Regisztráció Blogot indítok
Adatok
PepeSzeretiMikjobit!

0 bejegyzést írt és 339 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedves Olvasók, gondoltam időrendben december 21-től mostanáig haladva, sorra kezdem lefordítani a fontosabb írásokat Cobrától, de mivel ez a kettő most aktuális, ezekkel kezdtem. Az igazat megvallva én úgy látom továbbra is, hogy létezik valamiféle akcióterv, akciósorozat, amit…..
A szerető általában az a személy, akihez "menekülni" lehet a mindennapok elől, a monoton hétköznapokból. Míg otthon a napi gondok, a problémák kerülnek megvitatásra, a szeretővel élvezet időt tölteni. A szerető megértő és kedves, na és persze odaadó. Legyünk őszinték,…..
PepeSzeretiMikjobit! 2013.06.24 02:35:30
@mojoking77: Szia!

""A megcsalás ahhoz vezet, hogy 80 évesen az öregek otthonába jusson az ember?" Nem baba, nem az ember, a szereto. Apu ugyanis, foleg ha ki sem derult, szep csendesen hazamegy anyuhoz, es egyutt oregszenek meg. Bocs, ez fog neked kimaradni."

Kérdezhetek valamit?
Te családban nőttél fel?
Érezted valaha, hogy amit leírsz ("együtt öregedni meg", az JÓ?.... :-o
Mert én világéletemben viszolyogtam tőle.
Születésemtől rettenetesen szenvedtem a családi közegtől (szerintem az átlagosnál klasszabb, szabadabb, jófejebb családba születtem), és fojtogató, bezárt, tehetetlen, végtelenül unalmas, magamról lerázandó keretnek éreztem mindig is.

Komolyan van ember, aki erre vágyik?...

Jártál a saját szüleid, nagyszüleid vagy bármilyen idős pár otthonában gyerekként vagy felnőttként?
És őszintén, szívedből mondod, hogy bármi vonzót tapasztaltál ott?
Én régebben 5 percig bírtam, ha nagyon muszáj volt, csak utána kezdtem el üvöltve toporzékolni, de amióta megtanultam tiszteletben tartania saját érzéseimet, egyszerűen csak megmondom: bocs, nem megyek.

Erre már csak korona, hogy nagymamám 67 év együttlét után belehalt a házassága okozta érzelmi és fizikai külső és belső konfliktusaiba.
PepeSzeretiMikjobit! 2013.06.30 02:19:17
@mojoking77: Köszönöm.
Csakhogy nem arra válaszoltál, amit kérdeztem. Elmondod, hogy együtt vannak ott. De én azt kérdeztem, milyen a légkör, hogyan érzed Magadat a jelenlétükben, és hogy valóban arra az életérzésre vágysz-e, amit velük megélsz.
Tényleg olyan idilli-e együtt építeni házat, hogy soha nem is vágytál másra, többre, csakis arra, hogy apu, anyu és a feleséged egy helyen legyenek és pont, mert ez pont azokat az élményeket hordozzák, amiktől neked az élet jó.
Kedves Olvasók, május 23.-a után az oldal téli-tavaszi inaktivitása megszűnik, és újból gyakrabban kerülnek majd fel cikkek, remélem addig is tudok valamit felrakni, de nem ígérem meg. Köszönöm megértéseteket és türelmeteket, Minden jót,FehérVándor..
PepeSzeretiMikjobit! 2013.05.15 22:29:44
@vikike176: Még nincs meg, de az előadás nov. 18-án volt, itt a pontos címe:
soterklub.hu/program/atlantisz_vissza_ter_geologiai_csoda_uj_sziget_szuletik_atlanti_oceanban
PepeSzeretiMikjobit! 2013.05.16 14:02:28
@Haloin: VÉLETLENÜL pont egy olyan szövegrészletre esett a tekintetem, ami arról szól, amiről Veled beszéltünk.
"Képzeld el, hogy TE, hogyan veszel részt ebben a felszabadító folyamatban.Fedezd fel miben vagy tehetséges és hozz egy döntést arról, hogy miképp fogod ezeket a képességeidet felhasználni közös célunk érdekében, a bolygó és az emberiség felszabadításában. Döntsd el, hogy segíteni fogsz más elkötelezett embereket is ebben a folyamatban, hogy minél erősebbek legyünk együtt.

A Döntés Napja után számtalan lehetőség fog megjelenni, amikor át tudod ültetni mindennapjaidba, meg tudod mutatni, mindazt amit döntöttél, amit vállaltál. A belső hangod fog vezérelni abban, hogy miképpen tedd ezt meg. Tudd, hogy elkötelezettséged a valós életben lesz próbára téve. Külső körülmények vagy nem-fizikai negatív lények előfordulhat, hogy megpróbálnak majd eltántorítani ettől. A kulcs egyszerűen az, hogy ragaszkodj a döntésedhez a külső/belső körülményektől függetlenül."

