Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Maklelik

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Magyarország tekintélye napról napra zsugorodik. És most már nem is csak a baltás gyilkos kiadásáról van szó, hanem annak utózöngéiről, arról, hogy hisz-e még valaki egyetlen szót is abból, amit mértékadó magyar politikusok mondanak.A jereváni parlament minket elítélő…..
Maklelik 2012.09.06 18:23:36
@szonár:

Két kérdést szeretnék feltenni neked:

1. Ez az ember 8 (azaz nyolc) éve ül börtönben, az azeri kormány 8 éve folyamatosan szorgalmazta a kiadatsát, saját bevallásuk szerint nagykövetséget is ezért nyitottak nálunk. Namármot mi nyolc évig folyamatosan elutasítottuk a kiadatás lehetőségét, tehát kell lennie egy oknak ami miatt most mégis engedtünk. Ha transzparenciáról beszélsz, ha a nemzetközi jogok betartásásról beszélsz, akkor nyilván tudod, hogy mi lehet az az ok, ami miatt 8 éve tartott álláspontunkat megváltoztattuk? Tavaly se ütközött volna nemzetközi jogba a kidatása, meg tavalyelőtt és az előtt sem, akkor miért nem adtuk ki?

2. Vonatkoztass el picit a nemzetközi jogról, ha csak a végeredményt nézed, akkor is azt mondod, hogy jó ez így? Tehát jó dolog, hogy ez az ember, aki egy budapesti kollégiumban baltával vágta le egy alvó ember fejét, most szabadon járhat-kelhet, miközben hősként ünneplik? Ha netán ezt te sem helyesled, akkor megkérdezném, hogy vajon miért nem merül fel benned az a kérdés, hogy vajon nem lehetett-e előre tudni, hogy ha mi ezt az embert átadjuk Azerbajdzsánnak (amire egyébként semmi - ismétlem SEMMI - nem kötelezett minket), akkor egy olyan folyamatot indítunk el aminek a végeredménye a jelenlegi állapot lesz?

Várom szíves válaszod!