Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sültcsirke

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tabáni István lett Magyarország második Csillaga, így nagybetűvel, mert ugye a tehetségkutatót, amin elindult így hívják. A 31 éves budapesti teremőr (a Hopp Ferenc Kelet-Ázsiai Múzeumban dolgozik) annak ellenére (vagy éppen azért, ki tudja) végzett az első helyet, hogy a…..
sültcsirke 2009.12.20 17:53:32
@Selkath: Szerintem nem csak a magyarok között. Ha becsukod a szemed, olyan, mintha Ő énekelne.
Egy 44 éves férfi összeesett a háza előtt a VIII. kerületben. Felesége kihívta a mentőt, akik Pomázra, a pszichiátriai osztályra szállították, mert szentendrei lakcím volt az igazolványában. A mentős szóvivő szerint nem volt sürgősségi az eset, ezért nem a legközelebbi…..
Vastagbőr Ilyen a box 2008.01.26 01:11:00
Nu, rúgok egyet én is a témába, aztán lehet nácizni. Megnézve az alábbi videót, érthető, hogy egyesek úgy gondolják, nem működik az igazságszolgáltatás, szétesik az oktatás, és tenni kéne valamit. Mondjuk alapítanak egy gárdát. Szituációs körkérdés 1.: tanár vagy…..
   Minden kórházi ágyhoz kell egy széfnek tartoznia február 15-től , írta elő az Egészségügyi Minisztérium jogszabálya. Rendben. A Bács-Kiskun Megyei Kórházban, Kecskeméten egy próba-páncélszekrényen gyakorolhatják a használatát a betegek és a nőverek. …..
sültcsirke 2008.01.24 20:41:03
Sztem sem égető a széfek vásárlása, ha mondjuk egy életet meg lehet menteni egy széf árából. Sarkítok egy csöppet, de ez a tény. Az egészségügyben rengeteg dologra lehetne költeni és a széf nem tartozik ezek közé, mert pont nem ment életet. A lopásos dologra is tudnék megoldást. Nővérpultban egy zárható széf, naponta egy nővér kinevezve a kulcscigölésre. Mindig más, és Ő felelne. Műtét után, meg ha már észnél van a beteg akkor úgyis ott van mellette a teló és nem a széfben tartja pölö. A hálapénzt meg már odaadhatja a dokinak ( ez kicsit morbid poén ). Tehát az egy széfes megoldás nem rossz, csak nem többkulcsos. Kicsit olcsóbb lenne? !
Hozzáteszem egyes kórházaknak gőzük nincs hova teszik fel a széfet mert nincs hely a kórteremben. alig van két ágy között hely, ahova a tálalót teszik, és minden mozgatható, hiszen a kis helyet csak gurulós izékkel lehet megoldani. Majd egy éppen nem tud felkelni beteg három hétig, mondjuk a szemközti falon lévő széfet nézegeti, és így csá a telónak, meg úgy mindennek. Persze ha valakinek van családja, akkor ez is megoldható, az értékek otthon műtét után vissza. Ha nincs családja, akkor bizony nézegetheti a széfet messziről. Szóval nagyon nincs értelme az egy ágy / egy széf megoldásnak és pénzkidobás. Álláspontom az, hogy ez eléggé látványos, tök fölös attrakció, van aki be is veszi, és valaki nagyon sokat szakít vele.