Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Narmer11

0 bejegyzést írt és 30 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mivel előző írásomat a témában sokan nem vagy félreértették (amihez itt olvasható a kommentár), ezért nekifutok még egyszer, hogy a kevésbé értő magyar olvasóközönségnek se maradjanak rossz emlékei. Nem venném a lelkemre. Az történt ugye, hogy az Alkotmánybíróság…..
Narmer11 2013.02.27 13:59:22
Yes
Miniszterelnökünk tudja, mi vezetné ki Európát a válságból, azaz mi vezetne megújuláshoz, szerinte "arra van szükség - ahogyan a történelemben már többször -, hogy Európa visszanyúljon keresztény gyökereihez. Felfogása szerint a kereszténység a cselekvés kultúrája, így…..
Tegnap tartották a szavazói regisztráció általános vitáját. Mi az MTI összefoglalójának segitségével összegyüjtöttük az elhangzott Fideszes érveket, és meg is cáfoljuk lejjeb őket. Nem volt nehéz, hiszen a Fidesz érve a beveztés mellett csupán az, hogy nekik kedvez a…..
Narmer11 2012.09.26 23:43:37
@2345: Te miért vagy ilyen ideg beteg? Mindeképpen menj orvoshoz mert óriási szükséged van rá!
Alternatíva Egynyelvű ország 2012.09.24 06:21:53
Nem kell tovább izgulnunk. Hoffmann Rózsa a napokban bokros teendői között végre időt szakított, és megnyilatkozott a középiskolai történelemoktatás kérdésében is. Mint megtudhattuk, a gimnáziumi kéttannyelvűség, a humán tárgyak, így a történelemoktatás területén is…..
Mai szerzőnk egy München melletti kisvárosból írt, ahol szakácsként dolgozik. Az odáig vezető út kissé zaklatott volt, de a jelek szerint Zsoltnak lassan sikerült révbe érni. Lássuk, hogyan! TROLLFIGYELŐ: Trollt láttál? Írj a hataratkelokommentKUKAChotmail.com címre és…..
Narmer11 2012.09.17 17:53:13
@shaw_nyomaiban: Honnan kaptad ezt az elmebajt a fejedbe?
Elég rossz volt a kormány elmúlt kéthetes mérlege, a baltás gyilkos, Orbán IMF-listája és a Varga István-féle női szerepfelfogás borzolta a kedélyeket. Mindhárom ügy elviekben alkalmas volt arra, hogy a Fidesz korábbi támogatóit is elgondolkodtassa a hogyantovábbról. Mindegyik…..
Narmer11 2012.09.16 15:59:52
@Anti Anyag: Egy kis kiigazítás: Orbánék nem fizetnek vissza semmit! Azt mi fizetjük!!!!!!
Újabb "hivatalos" levél érkezik minden magyar állampolgárnak. Minden önkormányzat összegyűjti, hogy katasztrófahelyzetben kiket lehet mozgósítani a településen.Itt már nincs szarozás, ez nem a Nemzeti Konzultáció, nem megy a kukába levél, a haza védelme szent dolog: a…..
Narmer11 2012.09.15 18:39:46
@mis: Nem a jobbágyoknak kötelességük ez a dolog én és sokan mások sem érzik magukat jobbágynak. De ezen réteg kialakítása manapsàg fontossá vált. Ja és a kivéve a Gyevi Bírót mondat is alap lett! " kivéve a képviselőket az adó ellenőröket a papokat stb. EZ VÉRLÁZÍTÓ!!!
Elég nagy ahhoz, hogy ne kelljen harcolnom érte, és ne kelljen megvédenem senkitől. Az iszlám rákfene és pont – nyilakozta ma muzulmánokat tudatosan provokáló film rendezője, aki nagy bátran még a nevét is titkolja, s aki sajnálja ugyan, hogy ekkora felfordulás lett az…..
"A magyar zeneipar évek óta küzd azért, hogy több magyar zenét játsszanak a rádiók és televíziók" - állapítja meg a Médiatanács. Szalai Annamáriáék szerint ez mindeddig azért nem sikerült, mert pontatlan volt a régi médiatörvény és ellenőrizhetetlenek a rádióadások. De…..
Narmer11 2012.09.10 01:35:16
@eßemfaßom meg áll: Nos amint azt már megírtam neked te egy szerencsétlen ember vagy akivel kicseszert a természet és a kis méreted folyton agresszivvá tesz ha nem bólogatnak neked. Tehát szükséged lenne egy jó orvosra aki átlendít ezen a testi fogyatékosságon. Ezért aztán nemigen számit a tevéleményed!
Narmer11 2012.09.10 01:42:15
@con-troll: A zenei jogdíjjakból kiosztott pénz még a nevetséges kategóriát sem éri el ,még a sokat játszott előadók részére sem tehát ez aztán miért is motíválna bárkit is?