Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Stöckhardt-ék normálisabb lánykája

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megelevenedett a Haction, lemászott a képernyőről és életre kelt. Az kibernyomozók nyomoztak, a rendőrség lecsapott, ráadásul az élet írta epizódban Oroszlán Szonjának és Hujber Fecónak nem kellett dugást sem imitálni, a kiberbűnözők mégis megkapják a megérdemelt…..
Stöckhardt-ék normálisabb lánykája 2012.09.08 14:32:51
@a szív fészkei:
Stöckhardt Lizbett. Mi, a családunk magyarnak valljuk magunkat, igen is derék sváb ősökkel. Stefink kavarog itt a géntenger hullámain, hisz képtelen szembenézni az igazi származásával.
Mindent csak mértékkel és érzéssel, nem kívánok senkit megbántani sem vallásában, sem életmódjában. Kimondottan liberális felfogásban nőttünk fel, bár a nyelvtanulás a nővérkémnek megrekedt a német gyermekmondókák szintjén. - Kinderreime

Heile heile Segen,
drei Tage Regen,
drei Tage Schnee,
dann tut es nicht mehr weh.

Neki csak ez ragadt meg, a többi nem megy.
A történelem úgy-ahogy érdekli, főleg a német történelmet idéző dolgok.
A német irodalom klasszikusaival nem bírt megküzdeni, az maradt nekem.
Azzal a fránya Rubicon újsággal közlekedik folyamatosan, még a vécére is magával viszi.
Stöckhardt-ék normálisabb lánykája 2012.09.08 14:36:14
@ByA:
El kell mennem a papával traktor után, állítólag Stefink a kocsmában árulja! Majd még benézek. Sietek.
Stöckhardt-ék normálisabb lánykája 2012.09.08 21:56:29
@Fabius:
Ezt a pimasz hozzáállást! Stefi nővérem ordenáré paraszt stílusa már itt is ellehetetlenít minden?
Stefi! Gyere csak haza, a papának elszámonivalója van veled.
Ha ennyire ellenem vagytok, soha többet be sem teszem a lábam ide. Én meg tudom állni, erős jellem vagyok, nem úgy, mint a nővérem.
Viktor, aranypám, lassan ugyanazért jársz te is ide, mint viccbeli vadász az erdőbe. A baltás gyilkos ügyének teteme még ki sem hűlt, ti állítólag belefordultatok a kampányidőszakba, innen meg úgy látszik, hogy két akkora sallerba fordultál bele megint, hogy Sárváron legfeljebb…..
Stöckhardt-ék normálisabb lánykája 2012.09.06 13:00:56
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]:
No de édes Stefikém! Már megint a Kisfüles kocsmában töltöd a napot és iszol?
Amikor ilyen negédesbe és agresszívba fordul a stílusod, megtanultuk idehaza már, hogy ittál és örökösen vívódó lelked nem bírja a rád mért csapásokat. Ennek következménye azon diszfunkcionális zavarok sorozata, mely például eme beteges és egészségtelen hitvallásodban csúcsosodik ki a szex-el kapcsolatban.
Miközben a főiskolán a HÖOK elnök és a komplett focicsapat megvolt, hétvégente pedig swinger klubokba jártál, ezek után te még szűznek vallod magadat? Emlékezz csak, apánk hogyan elnáspángolt téged azok után, hogy megtudta milyen durván égeted a gyertya mindkét végét! Manapság pedig amit hallok Kurt bátyánktól felőled, az mindennek az alja! Szégyelld magad, te vagy a Stöckhardt család szégyene!
Megyek is tovább dolgozni, evégre mi, dolgos svábok ilyenkor rengeteg munka mellett nem érünk rá internetezgetni, ellentétben azokkal, például veled, akik a kocsmában tengetik napjaikat.
A papa üzeni, ha ma meglát megint részegen, akkor ma este is a pajtában alszol a tehenekkel!
Stöckhardt-ék normálisabb lánykája 2012.09.06 17:53:59
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
Kikérem magamnak a nővérem nevében is, hogy ilyen személyeskedő vagy vele! Ő a nővérem, még ha iszik is és néha olyan trágár is. Nem becsmérelheted, tévedhet ő is. Te talán tévedhetetlen és csalhatatlan vagy? Nem hiszem, hogy olyan tökéletes lennél, csak a szád nagy itt. Azért mert kicsit kövér és gátlásos, nem rossz ő, csak ne vedelne annyit.
Bár amióta a főiskoláról hazakerült, valami nagyon megváltozott benne, amit a folytonos és álságos szex ellenes kirohanásaival leplez. Aggódok is érte, sajnos igazából csak Kurt bátyó tud bánni vele, talán ezért is viszi olyankor el otthonról, amikor annyit iszik, hogy ne lássuk milyen állapotba kerül. Legutóbb apánk a kapa nyelével terelte ki a pitvarból a csűrbe, hogy csak ott aludhat olyan állapotban. Ezen változtatnia kéne.
