Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fantomasz

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az önállóan működő személyszállító vasúti társaság legfőbb feladata, hogy megfeleljen utasai igényeinek, szolgáltatásai és fejlesztési programjai hozzájáruljanak a kényelmes és komfortos utazás megteremtéséhez. Ennek érdekében az elmúlt öt évben számos…..
Új MÁV blog Hoppá 2008.02.29 14:14:00
Frappáns és lényegretörő levél! Tisztelt Máv-Start! A mai napon Dunakeszi -Gyártelepről 7.13-kor a Nyugatiba (pontosan) induló (2127-es) vonat a menetrend szerinti 7.34 helyett 7.50-kor ért be a Nyugatiba, 16 perces késéssel!!! -Miért késett vonat? -Milyen intézkedéseket tettek…..
Új MÁV blog MÁV Cirkusz 2008.02.25 12:51:28
Egy újabb remekmű don tals-tól ..
KZM-től kaptam. No Comment. Kopp-kopp-kopp, trrrrrrrrrrrrr. Cipő és bőröndkerék a pályaudvaron. Be a kis épületbe, ahogy az ajtó kilincsét megfogom, már megcsap a benti dögletes bűz. Csövesszag. Rohadnátok meg (bár nem kell kívánni, már jó úton vagytok felé), itt kell…..
Szegény Mariska ma könnyes szemekkel integethetett a vonatának, ami a sztrájk miatt állítólag nem jár... Benzinpénzt a szakszervezet kifizeti? T. Cím !   Rendkívüli módon örülök, hogy egy ilyen blogot elindítottak. Amiért "tollat" ragadtam, az a következő. Ma…..
Fantomasz 2007.11.21 17:04:00
Hát ez kész. Én melózok heti 40 órát, és a vasutasok 37 órát akarnak alapbér megtartásával, plusz 8% emeléssel.Hát hol élnek ezek?A november 13-i VÉT-en bejelentettük a bérrel és KSZ-szel kapcsolatos minimumköveteléseinket, melyek az alábbiak: A heti munkaidő a MÁV ZRt-nél…..
Sajnos továbbra is az a tapasztalat, hogy a kocsik vagy irgalmatlan hidegek, vagy ingyér szauna van. Kedves Blogszerző,   az alábbi eset nyilván mindennapos a MÁV történetében, de gondoltam Önnel is megosztom azt a levelet, amit az imént küldtem el…..