Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SzerződésSertés

0 bejegyzést írt és 645 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha New Yorkra szokás mondani, hogy a világ közepe, a városon belül pedig Manhattan a(z egyik) csúcs, akkor mit érezhet az, aki a városrész egyik legimpozánsabb épületének tetején lakik?..
Stohl András az István, a király című előadásban - Fotó: Kelemen Zoltán Gergely / MTI Mi is megírtuk, milyen érzékenyen beszélgettek a Class FM-ben arról az ügyről, hogy Sárosdi Lilla színésznő állítása szerint Marton László színházigazgatóként kocsikázni vitte, majd elővette a péniszét, és…..
Legalább is ez Rita félelme, aki késő este hazérve meglepődve tapasztalta, hogy a lépcsőházban kiszórt reklámanyag alapján elég klasszul ki tudja logikázni, hogy a panelszomszédok közül ki az, aki már hazaért, és ki az, aki nem, és ebben lát némi biztonsági kockázatot. A kérdése az, mit tehet, ha…..
"A szelektív gyűjtés kialakításánál alapelv, hogy csak ott célszerű bevezetni, ahol már van szervezett hulladékgyűjtés és rendelkezésre állnak a gyűjtés-szállítás eszközei. A tapasztalatok azt mutatják a szelektív gyűjtősziget, mint egyedüli megoldás hosszú távon nem tartható." -írja oldalán a…..
Egy plus size modell megismételte Kim Kardashian fürdőruhás képeit és legalább olyan jók lettek, mint az eredeti képsorozat...
A légiutaskísérők mindennapjait hajlamosak vagyunk valamiféle titokzatos, ugyanakkor vonzó fényben látni, alighanem azért, mert állandóan úton vannak, jó helyekre utaznak (még ha a városokból sokat nem is látnak). Egyikük most arra vállalkozott, hogy fényképeken mutatja meg,…..
“A sport, mely egyenlővé tesz” - cinikus módon ezt a nevet adták a projektnek, amelyben több mint százmillió forintból épült egy új közösségi tér Hajdúhadházon, hogy a szegregált gyerekeket élményekhez, sportolási lehetőséghez jussanak. A 2015-ben átadott játszóteret azonban fizetőssé tették: 500…..
A visegrádi gyerek"rablási" ügy kezd egészen abszurd fordulatokat venni, már ha az abszurd a Bors esetében egyáltalán értelmezhető fogalom, hiszen nekik a mindennapok is egy másik valóságban telnek már évek óta, de ez most mindegy, van ez a visegrádi ügy. 1) Tegnap hajnal 3-kor az online, majd az…..
SzerződésSertés 2017.09.27 18:23:46
@Lehoz Tamas:
Nem volt migránsozás. Itt is csak ti ketten hoztátok szóba. Az egyszeri kommentelők elhitták a Borsonline minden betűjét, gyerMekrablást, szervkereskedelmet, gyerMekprostitúciót károgtak, de migránsozás nem volt, egy szó sem. Nektek miért volt fontos rákezdeni?
Rosszul hangzik a címbeli mondat? Rosszul bizony! És lehetséges, hogy így járjon valaki? Megkérdeztük. Sziasztok! Aug. 22 én vásároltam a Telenornál egy Samsung Galaxy S8+ készüléket. A telefon IP68 szabvánnyal rendelkezik, szóval por és vízálló. 2 napot használtam, 2.napon…..
A Fülöp-szigetekről Európába általában csak a rossz hírek jutnak el manapság, a finoman szólva is különös elnök, Rodrigo Duterte megnyilvánulásai elég messze állnak a szimpatikustól. De hát egy országot ne a vezetői alapján ítéljünk meg (ugye…), lássuk, milyenek a…..
Elsőre brutális bejelentés a Wizz Airtől, hogy napi járattal nyomul rá a Ryanair szintén napi Budapest-Berlin útvonalára, de jobban megnézve logikus és érthető a döntés: megindult az Air Berlin piacának újraosztása, aki hosszabb távon is ott akar lenni, jó, ha előre szalad. Frissítés: a járat jövő…..
Az egykori Baumax helyére benyomult osztrák bútoráruházlánc 2 éve ősszel nyitotta meg első üzletét Magyarországon. Azóta kétszer szerepelt a Homáron. Az alábbi levél alapján ez vagy úgy történhetett, hogy eleve kevés vevő teszi ki magát ennek az elszántsági versenynek,…..
Lecserélhetnénk a Hősök terén Magyarország védőszentjét. A helyére egy kigyúrt kopasz csávót kellene állítani, aki kokót szív, eltöri a Ligetvédők ujját és a belvárosban száguldozik a mercijével, jogsi nélkül, majd halálos balesetet okoz. ..
A külföldi munkavállalás esetében a „hol lakjunk” mindig kulcskérdés. Márpedig lakást bérelni (a sokak által kényszerből választott szobabérlést most tegyük félre) nem is olyan egyszerű. Nem elég, hogy elég komoly kezdőtőke kell hozzá, ráadásul a dolog menete sem olyan…..
