Regisztráció Blogot indítok
Adatok
aquame

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Néhány ponton tényleg enyhítettek, csökkentek a bírságok is, de az autósok mégsem lehetnek nyugodtak. Új veszély leselkedik rájuk. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
aquame 2012.09.07 17:11:45
Én nem akarom bántani a rendőröket, szükség van rájuk, kevesen vannak a sok munkára, de arról is beszélnünk kellene, hogy elvileg, ez az egész játék a közlekedés biztonságára menne ki. Mondom elvileg!
Gyakorlatilag pénzbeszedésre megy ki, mint ahogyan azt mindannyian tapasztaljuk. Miért várja el a közlekedő polgároktól azt, aki elvárja, hogy komolyan vegye ezt az egészet?
Példa: Adott egy kétszer kétsávos osztott pályás út, ami sima kétszer egy sávra szűkül. Mindkét úton 90 km/h a megengedett sebesség. Az osztott pályásra nem lehet oldalról felhajtani, vagy arról lehajtani. Mindkét oldalról, több tíz méteres tiszta, belátható terület van.
A kétszer egy sávos úton jobbról és balról kiskertek, bicikliút nelkül, ahonnan jönnek mennek a bicajosok, kistraktorosok, mint a videójátékban. Mellesleg évente több halálos baleset fordul elő a szakaszon.
Ebben a helyzetben, a rendőrök hol mérnének, ha a közlekedés biztonságának őrzését tekintenék feladatuknak? Beteg vagyok, ha azt gondolom, hogy a keskenyebbik úton, vagy esetleg ott, ahol a 2 sáv egyre szűkül és a besorolás veszélyes lehet? Talán nem vagyok az.
A valóságban hol mérnek? Hát persze, hogy ott, ahol végre a veszélyes útról a két sávos széles, belátható, veszélytelen útra sorolva, kicsit elnehezedik az ember lába. Mert itt többet lehet büntetni. A hátuk mögött meg történnek a halálos balesetek.

No akkor miért is háborognak a rend őrei? Szerintem azt is büntetni kellene, aki kivezényli őket oda mérni és azt is aki ezt a parancsot végrehajtja. Nem különben azt a döntéshozót, aki előírja, hogy mekkora összeget kell beszedni büntetésként. Így sosem fogom/fogjuk komolyan venni a ténykedésüket. Nem tisztes, szolgálatnak, hanem tisztességtelen haszonszerzésnek és b..szogatásnak fogom megélni a mérést!
Hisz mire is megy ki a játék elvileg? KÖZLEKEDÉS BIZTONSÁG!