Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BudTerence

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Végre kipróbálhattuk, mit is tud a Toyota GT86, de ami még ennél is érdekesebb, megtudtuk kiknek szánják. Ki nem találnák. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
BudTerence 2012.05.22 14:28:59
@klingy: igen, és sokszor sajnos 100 ezer km-t sem mennek el az RX-8-asok motorcsere nélkül. Nekem nagyon tetszik az az autó, de elég problémás. Egyik ismerősömnek volt, és csak szívott vele, pedig vigyázott rá. Aztán el is adta, mert elege lett belőle.
BudTerence 2012.05.22 14:43:07
@xaxa_: Melyik dízel Ibiza gyorsul jobban, mint 7,6? Komolyan érdekelne!
BudTerence 2012.05.22 16:13:54
@Gyurma73: @xaxa_: Köszi az infókat! Megnéztem én is, tényleg annyi alatt van százon.
BudTerence 2010.11.25 14:30:34
Az ismert technikai okok miatt csak most tudott felkerülni az internetre...  A napokban lesz még egy kísérő bejegyzés a játékkal kapcsolatbanÉs az intrót újra köszönöm Valentinonak..
BudTerence 2010.01.03 16:05:54
@SeDan: Gyerekek, légyszi olvassatok már el néhány előző kommentet, vagy tájékozódjatok egy icipicit, mielőtt beírtok valamit. 66-szor volt arról szó, hogy igen, van PC-s verziója is a játéknak, ami egérrel irányítható.
Amit belinkeltél, az pedig a 3DO konzol változatot mutatja (benne is van a videó címében), amit természetesen szintén normálisan lehetett irányítani.

Bocs a lehordásért, de zavaróak már az ilyen kommentek. Legyetek picit igényesebbek már.
Hála az égnek nem kell többet játszanom ezzel a borzalommal, mert 'Spocc' képes volt végigvinni az egészet és két videóban lezajlik az egész játék. Csodálom kitartását, mert én bár a kiegészítő klip óta továbbjutottam(hajó), rettenetesen meguntam az egészet. Interneten nem…..
Nézem a Collegehumor új Bleep Bloop videóját és valami észbontóan fos játékot mutatnak be. Ez olyan rossz, hogy még konzol sem kell hozzá, hanem csak simán a dvd lejátszódba kell rakni. (Azt hittem ilyen megoldás eddig csak Legyen ön is Milliomos-hoz készült) Ha valakinek van egy…..
BudTerence 2009.10.20 16:38:17
@freddyD: A legtöbb American Laser Games játékot kiadták asztali DVD-lejátszós változatban is.

Az ALG rengeteg ilyen játékot készített anno: Mad Dog Mcree, Mad Dog 2, Crime Patrol, Crime Patrol 2: Drug Wars, Space Pirates, The Last Bounty Hunter, Who Shoot Johnny Rock...

Szerintem a 90-es évek elején ezek igenis jó játékok voltak, amikor a CD-ROM technika még gyerekcipőben járt. El voltunk ájulva, hogy "igazi filmen" lehet lődözni az ellenséget. :)
BudTerence 2009.10.21 08:23:19
@algi: ""lehető legolcsóbban hozták ki a lehető legkevesebb munkával (nem igazi színészekkel..."

Hát igen, én is biztos leszerződtetném Robert De Niro-t, hogy a 26. jelenetben a 3. gengszterként hanyatt essen egy lövéstől... :)
Legalábbis szerintem. Már sikerült elfelejtenem, amikor egy véletlennek köszönhetően az előbb belebotlottam egy Rebel Assault linkbe. És egyből előjöttek a régi emlékek... A fiatal srácok szerintem nem fogják érteni, de aki anno játszott a Rebel Assault II-vel, tudja nagyon jól,…..
Az "olasz meló" nevű film 2002-es játék adaptációja. Égy játék, melynek egyes pályája kifejezetten élvezetes volt, de összességében (szerintem) sajnos megint csak egy rossz játék. Sok kedvem nem lenne újra végigvinni. Megint rengeteget kellett vágnom, új videót nem…..
badsector nevű kommentelő nem semmi dolgot küldött nekem e-mailen! Egy régi 576 Kbyte (2002 10.szám) cikket kaptam beszkennelve!Nagy köszönet érte! A cikkben látható internetcímet ne keressétek meg, nincs értelme ;)Még a cikk írója is követeli a folytatást! Azért látványra…..
Nem találtam megoldást, föl tudnék robbanni... Nem lett jobb a helyzet, ott fogom hagyni ezt a rémes programot. Természetesen legjobb minőségben voltak csak ezek a hibák (lásd SOS bejegyzés), amint "kiváló minőségre" raktam a beállítást, már egyből ment... A kíváló…..