Regisztráció Blogot indítok
Adatok
florentin

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ezúttal 25 adományozótól válogatott a fortepan.hu csapata. Ahogy írták: "Időben Erdőssy Béla festő századfordulós felvidéki lapjaitól a mogyoródi Forma1 pálya gyerek-biciklis versenyéig. Térben Rómától a Csepel-szigeten át Kolozsvárig." Két, Budapest szempontjából is érdekes gyűjtemény is felkerült…..
Sajnos itt nem nagyon lesz kép, egyrészt mert nincs, másrészt mert külföldön vagyok. Bocs.Mindig Pestről mondják, hogy Budapest zsidó része, „a zsidó Pest”; de azon belül is inkább csak Belső-Erzsébetvárossal kapcsolatban szokás ezt emlegetni. Pedig ahogy Pesten sem…..
Évente egyszer, mégpedig a Kulturális Örökség Napjai alatt nyit ki a nagyközönség számára is a Budán található Sándor-palota, ami jelenleg a Köztársasági Elnök Hivalatának ad otthont. Ha éppenhogy lecsúsztunk arról, hogy személyesen is megcsodáljuk az épület megtekinthető…..
A Gellért-hegy az egyik nagy kedvencem… Mert melyik az a milliós nagyváros, aminek a kellős közepén egy fantasztikus szikla meredezik, melegvizű gyógyforrásokkal, védett növényekkel, sziklakápolnával és kevésbé ismert déli oldalán egy gyönyörű parkkal? Valamikor a…..