Most ez van már, nem?:)
Ez egy itteni októberi cikk.
PepeSzeretiMikjobit! 2013.05.23 20:55:38
@Haloin: Mi repked a háttérben 3:41-től?
Én is láttam valami járművet a héten.
Földönkívüliek felfedése: Közel azonos földönkívüli holttestet találtak Oroszországban és Dél-Amerikában 2/2. írta: David Wilcock eredetileg megjelent: 2013.febr.1 fordította: Benedictus   LINKEK "ALYOSHENKA" OROSZ VIDEÓIHOZ Link 1 -- (1perc 52 mp.): ezek részletek…..
PepeSzeretiMikjobit! 2013.04.24 21:28:31
@timurida:
Azt nem divat elmondani, hogy a Vaskorba születés bár nagy dicsőségnek számít az Univerzumban, a lelkek többsége köszöni szépen, nem kér ebből a dicsőségből.
Az utánunk következő nemzedék nem tud olyan elementáris erővel tenni, világot megváltoztatni, mint mi, mert ahhoz túlságosan boldog.
Csak abból sarjad valami új, ami sebzett, hasadt.
Ehhez meg kell sérülni.
Ezt az infót nem szokás reklámozni - mert ciki.
(emlékezetből Avatarától)
PepeSzeretiMikjobit! 2013.04.25 20:39:53
@timurida: Csernusról: pontosan. Nézd, most megint szakmai leszek, aki az apátia tudatszintján van, azt lehet rugdosni, annak az a baja, hogy nem érez, és fel lehet piszkálni a harag szintjére, ami egy 3-mal magasabb, és elég energikus, érzelemgazdag tudatszint. DE CSERNUS NEM DIAGNOSZTIZÁL! NINCS eszköze, hogy megállapítsa, ki milyen tudatszinten van! MINDENKI MÁSNAK, aki NEM az "Apátiá"-ban van, A LEHETŐ LEGTÖBBET ÁRTJA az ő "gyógymódja"!!! Mindenki mást sokkal jobban lenyom, megbetegít!
Mintha annak is amputálná a lábát, akinek csak körömgombája van....
PepeSzeretiMikjobit! 2013.04.25 20:42:48
@timurida: "De a megkérdezésük, jóváhagyásuk nélkül még e-mailben sem adhatom ki őket."

Szia!
Nem a nevük érdekel...:)
De elmehetünk odáig is vagy még tovább, ők majd meg fogják tudni ezt ítélni.

"Az mindenképpen nagyon jó jelzés, hogy "nem vagyok a helyemen" érzés van benned. Ebben a kérdésben még jelentkezem. Lehet, hogy még ma. De holnap már nagyon valószínű."

Köszönöm szépen Neked, várom.
  Földönkívüliek felfedése: Közel azonos földönkívüli holttestet találtak Oroszországban és Dél-Amerikában 1/2.   írta: David Wilcock eredetileg megjelent: 2013.febr.1 fordította: Benedictus   Egy teljesen ép földönkívüli holttest Dél-Amerikából,…..
PepeSzeretiMikjobit! 2013.03.11 20:12:01
@PepeSzeretiMikjobit!: No, rákerestem angolul is a kerengő dervisekre, most találtam olyanokat, amilyeneket eredetileg látni akartam:
www.youtube.com/watch?v=tPgMBxAnr0E (12. perctől)
www.youtube.com/watch?v=-hH9Q9tcSXg (1:09-től)
www.youtube.com/watch?v=GJIofU-0jC0