Legjobb védekezés a futás. Ezt az alapvetést minden önvédelmi tanfolyam első óráján a delikvensek fejébe erőltetik valahogy. Addig a képzelt ellenség sem kezd fojtogatni, nem támadnak meg egyik oldalról sem fabicskával amíg ezt nem tudod. Ez lehet az alapelv a politikai önvédelmi…..
Stöckhardt-ék normálisabb lánykája 2012.09.05 20:51:53
Üdvözletem mindenkinek! Ideje nekem is beköszönnöm, hisz hírét vettem családunk, Stöckhardték, nagyobbik lányának alantas és fertelmes viselkedésének.
Igazából nyáladzós és szóvirágoktól sem mentes stílusa igazolta számomra is, valóban róla van szó. Amikor egy kicsit iszik itthon (sajnos nem kicsit szokott), akkor mindig átvált az alpári stílusából szóvirágokra és olyan fellengzős hangot üt meg, hogy apánk is a vasvilla után nyúl. Na olyankor nem szeretek itthon, csak Kurt bátyánk bír akkor vele.
Elviszi magához esténként, hogy apánk ne lássa, mennyire issza le magát. (Most már ebben sem vagyok biztos!)
Amikor elment tanulni a kertészetire, még nem gondoltuk, hogy a nagyváros ennyire elrontja és megrontja. Azóta két végéről égeti a gyertyát, miközben apánknak otthon játssza a szende kislányt. A testsúlya is jelentősen megnőtt, hisz eddig sem volt egy vékony alkat (a falubéli fiúk csak Brünhildának becézték a háta mögött, mert szembe nem merték a 98 kilója miatt), de amióta ilyen vadul és fékezhetetlenül él, jelentősen megnőtt a terjedelme. Nemrég kérdezte tőlem, egy nagyon durva átdorbézolt éjszaka után, hogy ciki lehet-e a számára, hogy már 116 kiló és nem győz falni. Én már nem is tudom, mit mondjak!
(Igazából azért ilyen fekete bárány a családban, mert mint anya elmondta négyszemközt, ő csak egy zabigyerek a családban.
A szomszéd falu rabbija és anyánk közt volt egy, hogy is mondjam, khmmmm... romantikus kis kaland, amikor apánk 3 évig Németországban volt a rokonoknál. Stefink (aki igazából nem Stefi, hanem Leokádia a neve) ekkor fogant meg. Apánk azóta is tartja magát a régi sváb bölcselethez: Was ich nicht weiß, macht mich nicht heiß. A genetikában ez ki is jön, hisz a mi szőke fürtjeink és az ő fekete haja...)
Szomorú is ez, de hát a legjobb sváb családban is előfordulnak ilyen balesetek!
Mi viszont itt, a baranyai természet gyönyörű és vadregényes vidékén túllépünk ezeken az apró botlásokon, ezért igyekszünk tovább élni és dolgozni. Távol tartjuk magunkat a mindennapi politikától és alantas pártharcoktól. Persze Stefink ebben is mássá vált, amióta a főiskolai HÖOK elnök megcsinálta a focicsapattal együtt. Egy ideig nem is bírt meglenni a gruppenszex nélkül, rendszeresen elutazott hétvégenként, amíg apánk meg nem tudta, hogy swinger klubba járkál. Azt a pofozást és verést, amit kapott, egy életre megemlegeti.
Viszont büszkén kijelenthetem, hogy apánk engem még soha meg nem ütött!
Dolgozunk a mindennapokban!
Arbeit macht das Leben süß.
Stefi-Leokádiánkért pedig nem győzök tőletek elnézést kérni.
Stöckhardt-ék normálisabb lánykája 2012.09.05 22:05:47
@keresztanya fabi(en):
A család becsületének megmentése vezette csak kezemet, midőn próbáltam megértetni véletek a családunkban dúló vad konfliktushelyzetet.
Apánk jószívű, igazi dolgos sváb ember, aki mindig is magyarnak és svábnak vallotta magát, ápolta őseink nyelvét és több-kevesebb sikerrel próbálta ezt továbbadni részünkre is. Magam a német klasszikusokat részesítem előnyben és olvasom eredetiben, ellentétben Stefivel, aki nem bírt a német kiszámolós mondókáknál továbbjutni.
Kant, Hegel, Vinckelmann, Lessing munkássága az etalon, de természetesen Schiller és Goethe termése koronázta meg a klasszikusokat, még ha más műfajban is. Viszont ezeket hiába is ajánlottam Stefinek, ő mindig az Orbán könyveit morzsolgatta és meccseket nézett! Ez van.
Minden családban akadnak fekete bárányok.
Viszont mentem eltenni magam holnapra, hisz nekem tényleg dolgoznom kell a lusta és folyamatosan másnapos Stefi helyett is holnap.