Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sanctuary

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Orbán Viktor nem fogadja el a Reformszövetség javaslatait, mivel azok "egyáltalán nem illeszkednek a Fidesz programjába". Szerinte nem megjavítani kell a gazdaságot, hanem újat építeni. Na vajon mi az a legeslegfontosabb kérdés, amit ez a két mondat felvet?Nem, nem az, hogy…..
barrera Hiányos celebismeret 2008.05.27 11:26:00
Reggel összefutottam kedvenc Sándorommal a benzinkúton.Roppant feldúltnak látszott...-Láttad a Hal a tortánt tegnap????....ugrott nekem azonnal....-Nem. Miért? Volt benne valami érdekes?-Volt! Nem valami, hanem valaki érdekes. A Sándor Orsi!Hosszan kutattam homályos emlékképeim…..
Tibet és Kína viszonya a történelem folyamán meglehetősen áttekinthetetlen és némiképp zavarosnak tetsző képet mutat. A tibeti nemzeti büszkeség máig kitart a "mindig is önálló Tibet" oly gyakran hangoztatott képe mellett. A másik oldal nézőpontját tekintve, Kína…..
A párt és az erkölcscsőszök heves szemöldökráncolása mellett , de megkezdődött a Topmodell sorozat legújabb inkarációja, a China's Next Top Model, még egy téglát sikerült kirúgni a kommenista erkölcs falából. A műsort természetesen egy kábelcsatorna adja, olyan isten még…..
Vendetta Kié a Blaha???? 2008.01.12 11:32:00
"Akár már újra az utcán lehet az a tizenkét éves, román állampolgárságú, cigány fiú, aki csütörtökön combon szúrt egy 15 éves kamaszt, mert nem adta oda neki mp3-as lejátszóját." Huhh! Ez azért nem semmi! Nehéz lenne ráfogni, hogy nem előre megfontolt aljas…..
Aki régebb óta figyeli a weboldalaimat, az tudja, hogy pár havonta összegyűjtök egy marék olyan képet, amit valamiért jellemzőnek találok az eltelt időszak budapesti tömegközlekedésére (vagy azért, mert fontos változást mutat, vagy azért mert tetszik a megörökített pillanat,…..
Tegyük fel, hogy éjszakára rendszeresen kint hagyom az autómat a Nyugati előtt nyitott ajtókkal. Persze tudom jól, hogy egyetlen kézmozdulattal be lehetne zárni, még a kulcs is a zsebemben lapul; de hát minek az, ki vinné el erről az amúgyis ultra-biztonságos környékről. Azonban…..