Regisztráció Blogot indítok
Adatok
StabiloBoss

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az eredeti összefoglaló 4 részre lett bontva, ebből ez a harmadik. Az anyacikk itt található. (Hogy mi ez az egész lista, az is abban olvasható el.) Frissítéseket a kommentekbe várom. Aki frissít, írja oda pici betűkkel, hogy mikori az infó, és jelezze, ha szekun belüli helyről beszél. Az…..
StabiloBoss 2012.09.08 18:44:12
MRS - Marseille (2012. 02. 18.)
Fapados társaságok: mp1: fő terminál nagy légitársaságokkal, mp2: fapados Ryanair, Pegasus, easyJet, Jet4you
Megközelítés: ingyenes Shuttle visz a vonathoz, Gare Vitrolles Aeroport megálló a reptéri vasútállomás neve. Jegyet csak automatából lehet venni, a magyar MC-om nem fogadta el. A shuttle sofőrje azt mondta a kalauz is ad jegyet a vonaton. Jegy ára kb 5€ és 20perc alatt Marseilleben van.
Alvási lehetőség: a fő terminálban lehet aludni, 3-4-es hallban, szőnyegezett padló és karfa nélküli székek :) a széksorokban sok konnektor. A security megkérdezte ki vagyok, honnan jöttem (Puskás megvolt nekik :) ), hová megyek, mikor indul a gépem és bent lehetett maradni. A 4-es hallban a baby changing room teljesen különálló a wc-től, külön ajtóval, nagy, van benne mosdó és papírtörlők, tökéletesen meg lehet kompletten tisztálkodni és átöltözni.
Átjárható-e a repülőtér: nem tudom, de az alváshoz említeném meg, hogy mivel nem a fapados terminálban lehet aludni, hanem a másikban, bár egymás mellett vannak, de nem átjárhatóak, ki kell menni az épület elé és átmenni a másikba.
Ingyen wifi: nincs
Kézipoggyász ellenőrzés:
Szeku:
Csomagmegőrző:
Érdekesség:
Megjegyzés: a fapados terminál mindent alulmúl, mint valami raktárépület
Városi infók: koszos, tele fura alakokkal, a hostelben nem javasolták, hogy sötétedés után kimenjek az épületből. Örülök, hogy eljutottam oda, de nem mennék vissza. Maga a tengerpart szép, a Francia Riviérán érdemes lenne végighaladni.