Regisztráció Blogot indítok
Adatok
trblaise

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mohó Hiénák, figyelem, a Michelintől származó ajándékaink megváltoztatják az életedet. Például, aki eddig nem viselt baseball-sapkát, az mostantól igen. Akinek eddig nem volt egérpadja, annak lesz. Akinek eddig csak akkor tűnt el a jég a szélvédőjéről, amikor leolvadt, annak…..
trblaise 2013.12.23 12:20:12
Vészvillogóval, fájdalmas grimasszal az arcán jött le Pista a pályáról. Valami nagyon nincs rendben, elfordítom a kormányt egy negyeddel, és megy tovább egyenesen. Kicsit para - újságolta. Mivel más bajt nem találtunk, megszorítottuk a kormánymű kiszopósodott tartószilentjét…..
Belsőség Nézzünk még versenyt! 2013.06.28 15:46:12
Mondta két és fél éves fiam, amikor két óra ülés után végre felálltam a Kakucsring lelátójának deszkájáról, hogy kinyújtóztassam magam és elslattyogjunk a fagylaltos bódé felé. Lám, a kisember megkedvelte ezt a büdös-zajos dolgot, szorítanom kellett a kezét, mert…..
trblaise 2013.06.28 22:26:13
@ommm: Hálás köszönetem Pista! Jó volt látni, hogy a fiatalság is mennyire élvezte a futamokat.:)
trblaise 2013.06.28 22:04:34
@tánczi: Köszönöm szépen és örülök, hogy megnézted a képeket!
A Galaxy SIII külseje kapott már hideget-meleget, és a Samsungot úgy általában is elég sok kritika éri, amiért levették a fémet az okostelefonok burkolatához használható anyagok listájáról. Megoldás azonban mindenre akad, itt van például a Cleave minőségi alumínium ütközője…..