Ezek a talált földönkívüliek meg a manók, nem? A sapkájuk is azért hosszúkás a mesében, mert a fejük is az.
Van gonosz manó is.
Ennek az egyiknek a képen olyan gonosz arca van, nem?
PepeSzeretiMikjobit! 2013.04.13 21:04:27
@Haloin: Evvel a 9 perces videóval kell bevezetni, ez az előzménye:
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=kVF9dMXdYDk#!
(a cím megtévesztő lehet, nem azonos az előző bejegyzéssel! - a szerk. megj.) Új 3 órás orosz dokumentumfilm kürtöli szét a Pénzügyi Zsarnokságot! 1. / 2. Írta: David Wilcock megjelenése: 2013.január 30. fordította: Benedictus 2013.január 30-án, az egyik élvonalbeli…..
PepeSzeretiMikjobit! 2013.03.02 15:20:42
@N0ctis: Megnyugtatlak, hogy aki annyiszor volt sámán, mint én, annak már nem kell kivennie a zsigereit ahhoz, hogy olvashasson belőlük.:)
PepeSzeretiMikjobit! 2013.03.29 17:18:41
@DarkFuture: Hát vigyék! Ettől még nem kell minket rabszolgaságban tartani! Mi hát az összefüggés?
PepeSzeretiMikjobit! 2013.03.31 12:54:50
@DarkFuture: Akkor sem tiszta, hogy hogyan vették rá az embert arra, hogy az aranyat értéknek tekintse!
Amúgy hol olvastad ezeket?
Vagy honnét az infók?
Új 3 órás orosz dokumentumfilm kürtöli szét a Pénzügyi Zsarnokságot! 2. / 2. Írta: David Wilcock megjelenése: 2013.január 30. fordította: Benedictus   ...INDIA ELŐLÉP Szó szerint aznap, hogy ez az orosz dokumentumfilm megjelent, egy jelentős indiai hírportál is,…..
PepeSzeretiMikjobit! 2013.03.04 03:05:54
@elyshia: Ugyanez a társaság írta (itteni link, talán Te mutattad), hogy ma letartóztatják Benedek pápát, a Királynőt és Kanada miniszterelnökét emberiségellenes bűncselekményekért.

Én azt a veszélyt látom, hogy hatalomátvétel lehet általuk a kialakuló hatalmi vákuumban, és új hatalmi rend lesz, de hatalmi rend marad. És ugye nem ezt akarjuk, hanem a Honfoglalás előtti hierarchiamentes magyaros, egyenrangú társadalmat.

