Regisztráció Blogot indítok
Adatok
győzőfőző

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Promontor két kedvenc témáját kombinálja az alábbi villámposzt: a sört és a kekeckedést. Történt, hogy Jácint a következő bloggertalálkozónk kapcsán megemlítette, hogy látott a Kuponvilágon egy sörkóstoló hirdetést, nézzem meg, hogy szerintem megfelelne-e nekünk.…..
győzőfőző 2013.02.28 17:06:21
@PremiumPivo: @promontor:
A kóstolható teljes mennyiség a t. Prémium Pivo válaszaiból kiderül: "több mint 1 liter sör", például itt:

www.bonuszbrigad.hu/6-000-Ft-helyett-2-990-Ft-Bohemia-csapolt-kincsei-Cseh-kezmuves-sorkulonlegessegek-kostoloja-sorkorcsolyaval-bonusz-vilagbajnok-sorrel-erdekes-eloadassal?utm_source=Qponverzum&utm_medium=Qponverzum&utm_campaign=Qponverzum

Kíváncsi lennék arra az adatra, hogy egy-egy alkalomra hány belépő kel el "rendes" 6000 Ft-os áron, amihez képest a kedvezmény jár. Amikor egy időpontra minden kupon elkelt, akkor teljes áron azért bemehetek?

Ha a t. Prémium Pivo itt fentebb maga is elismeri, hogy nem minisörfőzdék söreit kóstoltatja, hanem közepes méretű sörgyárakét, akkor nem kellene-e a közönséget azzal megtisztelni, hogy ezt a két-három sörgyárat megnevezi a reklámban? Az igazi érdeklődő így akár előre tájékozódhatna, készülhetne a mai internetes világ szellemében. És elkerülhető volna az félreértés, mintha itt minisörfőzdékről lenne szó, nem pedig pl. egy olyan sörgyárról, amely 50 országba exportál (Primátor).