Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tomzolka

7 bejegyzést írt és 42 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gyakorlatilag új városrész épül Soroksáron. Mutatjuk, hogy mit érdemes tudni a Virágvölgy Lakópark projektről és a már javában épülő, teraszos, saját autóbeállóval is rendelkező ikerházakról!..
Tomzolka 2017.11.18 17:23:21
@Parajpuding: Mi a baj az ikerházzal? Szerintem jobb,mint egy társasház, főleg ha nem lakik feletted/alattad senki, csak melletted van egy másik lakás.
Ezzel a bejegyzéssel nem leszek túl népszerű, mivel őszinte véleményt amúgy is ritkán vágnak a másik szemébe, mégis vállalom. A lufi ki fog pukkadni és nagyot fog szólni! A budapesti használtlakás piac 2014 elejétől tartó meredek emelkedése 2016-ra már kezdett kifulladni és idén pedig már csökkenés…..
Lett megint sok olcsó fapados jegy, immár őszre - ez eddig papírforma. De van néhány, amely annyira kirívóan jóáras, hogy szinte bűn kihagyni. Bulisziget, lüktető európai nagyváros, gyönyörű kora őszi riviéra és télen 30 fokot tudó tengerparti célpont. Van itt minden olyan áron, amennyiért…..
Végre a tavaszi repülőjegyek árát viszik le vételre ingerlő mélységbe a légitársaságok, pontosabban csak kettő, az igazi ultrák. Most is érvényes, hogy másfél-két hónappal az aktuális dátum előtt esnek le meredeken az árak, de idén meglepő célokra is vannak kifejezetten vonzó ajánlatok. Íme milyen…..
Tomzolka 2016.03.14 16:36:00
@Repülős Rozi: Azért mert már ennyi idősen rossz a szemed Rozikám :)))
Április 2-12 között Klub kártyával kifelé 12 ezer vissza pedig 6 ezer.
E-mailt mindenki küld, jellemzően vagy az ingyenes, online Gmail felületről, vagy az előre beállított klienséből. De mi van akkor, ha valaki ezeknél többet szeretne és nem elégszik meg a gyári alkalmazásokkal? Mostani listánkban különböző platformokra próbálunk alternatívákat nyújtani, amelyek…..
A 24 óta nagy a hiány igazán pörgős és fasza akcióból, de Válaszcsapás címen érkezik január 3-án a Cinemax pörgős, macsó akciósorozata. A főszereplőkkel Londonban beszélgethettünk, és kinyomoztuk, hogy a budapesti éjszaka maradandóbb emlék, mint bármi más. Macsósorozat…..
Michael Knight Védelmi pénz 2011.12.16 20:02:00
Lázár János mai produkciója egészen egyszerűen a legbunkóbb, kisstílű gengszterizmus. Maholnap védelmi pénz formájában akarja elszedni az IMF-től azt a néhány milliárd eurós összeget...Lázár polgártárs mai produkciójára egészen egyszerűen nem találok szavakat. Ugyanis nem…..
Tomzolka 2011.12.16 23:23:52
@kíváncsivagyok: Jól látod. Évek óta ez az irányvonal. Orbán biztos vagyok benne, hogy ki akar lépni az Unióból,nyilván ezt így nem jelentheti ki,de ha megtörténik vagy így vagy úgy, akkor elérte a célját. Attól a perctől kezdve senki sem pofázik majd neki és vezényelheti a kis Mussolini az országot.
Sajnos a magyar nép még mindig nem képes arra,amire más országok állampolgárai az utóbbi hónapokban képesek voltak.....
Azon csodálkozom hogy ezt a pökhendi majmot még nem söpörték el, pedig egyre jobban bassza a nyugatiak csőrét.