A benedekpápás cikket mutattam többeknek, ketten rámondták, hogy tuti blöff, harmadikuk eltöltött 3-4 órát vele a neten, hogy utánajárjon, és mikor kiderítette, ki ez az OPPT, akkor mondta, hogy nem sok vizet zavarhatnak.
PepeSzeretiMikjobit! 2013.03.04 03:57:24
PepeSzeretiMikjobit! 2013.03.04 20:25:17
@Novicamary: Szió! Sajnos, úgy látom, valóban csak a devizahitelesek szerződése törvényellenes, de azért érdemes beleásnod Magad a témába. Azonkívül alkudozni is lehet a bankkal, mint az arab piacon.
Ami a vírusos gép miatti korlátokat illeti: annyi a netcafe és a könyvtár, mint a nyű, van netezési lehetőség bőven.
Érdemes a minőséget a videó jobb alsó sarkában a fogaskerékre kattintva 720p-re állítani! (régebbi gépeken vagy lassú internetkapcsolat esetén így akadozhat) Gyönyörű zenét választottak hozzá! :  Alone In The Dark by Vadim Kiselev:…..
PepeSzeretiMikjobit! 2013.02.25 18:49:38
@zazuma: És mi ez az 1100 nap pontosan?
Lehetne összeszedettebb a cikk...
PepeSzeretiMikjobit! 2013.02.25 18:53:50
@Sarasvati: Nem olvastam végig, csak az Adiabene név szúrt szemet nekem. Az egy arab(?) uralkodócsalád, anyai ágon abba született Jézus, tehát nem volt szegény, hanem földi értelemben is király volt, fizikai tekintetben is bőségben élt. Akárcsak Buddha. Mikor elítélték, befolyásos nagynénje, Adiabene Heléna hercegnő rengeteget próbált eljárni az érdekében - sikertelenül.
PepeSzeretiMikjobit! 2013.02.25 18:57:57
@Kobe8: Kell lennie itt egy Az Esemény c. cikknek. Ha nincs, akkor is van egy gyűjtemény a legfontosabb cikkekből. Én megszerkesztettem őket Word-ben - több, mint 200 oldal -, hogy egyben kinyomtatható legyen, ha akarod, átküldöm.
  Hírek a nagyvilágból fordította: Benedictus David Wilcock sajtóból szedett cikkein felbuzdulva (előző bejegyzés!) én is gyűjtöttem pár hírt és érdekes cikket, és a jobb átláthatóság kedvéért úgy döntöttem, külön bejegyzésbe írom. Korábban is terveztem…..
PepeSzeretiMikjobit! 2013.02.18 02:24:58
@Katvi: Persze!
Nem is önmagában áll ez a cél, az emberiseg.hu oldalon egy 19 pontos társadalomátalakítási terv részeként olvashatod, annak a 19 pontnak a felét magamtól is megfogalmaztam és annak a néhánynak a teljesülésével elégedett is volnék.
(Az egyik sarkalatos pontként kiemelem a pártrendszer megszüntetését.)
PepeSzeretiMikjobit! 2013.02.18 02:55:36
@Kajman: Eltartott egy ideig, mire megfejtettem, hogy a "konteósok" a Conspiracy Theory-val, azaz az összeesküvéselméletekkel foglalkozók. :)
Ezért leírom ide segítségül.
PepeSzeretiMikjobit! 2013.02.25 01:51:52
@Atlantisz69: Tudsz esetleg másikat is?
(Utálom a mézet, semmi pénzért nem tudnám elfogyasztani a fenti koktélt.)
2012 Felemelkedés Frissítés 2013.01.14 04:38:40
Kedves Olvasók, sokáig, túl sokáig voltam csöndben, ezért elnézéseteket kell, hogy kérjem. Nem gyávaság, felelősségünk súlya alól való kibújás, esetleg elkedvtelenedés az oka a hallgatásnak, hanem mint nyilván legtöbbetek, én is küzdök a családom felszínen…..
PepeSzeretiMikjobit! 2013.02.14 19:53:34
@zazuma: Köszi.
@timurida: "2012. december 21-től a sötét oldal TELJESEN SZABAD KEZET KAPOTT a 3D-s anyagi valóság felett." Mik a konkrétumok?? Mi történt Veletek?
Írjál privit is, lógsz vele.:)
PepeSzeretiMikjobit! 2013.02.14 20:00:41
@Sarasvati: "Kedves és okos" meglátás tőled, hogy én vagyok a zagyva, amikor a korábbi blogból idézek, és zagyvaságának kibogozását kérem, és nem az, akitől idéztem. Gratulálok.
PepeSzeretiMikjobit! 2013.02.15 20:24:55
@20121221: Én amikor a 15:30-as híradóban hallottam a meteoros hírt, azt mondták, hogy ez szinte mindennapos esemény. Nem becsapódott, hanem felrobbant a földfelszín közelében, és főleg az eltört ablakszilánkoktól sebesültek meg az emberek. 10-20m átmérőjű meteor volt, olyan kicsi, amiket nem szoktak tudni előre jelezni.
A vimeo-ra: Lehetséges, hogy ha ilyeneket eszünk, akkor mi is hajlamosabbá válunk erre az áldozatiságra, átvesszük az ő valós védtelenségüket, de ez nálunk vélt védtelenség lesz, mégis hajlamosít minket a tűrésre és félelemre , mert ugye indokolatlanul hosszú rettegést és halálfélelmet okoznak nekik ebben a mechanizmusban.
De ha David Ickét hallgatok (Ébred már ... 4. rész), akkor azt látom, hogy az ember annál sokkal másabb, hatalmasabb, erősebb, mágikusabb lény, semhogy ilyen próbálkozások el tudnák nyomni a képességeit.
@Elveszett Kereső: Te hallás után értesz angolul?:-o Mutatok akkor mailben Neked egy rövid videot, jó?
2012 Felemelkedés - 2012.12.27 15:41:40
Kedves Olvasók, Frissítés: Vasárnap este lesz új bejegyzés. remélem mindenkinek kellemesen telnek az ünnepek, frissítés(eke)t január legelején fogok tudni kirakni, addig éjt nappallá téve dolgozom.Megértéseteket és türelmeteket köszönöm. FehérVándor..
PepeSzeretiMikjobit! 2013.01.16 19:55:08
@Atlantisz69: Csillagászati infónk van?
Hova megy a Naprendszer és mikor vált valami övet?
Lehet, csak én vagyok tájékozatlan.
De van köztünk fizikus?
PepeSzeretiMikjobit! 2013.01.16 20:04:24
@Bea Lászlófi Som: Írd le, kérlek, az összes jelet, amit észlelsz! Köszönöm.
PepeSzeretiMikjobit! 2013.01.16 20:06:57
@Bea Lászlófi Som: "nem tudom észrevettétek-e, de december eleje óta hosszabbodnak a nappalok és ez nem most kezdődött"
Hogy vetted észre?
Kedves Olvasók! Felmerült a kérdés, hogy én és Fehér Vándor mit gondolunk, mit "várunk" december 21-től. Sajnos ő nem tudott most írni, abszolút nem volt szabadideje. Én személy szerint úgy gondolom, ennek nincs jelentősége: mindenkire rábízzuk az ő saját érzéseit és…..
PepeSzeretiMikjobit! 2013.01.07 01:09:58
@kiwwi66: Köszönöm.
Mit tegyek?
PepeSzeretiMikjobit! 2013.01.07 01:36:30
PepeSzeretiMikjobit! 2013.01.07 02:18:40
@andros: :D
Ide nem előadóművészként járok, de érdekes felvetés.:)
Fehér NemességÍrta: CobraFordította: Benedictus Forrás:http://2012portal.blogspot.hu/2012/08/white-nobility-i-have-received.html Eredetileg megjelent: 2012. augusztus 14 Utasítást kaptam, hogy hozzak nyilvánosságra néhány eddig titkos információt. Ez az első az…..
PepeSzeretiMikjobit! 2012.09.12 15:21:15
@Smaly7: "ami viszont ma, 2012. szeptember 12-én már nagyon kellene, hogy bennük legyen: az a szíved!"
Nézd, ha itt vagyok, azért vagyok itt, mert együttérzek mindennel, ami itt elhangzott 4 hónap alatt. Ezt szükségtelen kifejezni. ALAPÉRTELMEZETT, MAGÁTÓL ÉRTETŐDŐ dolgokat nem kell kimondani. Nem kell elmondani, hogy miylen a kapcsolatom túlvilággal, ha egy olyan közösségbe jövök, ahol mindenkinek hasonló. Nilván azért megyek egy közegbe, mert egyformának érzem vcele magam.
Nem kell elmondani, hogy nekem is van ilyen blogom, stb., mert ebben is hasonlítunk.
Egy gulyásfőző versenyen nem kell kimondani, hogy amit itt főzök, az gulyás akar lenni. Csak azt kell elmondani, ami az én gulyásomban MÁS, mint a többiben. Én erre szorítkozom.
(Amennyiben meg még kevésbé van szív - igen, még tudatosan is kivontam belőle az utóbbi órában, mert ITT rúgdalták, és kizárólag védekezek - kicsit Te lépj hátrább, és gondold el, hogyan esik valakinek, ha azok után, hogy leírta helyzetét, senki nem mondta neki, hogy gyere, meghívlak magamhoz egy tál levesre, hanem kioktatták negativitásáról, és ezután még Te azt írod neki, nincs benne szív!!!!)
PepeSzeretiMikjobit! 2012.09.12 18:55:20
"@Smaly7: Szia!
Ha Rád szólok, hogy vigyázz, csapda, az nem a szeretet?
Vagy - bár van egy jó gondolatom, azt tartsam meg magamnak -, és ne osszam meg?

