Regisztráció Blogot indítok
Adatok
meihekou

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Találtam egy elfogadható szállást, s sikerült megbirkóznom a netes fizetéssel is, bár ez utóbbi nem volt egyszerű. Odafele ülőhelyem lesz, tessék értem nagyokat imádkozni, de visszafelé már fekvőhelyet szereztem. Amúgy 28-án indulok, s 10-én érek haza. Na, mára úgy érzem,…..
Közben kidolgoztam a B-terv alapjait. E szerint 28-án reggel indulok Wanzhouba, ahonnan vonattal Chongqingba.Ott lesz idő megnézni az állatkertet, amit amúgy nemcsak a pandák miatt érdemes, elég szépnek és fajgazdagnak mondják. Chongqingból fél 11 felé indulok majd, s csekély 35…..
meihekou 2013.01.17 14:00:47
@Liping:Nagyobb bankoknál(Bank of China,ABC,ICBC,Construction Bank) kb. 15-20 perc alatt megvan a netes bankolásra is alkalmas kártya,ha mindenféleképp utazni szeretnél,nem túl nagy gond egyet beszerezni.A pénztáros meg szerintem jött a szokásos kifogással,amikor látta,hogy egy laowai áll vele szemben és egy kicsit bonyolultabb dolgot kéne megoldania:)
A Főnix-hegyi túra az esőre való tekintettel elmaradt, de nem nagyon bántam, mert szívesebben maradtam itthon.Szombaton aztán nem annyira jó irányba fordultak események. A nappalim megmaradt működő konnektorja (a másik már november elején bemondta az unalmast) fogta magát, s kissé…..
meihekou 2013.01.15 09:23:57
@Ahmet: A vonatjegyen rajta van a név és az igazolványszám,ha jól emlékszem tavaly januárban vezették be ezt a rendszert.Soft sleeperen eddig mindig kérték az igazolványokat mindenkitől,beleértve engem is és fel is írták az adatokat.Hard sleeperen is előfordult már,hogy ellenőrizték,azonban csak a kínaiakét,az én útlevelem nem érdekelt senkit.Hard seaten még nem utaztam,úgyhogy fogalmam sincs,gondolom ott csak a jegyeket nézik.