Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mosogato

154 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nyelvtanulással kapcsolatos tippeket, hasznos infókat, tananyag-ajánlókat a jövőben - főként - a Twitter oldalamon találsz: https://twitter.com/akovacszsolt Ott azonban minden nap! :) Köszönöm, ha követsz!  ..
Avagy: hogyan telik a mosogató egy munkanapja? A mosogató tevékenysége és napirendje. Hosszú bejegyzés következik, de feltétlenül érdemes elolvasni! A mosogatónak arany élete van! :-) Legalább is, ami a reggeli ébresztő idejét illeti. :-) A konyha ablakain keresztül már hat…..
mosogato 2013.09.15 14:14:25
@Kopi025:

Szia Kopi025! :-)

Nem volt, aki profi módon betanított volna az adott munkára, mindössze a főnököm szánt arra olykor egy-két percet, hogy elmondja ill. megmutassa, mit hogyan vár el tőlem.

Ha elküldöd a Skype elérhetőségedet a mosogatonemetorszagban@postafiok.hu email címemre, akkor a napokban szívesen megosztok veled néhány praktikus infót, "trükköt," ötletet.

Üdv: Zsolt
mosogato 2015.11.07 07:36:21
@Sanyi Botos: Kedves Sanyi! Köszönöm a kedves szavakat! Nyelvtudásod fejlesztésére számos lehetőséget találsz akár itt a blogon, akár a weboldalamon: www.mosogato-nemetorszagban.com.
Eredményes tanulást, a külföldi munkavállaláshoz pedig kitartást, szép élményeket és sok sikert kívánok!
A mosogató 100 legfontosabb mondata - letölthető hanganyaggal - INGYEN! http://www.mosogato-nemetorszagban.com/ Szokatlan módon, a családomtól, szeretteimtől távol, és kemény munkával töltöm a mai szülinapomat. Ez már önmagában is "felejthetetlenné" teszi a mai ünnepnapot, de…..
mosogato 2015.06.19 06:20:08
Kedves Roman Bari!

Örömmel és szívesen segítek Neked német nyelvtudásod fejlesztésében.

Ha az ingyen elérhető leckék elnyerik tetszésedet, köszönettel veszem, ha feliratkozol a folytatásra.

Csekély összegért hasznos és tartalmas tananyag vár Rád.

www.mosogato-nemetorszagban.com/termekek-es-szolgaltatasok

Ráadásul július első hetében elérhetővé teszem a "Levelezés a munkaadóval" című mondat- és levélgyűjteményemet is, melynek segítségével a legfontosabb és legalapvetőbb témákról akár teljesen egyedül, drága külső segítség nélkül is egyeztethetsz leendő (potenciális) munkaadóddal.

Baráti üdvözlettel:

Kovács Zsolt
A mosogatók némettanára.
Ma egy rövid Facebook bejegyzésben hivatkoztam a blogomban elérhető tartalmakra, hasznos infókra. Mivel azonban egy ideje nem frissítettem a blogomat, ezért most gyorsan megörvendeztetlek néhány aktuális mosogatói, konyhai kisegítő illetve szakács állásajánlattal. Úgyis egyre…..
Mosogatóknak - bajor földön: http://jobboerse.arbeitsagentur.de/vamJB/stellenangeboteFinden.html?execution=e1s1&d_6827794_p=1 Viel Glück! :-)    ..
36 részes (rövid-) filmsorozat a "földi Paradicsomról", Bajorország ételeiről, italairól, szokásairól, különleges kifejezéseiről. (Forrás: br.de) http://goo.gl/4LK8jp Kár lenne kihagynod! :-)    ..
Akár most kezded a német nyelvi tanulmányaidat, akár már hosszabb ideje próbálod elsajátítani Goethe, Schiller, Kafka illetve Thomas Mann nyelvét, a tankönyveken, nyelvtani gyakorlatokon, online feladatgyűjteményeken kívül érdekes, humoros, könnyen érthető filmsorozatok is…..
A napokban az egyik ismerősöm azzal keresett meg, hogy az egyik álláspályázatban ’Online Bewerbungsmappe’-t, vagyis online pályázati mappát kérnek tőle, és nem tudja, mit kell ezalatt érteni. A pályázati dokumentumokról már szóltam…..
Tavaly október végén még csak a meglehetősen speciális 'mosogató németországban' keresőkifejezésre szerepelt a blogom az első találati oldalon: http://mosogato-nemetorszagban.blog.hu/2012/10/25/jo_hir_az_elso_tizben_a_google-ban_ketszer_is Úgy tűnik, hogy a Google továbbra is…..
mosogato 2014.05.31 19:03:19
@pusimk: Szia! Melyik PDF-re gondolsz?
Már sokan kérték a segítségemet a kiejtésük javításához, ezért született a mostani bejegyzés. :-) Hogy a jövőben ne legyen gond egy ismeretlen német szöveg helyes kiejtése, érdemes kipróbálni és rendszeresen használni az alábbiakat: 1. http://www.dict.cc/ Az oldal…..
Békés, boldog karácsonyt és sikerekben gazdag, örömteli új esztendőt kívánok minden kedves ismerősömnek, tanulómnak - idehaza és határ(ok)on túl egyaránt! ..
... mosogatóknak, és a vendéglátásban elhelyezkedni szándékozóknak: http://www.hogastjob.com/# Sok sikert kívánok! :-) ..
Közel egy éve indítottam el a kifejezetten mosogatóknak készített, ingyenes, online német tanfolyamomat. Tavaly decembere óta több, mint hétszázan (!) iratoztak fel annak reményében, hogy sikerül gyorsan megtanulni illetve átismételni a munkavállaláshoz, a mindennapi teendők…..
Tavaly októberben néztem meg először - pusztán kíváncsiságból -, mennyire kedveli a blogomat a Google, hová rangsorolja azt a "mosogató Németországban", illetve - két hónappal később - a már sokkal általánosabb "mosogató" kifejezésre. Az akkori kiváló eredményekről…..
Az előző bejegyzésemben említett 'Háztartási költségvetés-kalkulátor' adatainak naprakészen tartásához találtam egy hasznos, androidos alkalmazást: http://androidportal.hu/2013-08-29/kiadaskontrol-androidon-one-touch-expenser A One Touch Expenser segítségével nem merülhet…..
Legutóbbi bejegyzésemben arról olvashattál, hogyan spórolhatsz meg (havonta akár több) tízezer forintot. Szeretnéd tudni, hogy mennyi pénzed lesz / lenne, ha az így megtakarított pénzedet befekteted, egy, öt, tíz évre, vagy akár ettől is hosszabb időre? Az alábbi online…..
... ha pénzt utalsz haza külföldről: http://www.penzcentrum.hu/ongondoskodas/kulfoldon_dolgoznal_igy_hozz_haza_tizezrekkel_tobbet.1038119.html?utm_source=hirstart&utm_medium=portfolio_linkek&utm_campaign=hiraggregator Korábban már írtam a külföldi bankszámla-választásról…..
2013. november 1-én. Késő este. Az RTL Klubon. Ha teheted, nézd meg! :-) ..
Mosogatóként elég sok vegyszer fogja "szárítani" a kezeidet, ezért mindenképpen szükséged lesz majd egy jó kézkrémre (sőt, abból több tégelyre is). Most olvastam az alábbi cikket: http://www.retikul.hu/kencefice/creme_21_teszt Jómagam ugyan egy másik cég készítményével…..
Sokan és rendszeresen kérnek tőlem további - lehetőleg - ingyenes német nyelvi anyagokat. Szívesen segítek ezek felkutatásában, megosztásában. A folyamatosan bővülő gyűjteményt az alábbi FB oldalamon találjátok:…..
avagy: Miért ragaszkodj gyermekkori álmaidhoz? Az előző bejegyzésemben említett két internetes oldalhoz kapcsolódóan ajánlom szíves figyelmedbe az idei év egyik nagy, amerikai sikerkönyvét: http://www.agavebolt.com/812-alomlista.html A kép alatt található 'Letöltés' gombra…..
Te is tettél már Szilveszterkor, illetve Újév első napján valamiféle fogadalmat? Ha sikerült az(oka)t megtartanod, akkor Te is azon kevesek közé tartozol, akik nem a könnyebb ellenállást választják, hanem elszántan és kitartóan dolgoznak céljaik eléréséért, az álmodozáson…..
Ha olvastad a "szakadt" milliomosról (is) szóló bejegyzésemet (http://mosogato-nemetorszagban.blog.hu/2013/10/14/a_szakadt_milliomos_esete), és tetszett a kapcsolódó cikk, akkor biztosan hasznosnak fogod találni a következő írást is:…..