"Cobra csak egy "szóvivő", azt kellene látni, amit, akiket képvisel, hozzá nem köthető igazi "tevékenység". Nem a harcról beszél, nem a pénzről. Olvasd el az összes bejegyzését és "érezd" a mögöttes tartalmat. "

Ha az az egy verzió 5lött fel Benned, hogy bejegyzéseinkkel Cobrát támadtuk, és nincs 20 másik ötleted, hogy mi miatt lehet, hogy nem minden infó kompatibilis egymással, ami ezen az oldalon megjelent, pl. meg sem fordult a fejedben, hogy Cobrát 2 órával a cikke előtt eltették láb alól (vagy csak bezárták), és a nevében dezinformációt közölnek, akkor annál inkább jogos a figyelmeztetésünk.

Ez a blog pont a Sötét erők működéséről szól, olyan dolgokról, amik korábban teljesen hiányoztak az infótáramból, a létüket is kétségbe vontam. Az ellen természetesen nem lehet védekezni, aminek a létezéséről sem tudunk.
Én évekkel ezelőtt elértem a vödör fenekére, hogy magamban keressem minden eseménynek az okát, avval elkészültem, feloldottam, amit csak találtam. A Mátrix bizonyos elemei azonban ettől még megmaradtak, a gonoszság, romlás megmaradt. Így kezdett el a figyelmem kifelé irányulni.
És felmerülni bennem, hogy ártó emberek is vannak, és hogy ártanak, az nem az én hibám.
Ezért jutottam el oda az utóbbi években, hogy már magamat csak FELE-lősnek (50%) tartom olyan helyzetekben, ahol károsulok. Barátom, nem vagy képes egy helyzetet úgy megoldani, hogy a másik nem teszi bele a saját FELÉ-t. És nem Te vagy érte a FELE-lős 100%-ban. Maximum 50%-ban - pl. mivel segítetted elő a helyzetet; sokszor öntudatlanul tesszük ezt. Ezeket érdemes felderíteni, de ez még nem eliminálja a másik FÉL tetteit (50%-ban ő lesz az okozó, nem mi magunk).

NE ess abba a hibába, hogy minden külső történésnek Magadban keresed az okát!