Szubjektív gondolatok következnek, úgyhogy kérem, senki se írja le, hogy az nem humor, amit én szeretek, mert a humor az, amit ő szeret, mert ez nem így működik :) A humort alapvetően csak fogyasztani szeretem, túlgondolni nem, most mégis ezt fogom tenni - rájöttem ugyanis, hogy milyen jól működnek…..
Nedal Said szír származású mikrobiológus, ma Lipcsében él és dolgozik. 2013-ban menekült el Aleppóból. A magyar kormány szerint „migráns”, akit a határon le kell lőni, vagy vissza kell küldeni oda, ahonnan jött. A németek viszont ösztöndíjat adtak neki és mostanra elismert kutató vált belőle – 123…..
Július 7-én jelentette be a Wizz Air a vadiúj WIZZ applikációt, amitől idézem: "Egyszerűbbé vált a foglalás folyamata, és az alkalmazásban elkészített beszállókártya internetkapcsolat nélkül is elérhető marad." Aha, mormogta magában valószínűleg már júliusban is a sokatlátástól szkeptikus magyar.…..
SzerződésSertés 2017.07.26 16:57:20
@A.C.: "hát én elég sokat utaztam már a wizz-zel, és valahogy még nem találkoztam bunkó sztyuvival"

Én összesen kétszer mentem velük, a második alkalommal végig azt hallgattam, hogyan ecseteli egyik légikisasszony a másiknak, hogy ő az egyik nős pilótával dug, aki megigérte neki, hogy el fog válni, de még a horoszkópjuk is stimmel, csak kicsit lassan halad a dolog, mert sajnálja a két kisgyerekét... blablabla, egész úton csak a televert nemiszervét ecsetelte jó hangosan. Örülj, ha neked szerencsésen csak kedves példányok jutottak. Nekem majd szétrobbant a fejem ennyi hülyeség után, szerencsére rövid út volt.
Bizonyára sokunk kedvencei a kizárólag ismeretlen számról jelentkező üzletkötők, aki valami szuper biztosítási vagy egyéb ajánlat miatt keresnek, de mielőtt mesélni kezdenének nekünk a soha vissza nem térő lehetőségről, kérik, hogy azonosítsuk be magunkat. "Éééééén azonosítsam magam??? Dehát te…..
SzerződésSertés 2017.07.19 22:36:18
@The Good Boy:
Bezony, iszonyat veszteség, hogy nem folytattok magánbeszélgetést -középpontban Manyecs alfelével- a posztok alatt. Ettől aztán vége a blognak.
A gyerekek az iskola udvarán viháncolnak, kergetőznek, élvezik a tavaszt. A Te kisfiad azonban nincsen közöttük. Ő magára hagyva ül másfél órán keresztül az osztályterembe zárva, teljesen egyedül. Nem csak ma, sok másik napon is. Nem beszél, segítséget kérni nem tud. Mozgáskorlázottsággal él és Te…..
Órákban mérhető toporgásba, és így gigantikus csalódásba torkollott Lászlék jól előkészített haveri sörözése az idei Oktoberfesten. Nem tudom, mi a megoldása a helyzetnek, hiszen nyilván valamekkora befogadóképességű egy rendezvény, de hogy az sem oké, ha az elővételi…..
MInden eddiginél többre vagy képes - állítja a Sony reklámja, és tényleg! Például nézzük levélírónkat, aki igen magas szintre fejlesztette magában a keresztény vallás türelemről és megbocsátásról szóló tanítását, miközben a legkomolyabb buddhista tanítókat is megszégyenítő módon képes volt elengedni…..
Január. Ezt ígérték, erről volt szó, ide lőtte be a CBS az új digitális platformot, a CBS All Access nevű streamingszolgáltatást bevezető sorozatot, a Star Trek: Discovery-t, amit a világ többi részén, így nálunk is, a Netflix terjeszt majd, pár napos csúszással az eredeti…..
A patinás hely a Léránt pince Badacsonyban, nagy kár, ha tényleg furkósbottal hadonászva kommunikálnak a vendéggel, az "Én nem fogok bocsánatot kérni egy nőtől" megközelítés meg nem bukolikus, hanem egyszerűen pronyó. Természetesen megkérdezzük Lérántékat is az esetről. Sziasztok, Augusztus…..
Szeptembertől 4 eurós extra kiadással számolhat minden Ryanair-utas, aki 12 év alatti gyerekkel utazik. Számukra ugyanis kötelező lesz az ülőhelyválasztás, amiért a szülőnek fizetnie kell, a gyerekeknek ingyenes. Pitiáner lehúzás, vagy logikus és érthető intézkedés? Talán mindkettő. A bejelentés…..
SzerződésSertés 2016.08.02 00:57:47
@roli101: Mi bajod a kövérekkel? Ott a karfa, elválaszt, nem kell hozzáérni. Nem mellesleg a legnyomorultabb módon szétterpeszkedve rendszerint az alacsony, vékony emberek szoktak utazni, a komplexusos túlsúlyosok nem győzik összehúzni magukat. Életemben egyetlen embert rugdostam addig, míg ki nem mászott az ölemből, annyira tahó volt már, na az pont egy kis ázsiai csajszika volt, alig látszott ki a földből, mégsem hordott nála tahóbb utastársat elém a sors.