Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Wallenberg

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bizonyítottság hiányában 17 vádlott közül 15-öt felmentett csütörtökön a kaposvári törvényszék katonai tanácsa a bűnszervezetben elkövetett vesztegetés vádja alól, első fokon. Az ügy nem is az év, hanem az évtized botránya.Az úgynevezett tábornokperben az eljárás 2009…..
Alternatíva A kormány bajban van 2012.12.19 18:06:49
Az, hogy most, miközben ezeket a sorokat írom, a középiskolások és egyetemisták, tanárok és szülők ezrei újra az utcán vannak, azt bizonyítja, hogy van remény. Nem lehetett leszerelni ezeket a polgárokat a felsőoktatás ingyenességének populista ígéretével. A kormány bajban…..
Amikor Orbán Viktor - kizárólag a nyugdíjukra előre gondoló magyar állampolgárok érdekében! - felszámolta a magánnyugdíjpénztárakat, előtte még jól megalázta és megzsarolta azokat, akik önként nem adták a sajátjukat. Ezután indult egy kicsike sajtókampány (nyilván az…..
Ghostwriter A jövő elkezdődött? 2012.09.08 16:47:38
Olvashattunk róla: terjedni akar a métely. A Jobbik elindult nyugat felé – az észak-kelet magyarországi megyékhez hasonló pozíciókat akarnak kiépíteni maguknak az ország fejlettebb felén is. Nyitányként ma Veszprémben szerveztek felvonulást maguknak. És megbuktak vele.…..
Wallenberg 2012.09.09 00:03:13
@Móka Miki:

Te most nem véletlenül Isten "kiválasztott" népéről beszélsz? Tudod akik azt állítják magukról, hogy felsőbbrendűek. Ezért nem is keverednek senkivel. Sajnos aki ezt a "egészséges" ideológiát kitalálta nem számolt azzal amit mi látunk, azaz beltenyésztett génhulladékokká váltak. Gyenge kezdés után erős visszaesés.

Londonban nem szereztek egyetlen érmet se. Úgy látszik a "kiválasztottság" és a new yorki zsidó lobbi hatástalan, amikor tisztességes szabályok szerint kell játszani. Tudom, hogy ez nekik szokatlan. Ezért mindenképp kárpótlás jár nekik.
Wallenberg 2012.09.09 00:39:23
@Zébácsi:

Mi van papa, téged is lepippanott... vagy ... óóó nem .... esetleg fordítva :)