Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dr.konfront

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A diákság nem akar semmit, csak balhét. A diákság mögött az ellenzék vigyorog és vicsorog, amely most véli megtalálni a fogást a kormányon, két év meddő küzdelme és hazudozása után. Ez a diákság alig egy hét alatt olyan lett, mint a ’68-as párizsi diáklázadások…..
Talán nem véletlen, hogy a kormány épp most hirdette ki a felsőoktatás államilag finanszírozott helyeire vonatkozó keretszámok drasztikus csökkentését - állítják sokan. A szabad ég alatti tüntetések szempontjából kedvezőtlen időjárási viszonyok, és a vizsgaidőszak…..
dr.konfront 2012.12.12 12:55:29
@egy egyetemista: Te voltál ma a legértelmesebb hozzászóló.
dr.konfront 2012.12.12 13:13:31
@reszeg tengeresz: azért a liberálisok nagyon sok jót tettek a történelemben. többek között küzdottek az általános szavazójogért, azért, hogy az aluliskolázott (nem egyetemista, diplomás), műveletlen hülyék, mint Te, egy vokssal kinyilváníthassák cseppet sem szalonképes véleményüket.

Igazad van, én sem kedvelem őket
Gyurcsány Ferenc egyhetes éhségsztrájkba kezdett a Kossuth téren. Az első nap reggel megkukkantottuk, mi a helyzet. Képriport. Termosz, Stephen Hawking-könyv, tesco-szatyor és egy jó vérnyomásmérés - így is kell. Molnár Csaba, betartva a hierarchikus viszonyokat, a mester…..
dr.konfront 2012.09.10 15:22:56
@pástétom: Látom nem érted, de most végtelen türelmű embernek mutatom magam.

kis hazánk területén meglehetősen magas az egy főre jutó, hitelüket vesztett politikai szereplők száma. most azért a Fletóról írok mert a blogbejegyzés róla szól.
Tehát: ez az ember egyszer elmondta a magáét, kiderült, a közvélemény jelezte neki, hogy nem kívánatos, aztán a pártja jelezte neki hogy nem kívánatos, mégis mindíg feltűnik valami performansszal. pedig annak idején, nevezetes elszólásában jelezte, ha nincs rá szükség eltűnik.

aztán mégis itt van, és ilyen kis szorgos kisúttörőként védelmezi a sosem volt magyar demokráciát.

tényleg, én úgy szeretném ha a következő politikai akciója az lenne, hogy ír kibaszott jó könyveket a modern magyar baloldalról. és nemilyen műakciókkal csinálná itt nekem a fesztivált. fanyarul tudok rajta röhögni csak.
dr.konfront 2012.09.10 16:10:57
@pástétom: mondjuk én inkább sírva fakadok.
ameddig nijncs normális ellenzékünk, addig megérdemeljük az aktuális kormányt, és akkor kuss...
dr.konfront 2012.09.11 09:43:32
@huhhhu: Valóban igazad van, nem ártana egyes embereknek elolvasni a magyar irodalom néhány, az igazi szegénységet bemutató művét. Többek között az emlegetett bohócnak, aki patyomkincsaládoknál lakik albérletbe, meg éhségsztrájkot mímel, miközben az ország jelenlegi állapotáért Ő, és elvtrásai is felelősek.

Valahogy jöjjünk már rá arra, hogy lehet hogy volt egy gazdasági válság, meg jött egy, a szó ortodox értelmében a közgazdaságtanhoz, pénzügytanhoz tök hülye Kuszaszem nagyfőnök, de az élet eme meglepetései, fricskái nem mindegy, hogy milyen állapotban érnek egy országot. És ezen a ponton szóba kell hoznunk Gyurcsók mester nevét.

Úgyhogy éhségsztrájk helyett inkább irjon "kibaszott jó könyveket a modern magyar baloldalról" - ahogy azt egyszer már ígérte