Regisztráció Blogot indítok
Adatok
roomster09

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amikor gyerek voltam, egy nyugdíjasra két munkavállaló jutott. Ma egy nyugdíjasra egy munkavállaló jut. Mire nyugdíjba megyek, két nyugdíjasra egy munkavállaló jut majd. valahogy így: Mondhatnánk, hogy na és, lényegtelen, hiszen egész életemben fizetem a nyugdíjjárulékot,…..
roomster09 2013.05.19 12:57:45
@Verkaufsförderung: Vagyis mind a 4 ezer milliárdot elköltik a hazai fogyasztói piacon, ahol lassan már senki más nem vásárol, még kedvenc Matolcsyd is Bécsbe jár vásárolni. Ja, hogy adják neked, te szeretnéd elkölteni helyettük! Én benne vagyok, csak előbb azt intéznéd el, hogy a hazai közel félmillió vállalkozás kb. fele fizesse be az adójának jelenleg közel a nyugdíjakkal azonos elcsalt részét. Az általam ismert vállalkozások 90%-a számla nélkül végzi a munkája jelentős részét, márpedig akkor ez országos szinten sem lehet sokkal jobb arány. Óvakodjunk a bonyolult társadalmi problémákat egyszerű és gyors megoldásokkal letudni akaró primitív gondolkodású tömegemberektől. Beszélj az adóbeszedés megoldásáról! Csak hát ahhoz kéne némi államigazgatási és közigazgatási szaktudás, nem elég a hőbörgés.
Belsőség Heti merítés 2013.04.07 07:52:22
100% élvezet :) Ismerem a márkát és a magyar felhozatalt. Teljesen reménytelen közel gyári állapotú 126-ost találni, pláne emberi áron. Jó, ha negyedévente felbukkan a hirdetések közt egy kicsit is normálisan kinéző darab, de annak az ára is rettenetes. Az összes…..
roomster09 2013.04.07 11:07:58
@Mallorca: 500e km.-t nyomtam le eddig téli gumi nélkül, 25 év alatt, nekem nem pénz kérdés a téli gumi. Ami pedig az óvatos vezetést illeti, próbáld megérteni az olvasott szöveget. Fog az menni...
roomster09 2013.04.08 10:43:03
@DrSzoke: @DrSzoke: Így van. Ez van leírva az értékelésben. Soha nem értettem miért mondja el egy hozzászóló amit már elmondtak mások. Okos akar lenni? Nagyon unatkozik? Grafomán? Jaa, hogy szőke!
A típus NEM a motorja miatt lett véve!
roomster09 2013.04.10 11:20:25
@zsebkettő: Örülök, hogy Te is örülsz! Képzeld, még olyat is szoktam csinálni, hogy kanyarba be, lefagyott úton, ESP ki! Kocsi fara elindul rendesen kifelé, kicsit várok, már majdnem keresztbe áll, na akkor ESP vissza! Autó rendezi sorait, úgy jön ki a kanyarból mintha nyári meleg aszfalton suhanna. Több megértésre vágyom, én csak egy könyökvédős, szemüveges, rokkantnyugdíjas aktakukac vagyok, nem olyan autóbuzi mint tanult kollégáim.
Fontos kérdésem van: ki látott reggel hókotrót a magyar települések fontos tömegközlekedési útvonalain? Nem csak budapestiek játszhatnak. A kommentekben gyűjtsük össze a tapasztalatokat, hátha így hamarabb észbe kapnak a hómunkások. Mobiltelefonnal készült videókat is…..
roomster09 2013.01.14 18:34:54
@csúcsragi: Egy komolyabb havazás? 10 centi esett ember! Jártál már Moszkvában?
A héten ismét felmerült a 13. havi nyugdíj ötlete. Néhány nappal ezelőtti posztunkban már értekeztünk ennek a társadalomromboló hatásáról, de mivel a téma egy jellegzetes magyar korszellemet és kórtünetet tükröz, úgy gondoljuk érdemes tovább elemezni. Ha az alapvető…..
Mint a rossz lelkiismeret, úgy üldöz engem a Puch. Ez az autó a legsötétebb lelkiismeretem fizikai megtestesítője. Egyetlen szerencsém vele - oly régóta lohol a nyomomban, hogy alig kellett ráköltenem. Nem viccelek, valamennyi közül a legelfeledettebb, legmellőzöttebb, ugyanakkor…..
„Tiszta por a műhely, mindent takargatok, de így is legalább egy perc, mire eltörlöm a kezemet, és a telefonomat fel tudom venni” – szomorkodott Csabi egy hét java részében szinte minden nap, amikor felhívtam. Nem lehet könnyű neki, a lemezek mágusának, a…..
Csak két Suzukiból választhatnak, ráadásul a hitelfelvételre is kötelezik a fogyatékossággal élőket. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
roomster09 2012.11.27 14:29:18
@srank: az a Passat kevesebbe került mint a "támogatott" Suzuki.
roomster09 2012.11.27 14:44:11
@Rocko-: szinte mindenütt a rámpákat a meglévő lépcsőbe építik, ebből következően olyan meredek mint a lépcső, kerekesszékkel még segítővel sem használható, több intézményben a bekövetkezett balesetek miatt vagy lezárták a rámpát, vagy kiírták, hogy csak saját felelősségre használható, viszont ki van pipálva a feladat
Belsőség Heti merítés 2012.10.21 11:41:37
Vettem egy Cromát! - Frissült a Digó limó És tényleg nem hazudok. 100 ezerért árulták, annyiért nem fogom otthagyni. Adtak még hozzák két utánfutó alkatrészt, 8 ajtó, 8 ajtókárpit, 3 lökhárító, csomagtérajtó, 3 műszerfal, kb. 10 kilincs. Stb. A feelinget…..
roomster09 2012.10.21 17:32:00
@Pityubácsi: Nem zavar az ostobaság, megszoktam! De, hogy valaki felnőtt létére nem tud olvasni, vagy ami rosszabb olvas, de nem érti a szöveget, vagy nem olvassa végig (csak akkor minek röfög bele?) az azért még meg tud lepni! Ime a szöveg:
"Hosszabb használat után derült ki, hogy az ülés kényelmetlen, egyfelől túl kemény, másfelől az oldaltartása kanyarban nem megfelelő (Style felszereltség)."
Ugyan ez Leadfoot-nak is.