Tomzolka 2011.12.17 00:47:08
@LóBéla: Fogok menni. Csak sajnálom azokat,akik itthon maradnak, többek között az időseket és a fiatalokat. Bár a fiatalok nagyrésze el fog húzni előbb vagy utóbb innen. Nem kellene így lennie, nem azért születtek ide, hogy el kelljen menniük, hogy egy kis pénzt keressenek, még ha alja munkával is szerzik azt meg. Persze most tólhatod a nagystílű dumádat, hogy te itt is tudsz pénzt csinálni,meg tanulni kellene, de lássuk be, nem mindenki fog se diplomát szerezni se,de ha szerez is, azzal is kitörölheti a seggét, mert nem mindenki annyira talpraesett, hogy a szarból is pénzt csináljon.
Egyébként neked meg ha nem tetszik, hogy Uniós tagok vagyunk, akkor menj el a kaukázusba és csináld onnan a lóvét, neked sem kötelező Eu-s országban laknod.
A nagy meglátásaid mellett azt is látnod kellene, hogy ez az ország világ életében húzott valamerre. Rendszerváltás előtt keletre, utána nyugatra. Nincs a kezünkben semmi,amire ekkora pofánk lehetne és igen, kénytelenek vagyunk meghúzni magunkat,mert magunkra maradunk. Ne reménykedj,hogy egy kalap alatt lennénk Norvégiával vagy Svájccal.
Az persze fel sem tűnt, hogy a kormány kommunikációjának köszönhető, hogy ilyen szépen elszaladt a ft, ha picit elkezdene erősödni, azonnal tesznek róla, hogy nehogy 300 alá erősödjön. Az meg más kérdés, hogy Vikiék örülnek ha elhúznak a fiatalok, az öregek megdöglenek, mert legalább lesz hely párszázezer zsidó betelepítésére.
Hétvégi nyálcsorgatónk alkalmával repüljünk most Thailföldre, Koh Tao szigetére. A Casas Del Sol (Napházak) luxusvilla komplexum a sziget észak-nyugati partján terül el a dombokon Sairee vársoka felett. A part negyedórányi sétával, vagy 5 perces motorozással érhető el. Persze a…..
A szifon.com weboldalon olvasható, Apple-től származó- legalábbis annak tűnő - form szerint a vállalat felfüggesztette a szifon.com oldal működését, a szerzői jog megsértése miatt és azért, mert az oldal folyamatosan segítséget nyújtott az iOS készülékek jailbreakelésében.…..
Pár perce kaptam a meghívót az Apple-től a következő eseményre:Anélkül, hogy túlmagyaráznám a dolgot, nagyjából biztosra merem ígérni nektek, hogy jövő szerdán megismerjük az iPad második generációját.Big Times!..
Megérkezve Koh Tao-ra, a felhők felszakadoztak, majd kiszállva a hajóból megcsapott bennünket a forró trópusi levegő. Nem csak a felhők szakadoztak fel, hanem rosszkedvünk is eltűnt a viharral együtt. A kikötőbe érve a hely piócák lecsaptak ránk és szállást, taxit próbáltak…..
Fél órás várakozást követve felszálltunk a minibuszra és elindultunk Bangkokba. Zolcsi végig aludt, én pedig a nemzetközi kapcsolatainkat ápoltam. Egy kanadai sráccal beszélgettem, aki Phuketen dolgozott egy suliban pár hónapot. Irígykedtem is, miért nem beszélek én is angolul,…..
40 zöldhasúért megvettük a 3 napos belépőt és elindultunk Angkor felfedezésére.  A látványt leírni lehetetlen, csodálatos volt, a fényképek önmagukért beszélnek. Szerencsénkre nem volt olyan sok túrista, mint ahogy vártuk, így szép képeket lehetett készíteni és…..
A következő napunk korán indult, 6 után kelés és go a vonatállomásra, indultunk tovább Kambodzsába. A vonat úgy 8 körül indulhatott, vettünk némi elemózsiát az állomáson és természetesen vizet, mert anélkül senki ne akarjon Ázsiában közlekedni. Úgy 150 THB-ot fizettünk a…..