Mert az hajlamossá tesz az egyhelyben ülésre, miközben tigris ront Rád - ilyenkor nem elmélyültnek, hanem épp ellenkezőleg, ébernek kell lenni, hogy elugorhass.
Tigris ellen az elugrás a jó védelem, nem a karmaoldás. 50-50% a szerepük,

s fel kell ismerni, hogy ha valaki olvasatlanul ír alá egy szerződést, az nem a bizalom, hanem az ostobaság jele. (Volt ilyen esetem, többszázezres befektetésnél nekiálltam elolvasni az apróbetűt, és elkezdtem kérdezni, mi mit jelent, és a jelenlévők elkezdtek megalázni, hogy milyen jellem vagyok, ha ennyire bizalmatlan vagyok. XD )
PepeSzeretiMikjobit! 2012.09.12 19:25:49
@bereabeli: Én is. De miután ezt elmondtam, kaptam azt az utasítást, hogy olvassam el az összes cikket.:) A 19:20-as hozzászólásoddal is egyetértek.
De kérlek Titeket, ne ellentétet lássatok itt. Mindannyian az infókat elemezgetjük, közös a cél. És érzéseinket osztjuk meg, hogy könnyítsünk az életünkön. És gondolatainkat, hogy tudást halmozzunk fel.
És a legértékesebb gondolat mindig az, ami kilóg a sorból - mert az senki másnak nem jutott eszébe, csak egyedül egyvalakinek!
Kedves Olvasók, nem sok mindent szeretnék hozzáfűzni ehhez az interjú részlethez, adósotok voltam még vele, valamiért elfelejtődött, hogy van egy befejező része is ennek. Van még egy interjú, amit - habár nagyon hosszú - hamarosan lefordítok, mert nagyon értékesnek…..
PepeSzeretiMikjobit! 2012.09.12 17:47:50
@SANTANTICA: Szia!
Én Avatarától hallottam először az Aranykorról - 13 hónapja. (Videója fenn van a neten.) Ő úgy mondja, hogy a téli napfordulóig egyre erősödik a káosz, a sötétség, mert a világkarma azt támogatja. Dec. 21-től lesz csak foganatja bárminek, amit az építő ember tesz, addig a rombolás érvényesül. Ez sokkal, sokkal nagyobb erejű valami, mint amibe ember be tud avatkozni - sokkal sokkal nagyobb léptékű és sokkal erősebben determinált valami. Mindazonáltal - a mi szempontunkból - magától zajlik le. Nem érdemes energiákat ölni a Vaskorba Aranykor alkotásával, mert nagyon csúnyán megjárta mindenki - ő is -, aki megpróbálta. Félreértették, meghurcolták, megbüntették, elítélték, esetleg ki is végezték. Elképzelésünk sem lehet róla, hányan próbálták már legyőzni a Vaskort, véget vetni neki, tisztást vágni bele - sikertelenül. Tehát a feladat az ő tanítása szerint: várni és tanulni.
Már csak 101 napig.
:)
Kedves Olvasók, ez egy igencsak hosszú, de egyben meglehetősen érdekes, informatív interjú, szerintem felbecsülhetetlenül értékes forrás Cobra. Egyes dolgok, főleg  a blogot kezdetektől követőknek nem fognak újdonságot jelenteni, de aztán számtalan új, érdekes információra…..
PepeSzeretiMikjobit! 2012.09.11 00:22:32
@Mátrix: Most értettem meg ezt a mondatot: "Segítek: Vízöntő napja van, és Skorpió ascendens:)A Skorpió még ascendensben is "szúrós""
azt hittem, ma van ez!
Szóval Timuridának nemigen lehet skorpió aszcendense,ha a kalkulátor nyilast hoz ki...
Megnéztem 3 kalkulátorban, mindenhol nyilas jön ki (1:43-kor lép bele).
A "még aszcendensben is"-re: tudtommal az aszcendens a domináns a képletben...:) Legalábbis az általam ismert 4 irányzatban.:)
PepeSzeretiMikjobit! 2012.09.11 22:22:11
@timurida: "Az, hogy Te utólag nem találod életed eseményeit, abban biztos vagyok. Mert az asztrológia értelme nem ez."

Hát ha egy asztrologus erre használja, és jövőt prognosztizálni készül, akkor teszkérdésként visszamenőlegesen kérdéseket teszek fel. És nem találta. Tehát a jövendölése se stimmelhet. Evvel el is váltunk (természetesen fizetés nélkül).

"Szokás szerint az emberek megint nem értik a lényeget. Az asztrológia értelme nem a prognózis, vagy jövendölés. AZ NEM A CSILLAGOKBAN VAN MEGÍRVA. Hanem a döntéseidben és választásaidban.
Az asztrológia, mint tudomány nem szól másról, mint arról, hogy amikor az illető Lélek-Szellem belép a tér-idő dimenzióba, milyen energia minőségeket hoz magával."

