Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Katicabogárlány

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nálunk simán lebuzizhat valaki élő adásban bárkit, ahogyan Sebestyén Balázs tette azt nemrégiben egy egyetemistával, Teczár Szilárddal, aki arról híres, hogy az Egyenlő Bánásmód Hatósághoz fordult azért, mert vannak olyan szórakozóhelyek, ahol a lányokat ingyen engedik be a…..
Kérdéseim nem a munkahelyi-, hanem a munkahelykeresési terrorhoz tartoznak. Lehet, hogy csak költőiek, de hátha kapok rájuk választ.   Azt tapasztalom a környezetemben, hogy - míg itthon egy diplomás, nyelveket beszélő ember 200-400 elküldött CV és 1-2 év felett is simán…..
Katicabogárlány 2013.11.19 20:26:00
@JumboJet: Szerintem nem feltétlenül hozzád hasonló emberekhez íródott a poszt, akik abban a szerencsés helyzetben vannak, hogy szakmájuk még a jelen állapotok között is igen keresett. Valószínűleg az ismerőseid köre is hasonló végzettségű, így abszolút nem tudod megítélni a magyar munkaerőpiacot. A kommented igen irritáló, nagyképű. Én a helyedben élvezném az élet adta szerencsés helyzetet, és csendben maradnék. Sajnos a poszt igenis helytálló, én magam is külföldre jöttem közgazdászként dolgozni, mert otthon lehetetlen elhelyezkedni több év tapasztalattal és nyelvtudással is, nem beszélve az interjúztató hr-es és munkaadó sokszor tapasztalt arroganciájáról Magyarországon. Itt sem kolbászból van a kerítés, de sokkal több helyre hívtak be és beszélgettek velem emberien egy interjún, mégha nem is vettek fel. Hidd el tudom miről beszélek, hiszen a párom hasonlóan hozzád millió megkeresést kap fejvadászcégektől, mert olyan a szakmája...sokáig fogalma sem volt, hogy az emberek 90%-a viszont küzd egy állásért, és nem a munkaadó küzd meg érte, hogy megkaparintsa. Ez a nagy valóság.
Katicabogárlány 2013.11.20 13:48:47
@ċsirke72: Aham...ha ez így van, mire volt jó az első két harmad?! Ja, persze önfényezésre! Én pedig jórészt arra reagáltam, ha elolvastad volna.