Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zizzer

0 bejegyzést írt és 42 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Az MTVA sajtóközleménye elismeri, hogy szakmai hibát vétettek, amikor nem mutatták az Operaház előtt tüntető tömeget az élő bejelentkezésben, de azt mondják csak azért, mert késésben voltak. Biztos nem találtak parkolóhelyet, utána meg keresni az aprót, meg nem működik…..
zizzer 2012.01.07 19:46:37
@jolaca:
Nyugalom drága honfitársam !
Nem csúnya tréfa áldozata lettél, csupán villogtattam mentális tudásom, s bevallom bár kissé éltem a blöff szent oltalmával, de 85%-os pontosságot saját kútfőből merítettem.
Drága leánygyermeked apai dorgálásra elő ne vedd, hisz 25 körüli tiszta lelkét ezzel könnyen megrettented.
:))
De tényleg !
Nehogy remegésbe kezdj !
Tényleg saccolás az egész !
:)
Na persze némi társadalomtudományi alapismeretekkel alátámasztva ! :);)
zizzer 2012.01.07 22:50:07
@jolaca:
Na ettől féltem !
Kiütöm a nyeregből az általam valóban nagyratartott államfőnket, pedig a képességeim nem valószínű, hogy megütnék az övéit, bár álszerénynek sem szeretnék tűnni .
Na meg persze attól is, hogy félelmet keltsek bárkiben is.
Na ez álljon tőlem a legtávolabb !
Mindazonáltal egyenlőre csak annyit szeretnék leírni a következtetésem levezetéséről, hogy bár viszonylagosan aluliskolázott létemre elég széles érdeklődési körrel rendelkezek és szerencsémre, vagy épp szerencsétlenségemre elég sokminden meg is ragad a fejemben.
Szóval aggodalomra tényleg semmi ok !
Azonban arra a kérdésedre, hogy vajon más képességeim is megütik-e az emberileg elvárható maximumokat, nem tudok sajnos válaszolni, mert nem tudom, hogy milyen maximumok várhatóak el az adott képességeim közül, bár erre is piszkosul kíváncsi lennék, azonban ehhez próbatételre lenne szükségem, leginkább mondjuk azon a szinten amit te anno annak az áhított szalonnak neveztél.
Azonban szerény ember létemre annak a szalonnak az előszobájával is megelégednék, sőt, ha az előszoba bejárati ajtójának a csengőjéhez érhetnék, már az is hatalmas örömmel töltene el ! ;)
zizzer 2012.01.08 09:05:02
@jolaca:
Sajnos észre kell vegyem, hogy behúztál a csőbe !
Nem volt szép !
Főleg a részedről !
Baloldali érzelmű létedre gúnyt űztél egy csóró munkásemberrel.
Na mindegy ! Valahogy feldolgozom !
Talán sikerül ugyanúgy feldolgoznom ezt is ahogy azokat az ötleteimet amelyek megkönnyítenék a magyar politikai és vele párhuzamosan a gazdasági életet.
Majd újra meg újra átélem azokat az élményeket amelyeket lassan már húsz éve élek át ebben az országban, és melyek rádöbbentenek újra meg újra, hogy a tehetség semmire sem elég.
Sőt !
Nem csak nem elég, hanem nincs is rá szükség.
De ez csak az én szánalomra méltó kesergésem és nem több !