Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Még duci vagyok, de változni akarok!

3 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
      Ajánlották nekem a Dia-wellness steviával édesítőszert, amivel csak az a bajom, hogy folyadék vagy tabletta formátumba olyan eljárással kerül...amit vegyi laborokban végeznek és nem túl természetes az eljárás sem, ugyh ehhez semmi gusztusom. A növény meg elég gáz, h…..
Még duci vagyok, de változni akarok! 2012.09.27 22:15:33
@slxf: örülök, h regisztráltál a blog.hu-ra, h ezt leírhasd.
Igazából nem tudom még mit fogok csinálni, de mivel minden ember más, mindenkinek más válik be, egyénre szabottan kell edzeni és étkezni, nem lehet mindenkire sablont húzni.
Egyértelmű, h nem akarok végérvényesen lemondani a finom ételekről és nyers zöldségen élni, hiába hosszaboddik így meg az ember élete, semmiképp sem mind1 milyen minőségben telik az az élet. Nem hiszem, h a vívódásom miatt fel kéne adnom, sztem baromságot írtál. Épp ez az, h foglalkozom a témával, ebből miért következik a kudarc?:O Költői kérdés volt...
jay's workout pokoli kockahas 2012.09.12 16:16:27
rátapadhatna már a bőr.. na mindegy, mindjárt itt a tél! manna gyakorlás - 30 percigez a gyakorlat gyilkos. nem ismerek ennél nehezebb feladatot a hasizomnak :D majdnem a földdel merőlegesig tudom felemelni most a lábaimat. nem is tudom, mikor fáradt el utoljára a hasizmom. asszem a…..
Még duci vagyok, de változni akarok! 2012.09.13 12:55:38
@jayworkout: oké, akkor tehát fogynom kell mert még egy húzódzkodó vacak se bírna el...köszi a választ:)
Még duci vagyok, de változni akarok! 2012.09.13 12:56:47
@szunda training: Köszi, hát én most vagyok 117kg...mondjuk még el sem bírnám magam, de azért nem kockáztatnék, hogy leszakad és eltöröm vmimet...
Még duci vagyok, de változni akarok! 2012.09.15 20:01:27
@Góg István: Hja, köszi...igen, sztem is megveszem, mert a kezdőlépésekhez is kell.
..
...Na szóval...30 vagyok és kövér, elegem van már, de k*rvára, vagy 10éve tervezem, h lefogyok...több kevesebb sikerrel 10kilókat leadtam, de mindig visszaszedtem, leginkább a mozgás hiányzott eddig. Most viszont elhatároztam, h edzeni fogok, de keményen és addig, amíg azt nem látom…..
jay's workout közel a péntek 2012.09.06 16:32:55
reggel: katonai nyomás  @24 - mindkét kézzel 1-1szűk kézenállásban fekvőtámasz - 1x1napüdvözlések_____________________________________________________________kézenállásban fekvőtámaszszabadon kézenállás gyakorlás________guggolás(13) - egylábas guggolás @24 kg - 1 x 5…..
Még duci vagyok, de változni akarok! 2012.09.07 21:39:57
Szia Jay!

A facebookon a Lifetilt oldalán találtam az átalakulásodra, fantasztikus, amit véghez vittél és viszel, egyszerűen minden tiszteletem a tiéd.
Én kb. 4-5 hete határoztam el, hogy megváltoztatom a külsőm és ezáltal az életemet. Ezt úgy két hete tett követte. Elkezdtem konditerembe járni és két hét (eddig 5edzés) alatt 3kilót sikerült fogynom. Egyelőre nincs komolyabb diétám, csak amit magamtól gondolok és olvasgattam, 3óránként próbálok enni, reggelire zabpelyhet stb. Viszont olyan a melóm, h ezt nem nagyon tudom betartani, mert olykor wc-re sincs időm elmenni (pékségben egyedüli eladó vagyok)...Viszont olvastam nálad a Harcosok étrendjéről, ami nagyon felkeltette az érdeklődésemet, elolvasgattam az ajánlókat stb.
De engem mégis egy igazi hús-vér ember véleménye érdekel. Szóval, amikor feldobtam szeretteimnek a témát, azt mondták, h nem egészséges, egyszerre ennyire megterhelni a gyomrot, nálad ez hogy jelentkezett? Pl. eleinte nem érezted, h szétdurran a pocakod? Valóban fogytál ettől? Szted, ha heti 3-szot edzek 2órát, akkor is fogyok, ha közben a harcosok étrendjét eszem? Nekem is nagy félelmem a bőröm...olvastam nálad a hóedzéseket, meg a hidegzuhanyt, olvastad valahol, ha hidegben edzel akkor az jót tesz a bőrnek? Nem szoktál megfázni?
Bocsi, h ideírtam ennyi mindent, de tényleg nagyon felkeltetted az érdeklődésemet, amúgy is kacsintgatok a fegyencedzés felé, bár sztem nehezebb bárminél (mint edzésforma), amit valaha is láttam. Előre is köszönöm, ha lesz rám energiád válaszolni!

További kitartást kívánok neked, üdv Gabi!
Még duci vagyok, de változni akarok! 2012.09.07 21:43:59
Még duci vagyok, de változni akarok! 2012.09.09 00:21:19
@jayworkout: Olyan lelkesítő levelet írtál, hogy holnap, illetve már ma megveszem, azaz megrendelem a harcosok étrendje c. könyvet. A fegyencedzésen is gondolkodom erősen...mármint a könyvön...A félmeztelen fotókat csütörtökön csináltam meg, de nagyon nehezen vettem rá magam, sztem ha "szép" leszek emlékezni sem akarok erre, ami most van...
Köszönöm kimerítő válaszod!:)

Puszi Gabi