Ahány asztrológus, annyiféle asztrológia.:)

"A jelenlegi asztrológiai praxis 95% ugyancsak szemétbe való."

Meg tudsz nevezni olyat, akié nem?

"24 éve élek házasságban. És szeretem a feleségem..."

Kezdhetted volna evvel....
PepeSzeretiMikjobit! 2012.09.11 22:24:12
@timurida: "Egyébként ha megnézed a radixom, pontosan fogod tudni, miről beszélek:"

... viszont ezt még mindig nem magyaráztad meg...:)
Várom.
Kedves Olvasók, elnézést a hosszabb hallgatásért. Ma rakok ki új fordításokat, addig is egy kis érdekesség. (Megjegyzés: A montázs készítője alaposan megvizsgál minden egyes, az összefoglalóban szereplő videót, kielemzi őket és utána jár annak, mennyiben lehetnek valósak…..
PepeSzeretiMikjobit! 2012.09.11 20:17:08
@Kajman: Köszi, azóta én is talalkoztam így a Cabal kifejezéssel, de most már tudom Tőled, hogy az Archónok is beleértendők.

"Csak nyugi lesz frissítés, ahogy FehérVándor, vagy Benedictus ráér"
Nos, én azt konstatáltam, hogy nem sikerült, amit tegnap éjjel beharangozott, hogy még AZNAP tesz ki...:)

"Ennek érdemes lenne utánajárnod!!!
Lehet, hogy nagyon sok kérdésedre választ kapnál... "

Hogy a csudába lehet ennek utánajárni?
Ha tudsz valamit, akkor mondd meg, mert én 36 év alatt nem találtam semmi nyomot!

Ráadásul semmi "plusz képességem" nincs, csak a világképem és megélésem nagyon más, mint a földi....
PepeSzeretiMikjobit! 2012.09.11 20:27:57
@PepeSzeretiMikjobit!: ...Ja, és ő is több lehetséges évet mondott Az Esemény-re, először a 28. életévemet, aztán a 29.-iket, aztán még későbbieket, aztán még azt is mondta, hogy "de 45 éves koromig biztos..." És eddig nem történt semmilyen nagy esemény, ami megváltoztatta volna a helyzetemet, sorsomat.
De az emberi agy hajlamos mintázatokat keresni, ezért kérlek Titeket, ne kombináljatok emiatt...:)
Kedves Olvasók, remélem mindenkinek kellemesen telik a nyár. A csatornázott üzenetekről szóló írást nem felejtettem el, idővel kész lesz.  FV  A Terv és mit tehetsz Te a változásért Írta: Cobra Fordította: BenedictusForrás:…..
PepeSzeretiMikjobit! 2012.09.09 00:27:53
@Mátrix: "Jelenleg 12 síkról (dimenzióról) tudunk, a 13.-at nem szoktuk említeni, mert az maga a Forrás (mi Istennek nevezzük). "
Ez nagyon érdekes, mert 5 évvel ezelőtt hallottam arról, hogy a fizikusok megtalálták a 14. dimenziót. De persze nem olvastam utána, csak hallomásból tudom. Lényeg, hogy sok van.:)

"Egyébként nem tudom mire szeretnél garanciát tőlem, és mi okból:)))"

Én tudom.
A klienseidnek jár garancia.
Ahogy a fogorvostól a kliensnek, a cipésztől a vevőnek. Ha azt mondod, hogy ettől és ettől elmúlik a vérszegénysége, székrekedése, hasnyálmirigy-gyulladása, szerelmi visszautasítottsága, impotenciája, szegénysége, és nem múlik el, akkor köteles vagy addig tovább kezelni ingyen, amíg el nem múlik, és/vagy visszaadni a pénzét.
Számlát adsz például? A fogyasztói jogokat csak akkor van lehetősége érvényesíteni.
PepeSzeretiMikjobit! 2012.09.09 00:44:13
@timurida: Tőled azt szeretném megkérdezni, hogy mi az a Cabal, valamint hogy meg tudod-e mondani név (szakember) vagy módszer szerint, hogy melyek az O.K. terápiás/sorsalakító módszerek és hozzáértők, és melyek a nem O.K.-k. Elég sokat ismerek kliensként, szinte fő érdeklődési területem ez. Szóval nagyon érdekel az 5% és 95% erdete és különbségének mibenléte. Lehetséges erről értekeznünk?

"Évtizedek óta - és figyeljük meg, mennyire nem látjuk a fától az erdőt!!! - a duális világképet nyomják bele a fejekbe"

Az enyémbe nem tudták belenyomni! Képtelen vagyok elsajátítani. Ezért nem értem a világot.(??)
Nekem sokminden idegen itt (a bolygón), amit nem tudok megszokni. Pl. a test is - miért pont 2 láb? Miért pont két kéz..? Stb. Sután néz ki, na.

