Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tankista cica

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Soha nem indultam még világbajnokságon. Igazolt versenyzőként esélyem sem volt. Később, a triatlonos években viszont egészen közel voltam a dologhoz. A főiskolás triatlon OB-n az első négy (vagy öt?) helyezettet vitték ki a VB-re. 1991-ben hetedik, 1992-ben pedig nyolcadik lettem,…..
Amikor még egyesületben futottam, mindenkinek volt szellőző öltözöszekrénye. Hétfőn reggel vittük a frissen mosott szerelést és az edzés után mindenki betette a cuccait a saját szekrényébe. Minden megszáradt a másnapi edzésig. Ez így ment péntekig, amikor szüleink nagy…..
Fényképes szolgáltatásokkal is kibővült a Nike ingyenes, futás méréshez való iPhone (és Android) appja, a Nike+ Running. A 4.4-es kiadás most iPhone-ra jelent meg és két fő újítást tartalmaz természetesen amellett, hogy a legújabb iOS 7 OS-hez is illeszkedik: ha megállunk,…..
Szabó András olvasónk május végén lefutotta élete első maratoniját Koppenhágában egy 18 hetes felkészítő programot követően. A felkészülésről és a versenyről írt nekünk egy beszámolót, fogadjátok szeretettel. – Józsi Kezdő futóként én is megosztanám a…..