Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sopte

12 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elindult a 2009-es Mikulásgyár pénteken! Az Útilapu idén a tavalyinál is több, lelkes önkéntessel vesz részt az akcióban! A szervezők és a Vöröskereszt munkáját információadással, a programrendezvények levezényléséeben, és nem utolsó sorban az ajándékok, adományok…..
Réka jóvoltából maradandó vizuális élmény vezérletével pillanthattok be az Útilapu tevékenységébe! ..
Olvashattatok már élménybeszámolót az Izlandon lévő Útilapus LTV-s élményeiről, aki most küldött nekünk néhány szemléletes fotót a Sarki fényről, ami azt prezentálja, milyen hihetetlen dolgokat élhet át, tapasztalhat meg egy önkéntes, aki nyakába veszi a világot. Azt…..
Legelső esténken még hiányos volt a csoport, beleértve az egyik táborvezetőt is, akivel együtt jöttek a többiek. Ezért különösen az első este jelentett nehézséget egy csoporttá gyúrni az idegen embereket, akik egy közös célért gyűltek össze Parádfürdőre. Elsőre mindenki…..
Útilapu Hálózat LTV Izlandon 2009.08.05 16:56:00
Rai Rajmund Izlandon, Sólheimarban önkénteskedik jelenleg is az SCI hosszútávú önkéntes progjamjának (LTV) keretei között egy projektben. Az ő élményeit, tapasztalatait ismerhetitek meg a következőkben.Sólheimar-t Sesselju Hreindís Sigmundsdóttur (1902-1974) alapította meg…..
 Mai szelektív szemétgyűjtési túránk eredményeként új családtaggal bővült kis Útilapu kommunánk. Kanapé, barna, csíkos, valaha vélhetően volt ágynemű tartója is, de mi így is szeretjük. Találkozhatsz vele bármikor, ha ellátogatsz hozzánk. A fogadóbizottságba Pablo…..
A 2009. július 8.-i Nők Lapjában megjelent egy cikk Önkéntes munkalehetőségek külföldön címmel, benne szó esik az Útilapuról és az SCI-ról is Ács Orsi tolmácsolásában. Itttudjátok elolvasni a cikket!..
Az ágasegyházi Kovács Kinga Emlékalapítvány a nemzetközi Európa Nap alkalmából egész napos gyerekprogramot szervezett környékbeli iskolásoknak, ezen önkénteskedtünk hárman az Útilapu színeiben Lillával és Évivel.Pénteken érkezés után azonnal a munkába…..
Réka jóvoltából maradandó vizuális élmény vezérletével pillanthattok be az Útilapu tevékenységébe! ..
Röviddel az idei táborjelentkezési időszak hivatalos kezdete után az Útilapu egy szezon kezdő minitáborral indította el az idényt Bátonyterenyén március 20-22-én. A tavaszi találkozót egy völgyben lévő tanyán tartottuk, ahová péntek este kalandos körülmények között…..
 Livits Réka 2007. szeptember 28. és 2008. augusztus 31. között Belgiumban dolgozott EVS önkéntesként egy művészeti projektben. Az ő gondolatait osztjuk most meg veletek: Nem is tudom igazából, hol kezdhetném ennek a csodálatos évnek történetét. Nos, talán ott, hogy…..
Hogy hogy is kezdődött? 23 évesen az ember lánya vágyik az újdonságra, a világlátásra, persze pénze nem nagyon van, de mégis, menni kéne, látni, élni. Körülbelül három hónapig nézelődtem a neten míg ráakadtam az Útilapura és a táboraira. A francia táborok többsége a…..
Voluntariado Chama Rota Jovem és Útilapu Nemzetközi Építő Tábor  Ez megint egy olyan fejezet az életemben, ami akár egy mesébe – vagy a trend szerint egy hollywoodi story-ba – is beillene. Egy átlagos napon, szokás szerint átnéztem e-mailjeimet, mikor látom,…..