Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zsanett71

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
XIA Lee Honggi - A hang 2017.03.29 23:35:17
Elképzelem, hogy a budapesti X-faktor versenyében egyszer csak felsétál a színpadra. Rövidre vágott, éppen világos barnára festett tincsei homlokába lógnak, egy számmal nagyobb fehér kapucnis pulcsit visel, térdnadrágot, alatta fényes leggings, valami neonkék Nike surranóval kiegészítve, körmei…..
Atlantis Atlantis véget ér 2015.01.24 01:07:01
A második évad hét epizódjával még visszatér a BBC fantasy sorozata a tavasz folyamán, ám Atlantis ezzel végleg el is süllyed. Hogy a képernyőn látjuk-e a legendás város pusztulását, azt nem tudom, de az már biztos, hogy harmadik évadot nem kap a sorozat - ezt maga a BBC árulta…..
Múlt héten - legjobb formáját mutatva - visszatért az Atlantis a BBC képernyőjére, egy olyan epizóddal, amelyre igazán nem lehet panaszunk. Háború, árulás, sebesült főhős, sárkány és a Küklopsz barlangja - azt hiszem, az írók tényleg mindent bevetettek, hogy megragadjanak a…..
Közel három hónapot vártunk rá, de ma végre megérkezett! Íme a Merlin 5. évad Comic-Conon vetített előzetese: Mit lehet ehhez hozzáfűzni? A legjobb! Vigyétek hírét! :)..
A Merlin hivatalos Youtube-csatornája közzétett egy két és fél perces videót, amelyben az alkotók mesélnek arról, mire számíthatunk a szombaton induló ötödik évadban. És hogy még izgalmasabb legyen, részleteket is láthatunk a folytatásból. ;) Nézzétek! ..
Láthattunk már képeket és videókat is a Merlin legutóbbi háromnapos franciaországi forgatásáról, de az elmúlt napokban - nem túlzás! - több ezer új fotó érkezett a pierrefondsi kalandról, úgyhogy a hétvége folyamán számíthattok további képsorozatokra.Lássunk egyet most…..
Olvashattátok, hogy a héten megtartották Londonban az ötödik évad nyitóepizódjának sajtóvetítését. (Vélemények itt!) Mivel a stáb még javában forgat, a szereplők közül egyedül Angel Coulby (Gwen) kísérte el a producereket a vetítésére, amelyet rövid sajtóbeszélgetés…..
Miközben a stáb ma is a walesi hegyekben forgatott, délelőtt megtartották Londonban az ötödik évad nyitóepizódjának sajtóvetítését. Az első reakciók nagyon pozitívak. "Eltelt három év, Camelotra új korszak köszöntött, a szereplők érettebbek, a tét pedig nagyobb, mint…..
Beszámolók szerint még soha nem volt olyan mennyiségű ember Pierrefondsban, mint ezekben a napokban. A Merlin-rajongók ellepték a várat, hogy szemtanúi legyenek a sorozat forgatásának. Mivel Pierrefonds vára kiemelt történelmi örökség, a francia törvények értelmében egész…..
A 27 esztendős Kelly Wenham is szerepel majd a Merlin ötödik évadában - derül ki a színésznő saját honlapján -, méghozzá Mab királynő szerepében, ami máris izgalmasnak hangzik. Mab királynő ugyan minden bizonnyal Shakespeare teremtménye (nevét elsőként Mercutio említi a…..