ami bejön, mint egy nagyon jó, ami elmegy..." (Pannonymous)..
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!    " Ha érzed tenni kell, ha nem érzed hagyni kell ! "  (TippGirl)..
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz! "Azt nem te döntöd el, hogy melyik csapat fog nyerni, de azt igen, hogy melyik győzelmében van a több fantázia". (bakker)..
Gilberty 2013.03.16 11:28:28
@SUHANC: hello! Én az egymás elleni meccseikre alapozok 9/9 Nadal javára szerintem ez elég jó mérleg.
Gilberty 2013.03.16 11:50:24
@SUHANC: Én megpróbálkozok Nadallal aztán lesz ami lesz... 50-50 hogy bejön. Hát igen szerencsére van miből válogatni, ezért nem szeretem annyira a netes irodákat mert ott végkép bele lehet őrülni hogy mit tegyél :) Dortmund nekem is szimpatikus PSV 1,15-ért nem teszem, még a Celje - Hamburg V is jó lehet.
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz! "Nem lehet mindíg hatost dobni, de egyest sem !" (spyghost)..
Gilberty 2013.03.14 12:44:06
@konyicsak: én is úgy érzem hogy ma ez jönni fog. Még a továbbjutás is jó 1,91-ért
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz! "saját munka,saját próbálkozás, intuició, mindenkinek van megérzése ... és mindenkinek lehet szerencsés napja is" (andros) ..
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!    "Csak akkor leszel jó vadász, ha nem mindenre lősz, mi mozog! " (tuti1x2)..
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!    " A BIZTONSÁG az a veszély, amit nem ÉRZÉKELÜNK! "  (TIFOSI)..
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!    " Az igazi szerencsejátékosok csak két esetben nem tudják abbahagyni a játékot; ha nyerésben vannak, vagy ha vesztésre állnak! "…..
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz! "Amúgy mikor nyertetek utoljára, ha mindíg a tutinak látszót rakjátok? Én valahogy nem érzek magamon ilyen késztetést:-) " (sebig)..
Gilberty 2013.02.22 09:27:01
@lancelotbéka: én csak 7-et :)3db 2 eséllyel...
Gilberty 2013.02.22 09:30:45
@Giuseppe Montana: Az biztos pl. azon sokakat akiknek hitelük van. Magas összeg a totóhoz képest. 7végén ,,csak" 2,50 millió Ft a nyeremény.
Gilberty 2013.02.22 09:37:27
@lancelotbéka: Elég is annyi. Most pihentetem is egy kicsit majd expekten játszok ott 0,1 euro egy oszlop ára (29 Ft!) és nem 70...
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!    "A játék akkor szép, ha örömünket leljük benne! " (tuti1x2)..
Gilberty 2013.02.10 10:49:59
@sebig: hello! Én is x-ekkel próbálkozok, a Vallecano-ról mi a véleményed?
Gilberty 2013.02.10 11:01:51
@sebig: Csak statisztika alapján játszom az x-eket. Tegnap így jött a Wolverhampton-Leeds, Nice-Lorient. Ahol már jó ideje nem volt remi azokat kiveszem x-re.
Gilberty 2013.02.10 11:40:46
@sebig: Köszi! De igazából bukó volt mert a franciák mellé betettem a Man. City-t, az angolok mellé pedig a PAOK-OFI x-et. De majd ma :)
Igen én kivettem x-re a Rayot.