Regisztráció Blogot indítok
Adatok
<~Cre@tine~>

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Klaudia küldte nekem ezt a borítót és esküszöm, mintha Tiger Woods-ra bokszkesztyűket erőltettek volna.Annyira beizgultam ettől a borítótól, hogy mindent megteszek, hogy egyszer letesztelhessem.Tökre meghatódtam, hogy egyesek még nyaralás közben is gondoltak a kis blogomra.Csaba…..
<~Cre@tine~> 2007.11.17 14:00:32
Na akkor válaszolok röviden az itt ért "komoly" kritikákra.

Előljáróban annyit, hogy még életemben nem írtam ide, de már a citromailes címem kapásból bannolva lett (gerincesség rulez!). Vlószínűleg ezt a postot is törölni fogja az a kedves illető aki bannolta a másik címemet is (Ki tudja miért. Ennyire félelmetes lennék?).

Tudom tök fölösleges leírnom de azért légyszives próbáljatok már picit pontsabban írni. Az Ogre nem Cube és a Quake 2 nem egy AGEIA PhysX. Lehet nektek mindegy nekem viszont nem.

Szóval a H.E.A.T. project:
Még gyakorlatilag egy ingame kép/videó nem sok annyi se lett publikálva de már megy a fikázás. Azt se tudjátok mi ez, de már szar. Első komolyabb hangvételű project lehet lehet nem az év játéka lesz, de igyekszünk jó minőségű munkát kiadni a kezüknből amit a csapatban lévő több profi tag is remélhetően tud garantálni. Ha esetleg mégis lenne benne 1-2 bug (tökéletes program nem létezik), akkor annak közlésére van kultúráltabb forma is. Például e-mailben el lehet küldeni a buglistát és patch formájában ez orvosolható, mint minden más projectnél is.

Ja és, hogy magyar fejelsztők csak szart tudnak írni? Végső soron a Crysis-ben is vannak magyar fejlesztők az meg ugye elég szar játék, gondolom előbb-utóbb az is itt fog kikötni (levegőben forgó hordó és egyéb bugok miatt).

Ti persze vérprofik vagytok ami a játékfejelsztést illeti és Carmack bácsi is csak kezet tud nektek csókólni.

Na további jó fikázást fiatalok. Csao!