Te vagy az egyetlen, akitől olvastam a börtönbolygó-elméletet (kilincs kívül van), ami az én megélésem is. Nekem az az érzésem van ellenben, hogy hadifogoly vagyok itt, máshol kéne lennem, fontos dolgom van (egy kulcspozícióból ragadtak ki), amit az itt tartásommal akadályoznak. Én meg itt frusztráltan vergődök, mert nem tudok kiteljesedni, nem tudom megcsinálni, amire késztetésem van, állandó akadályoztatottságot érzek...

Neked viszont élettörténetedből ("coming out" :)) ítélve itt a helyed. Hogy érzed?

A 2D-4D-ről; kimaradt, hogy 3 a magyar igazság ÉS EGY A RÁADÁS. A nyelvünk az átmenetet írja le, a 4D-be való tartást. 4D-s normákat kódol.

És akkor máris bukik itt valakinek a megfogalmazása, hogy mi megyünk a 4 D-be, mi vagyunk az aktív fél. NEM. Ha most 3 VAN (Test, szellem, lélek), AHHOZ JÖN még egy negyedik, valami plusz. Nem hagyjuk el a testet tehát. Az lehetséges, hogy mi válunk a 4. dim. érékelésére képessé, ez a bennünk lezajló változás, de hogy ő LÉP BE a világunkba (és nem mi lépünk ki egy mostaniból), csak így logikus.
Kedves Olvasók, rengeteg minden történt az elmúlt napokban, szépen lassan dől össze a kolosszális kártyavár, a LIBOR-botrány, amelyről az ezelőtti cikkben írtam:http://www.portfolio.hu/vallalatok/penzugy/az_ev_bankbotranya_kerdesek_es_valaszok_az_ugy_hattererol.170253.html  nagyon…..
PepeSzeretiMikjobit! 2012.09.09 03:33:23
És ha elment a Sántán, akkor hogyhogy nem tudnak erről?
Az Olimpiának is nagy erőkkel veselkedtek neki:
lyricstranslate.com/hu/survival-tuleles.html
Elég sátáni zene, mire belejön.
Persze számítógépből nem az, de két kisebb hangfallal már ja. Pedig metálos vagyok, és ahhoz KÉPEST mondom ezt. Ijesztő.
www.youtube.com/watch?v=66molzUEkWI
PepeSzeretiMikjobit! 2012.09.09 03:38:50
@Kimberley: Köszönöm, nekem is segített.:)
PepeSzeretiMikjobit! 2012.09.09 03:42:40
@elyshia: Mit értesz az alatt, hogy embereket ébresztesz fel? Mi változik bennük?
Kedves Olvasók, Ahol találtam magyar linket, ott általában behelyettesítettem az angol helyére, illetve kiegészítettem a cikket még egyéb, az adott témához kapcsolódó hasznos hivatkozásokkal.Elnézést kérek azoktól, akiknek hosszabb ideje nem válaszoltam meg egy emailjüket,…..
PepeSzeretiMikjobit! 2012.09.09 03:16:12
@Agenor: "az igazi kulcsa a Felszabadulásnak, és alapvető feltétele a Felemelkedésnek, és ez nem más, mint a: MEGBOCSÁTÁS."

A Mennyei Prófécia is ezt mondja.

Én viszont ebben "hellingeresebb" vagyok, vagy nem is tudom, hogyan mondjam, szóval a megbocsátás kétszereplős dolog. Van a bántó fél, akinek meg kell ÉRTENIE, hoyg mit tett valójában, mit okozott a másiknak, és ezáltal a fejéhez kapni, átérezni a fájdalmat, és megbánni, bocsánatot kérni. Csak ha ez megvan, kezdődhet el a megbocsátó fél érzelmi munkája. Az LMP nagyon jól mondja, hogy a már ma is aktívan működő mediáció erősítése a legfontosabb a büntetőjogban, hiszen az emberek nem attól nyugszanak meg, hogy 18 év múlva elítélik a vádlottat 4 év szabadságvesztésre, hanem attól, ha minél előbb feloldásra kerül az ÉRZELMI kár közöttük. Én nagyon szorgalmaznám emellé a kineziológiai és egyéb terápiás működést is a büntetettek rehabilitációjához.
PepeSzeretiMikjobit! 2012.09.09 03:18:19
@timurida: "Az "én"-"ÉN" kapcsolatról, annak működéséről, aktiválásáról, működtetéséről pedig nagyon-nagyon mélyen hallgat..."

És Te tudsz erről valamit?...