10 órányi repülőzés után nagy megkönnyebbüléssel fogadtuk, hogy gépünk a tervezett időben landolt és nem korábban. Most már viccesen írok erről, bezzeg mikor repülök, órákon át a fejem a seggemben. A repülőtéren némi fotózkodást követően alig vártuk hogy kilépjünk a…..
Délkelet-ázsiai kalandok Kezdetek 2010.12.29 11:25:00
Ahogy közeledtünk az indulás napjához, a barátnőink egyre kevésbé örültek az újabb kalandtúránknak, hiszen őket hátrahagyva "menekültünk" Bangkokba. Zoli szerint nagyobb megértéssel voltak a lányok az utazásunk felé, mint amire számítottunk. (lehet alig várták…..
A tavalyi sikeres thaiföldi utazásunkat követően nem volt kérdéses, hogy újból ki kell mennünk ebbe a csodálatos országba és még több élménnyel kell gazdagodnunk. Szó mi szó Zolit nem kevés győzködés árán tudtam rábeszélni, hogy újra vállalja be a közös utazásunkat.…..
Láthatjuk, hogy a Smart tarifával nagyjából ugyanazok az árak és a csomagok, szinte csak százasokkal tudott játszani a Vodafone. A Smart csomagok több választási lehetőséget engednek, de a 200, a 400 és a 600 (Vodánál 500 és 700) lebeszélhető percet tartalmazó díjakat…..
Tomzolka 2010.11.24 17:17:27
@dpeti: Nem hinném, hogy Szingapúrból meg tudod venni, ugyanis Apple Store-ból úgy vásárolhatsz, ha azonos országba postáztatod a telefont,mint amelyik Store-ból veszed. Szóval próbáld meg,de nem hiszem hogy sikerrel járnál. Még Angliából sem tudod haza küldetni,csak akkor, ha ott van ismerősöd,az ő címére megveszitek és majd ő meg még külön hazaküldi.
Tomzolka 2010.11.24 18:39:42
@min: Én nem azt írtam,hogy nem hozhatsz és használhatod, hanem hogy online Apple Store-ból nem tudsz vásárolni,úgy hogy pl. az Angol vagy Szingapúri Apple Store-t használod és majd ide küldeted a csomagot, ugyanis nem lehetséges,de ez az Apple Store oldalán le is van írva. Csak az adott országba szállítanak. Kimész, megveszed személyesen, az úgy teljesen ok. Kérdés megéri-e? Főleg,hogy kint is sorba állsz és napokat kell rá várni,hogy legyen.
Tomzolka 2010.11.24 19:03:43
@min: Akkor ő most volt kint két héten belül vagy szerencséje volt, ugyanis az utóbbi hétben elvileg Angliában már 1-3 nap az átfutási idő. Ezzel szemben más országokban még két hét.
 Nos, Phuketen percre pontosan 9kor szállt le az Air Asia gépe. Itt figyelni kell a súlyhatárra nagyon, mert a kézipoggyászt is ellenőrzik, és szigorúan csak egyet lehet felvinni és csak 7 kiló lehet. (persze felengedték a laptoptáskám némi könyörgésre... de ugye amilyen…..
Nos, Máltának vége, kezdett nagyon hideg lenni. Most egy kicsit itthon, és ideje melegebb éghajlatra menni! Irány Thaiföld és azon belül is Khao Lak! Némi info és képek:http://www.photos-thailand.com/khaolak.htmhttp://www.khaolak.com/http://www.sea-bees.com/Irány újra a fehér…..
Legalábbis a világ szerencsésebb felén. A közelmúltig ugyanis háromhetes várakozási idővel kellett számolni, tehát arra alig volt esély, hogy valaki csak úgy beugorjon egy boltba és vegyen magának egyet.Ez a helyzet kihatott Magyarországra is, hiszen a start igencsak elhúzódott…..