Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ruszofil

0 bejegyzést írt és 34 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A tavalyi utolsó poszt Angliából érkezett (meg is kaptam rögtön érte az ilyenkor kötelező „már megint Anglia" beszólást... :D), ráadásul szokás szerint akadtak, akik „kamut" kiáltottak. Így aztán a szerző, Wall-E, írt egy másik, részletesebb posztot, amiből kiderül, mit…..
ruszofil 2013.01.11 02:59:12
@hogyne,persze,igazad van!:
Ez az allas azert nincs megfizetve rendesen. Sokat kernek es keves penzt adnak erte,mivel nem oraberben, hanem shiftben/muszakban van megadva a fizu... Azt irjak, hogy a szokasos 7shift helyett 8at kell melozni.--3 dupla es 2 szimpla shift-- . Igy max. 9- 9,5font kozotti oraber johet ki. Egy agencys ilyen melonal ezert kaphatsz min12fontot is... Valoszinu a napi fel ora-1ora tulora es kajaido sem lesz igy elszamolva :) Itt is kezd hasonlo lenni a szitu, mint otthon- Magyarorszagon. Egy masodosztalyu etteremben tobb penzt lehet keresni, mint egy 5csillagos hotelben... Persze egy bizonyos szint felett mar jobb a szallo, egy szallodas Head Chef fizuja mar nagyon jo...
ruszofil 2013.01.11 03:19:37
@hogyne,persze,igazad van!: Ja, es CDP-nek meg elmegy ez a fizu, de SousChefnek ez mar karcsu...
December12.en erre az allasra nem sokan jelentkezhettek :)
Elnézve a magyarországi időjárást, talán nem bánjátok majd a mai posztot, amely a Kanári-szigetekről érkezett. Hajni története egy vakmerő döntéssel indul és decemberi paradicsomszürettel ér véget, de közben kiderül az is, hogy van olyan: budapesti árak nyugati fizetések…..
ruszofil 2012.12.21 02:06:32
@pappito: azt is lehet jol csinalni....
ruszofil 2012.12.21 02:09:03
@spangola: juhturot meg neki, meg curryt es az mar fuzios cucc.. :)
ruszofil 2012.12.21 02:10:34
@hagyma: otthoni szalloige: Brassoit ugy kezded, hogy kitakaritod a husos hutot.. sorry :)
Igen, igen, tudom, már megint London, de hát mit tegyünk... De ez a London egy másik London, legalábbis a brit főváros egy másik, talán eddig kevéssé látott arca. A Canary Wharf az elmúlt két évtizedben lett a város (és tulajdonképpen a világ) egyik legfontosabb pénzügyi,…..
ruszofil 2012.09.09 16:22:37
@naan: Ajaj, ha fözték-- akkor valszeg magyar volt ott a szakács.. :)
ruszofil 2012.09.09 16:52:43
@naan: Nem, nekem szerencsére nem kellett csinálnom... Jobb éttermekben max a személyzetnek csinálják... :)
ruszofil 2012.09.10 12:22:03
@Thor vagyok: Magyarországon mi megszoktuk, hogy a legtöbb ételt elsózzuk. Kint alig használunk sót, max egy csipetnyit, hogy a jelleget adó alapanyag izét kiemelje... A kész levesnek ,pl. a squash soup-nak-- tök ize van és nem sós.. Meg lehet szokni és valszeg egészségesebb is igy az étel... Bár magamnak én is automatikusan - kostolás nélkül- sózok mindent kint :)