Regisztráció Blogot indítok
Adatok
igazmondojuhasz

0 bejegyzést írt és 43 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mert a szolgáltatás nem csak a nagyobb városokban, de vidéken is egyre inkább komoly problémákkal küzd. Már a kisebb településeken sem olyan szívélyesek az eladók. Az előző faluban és környékén nem tapasztaltam ilyesmit, csak a szomszédos város kínai boltjában volt folyamatosan morcos az egyik…..
igazmondojuhasz 2019.02.06 12:37:51
@Mr. Rocketfinger: köszönés, udvariasság, akkor Te biztos nem vagy FIDESZ-es :-)
Acemoglu és Robinson Nobel-díjas közgazdászok klasszikus munkája a Mért buknak el nemzetek?  c. könyv megfelelő elméleti keretet biztosít ahhoz, hogy megértsük korunk gazdasági és politikai történéseinek jelentős részét. A kötet elveinek kevéssé dogmatikus, kreatív használata némi háttérismerettel…..
igazmondojuhasz 2019.01.09 12:55:17
@Brix: Változás nem is kell, minek? Akinek van egy kis esze lelép ebből a szarszagú országból. Aki meg marad, az egye meg :-) stadionostól, kórházastól, oktatásostól az egészet.
Az étterem gyorsan alkalmazkodott a NER-hez, és megszüntette az értékelés lehetőségét. ..
igazmondojuhasz 2019.01.08 14:20:20
@consul: Na ne, most komolyan azt szeretnéd beadni, hogy a Gundelnek I es II osztályú vendégei vannak és pont azok a II-es osztályúak akik fölköltöztek a Várba?!
igazmondojuhasz 2019.01.08 14:29:23
@Terézágyú: Elegancia, pompa, finom részletek. Gundel
Így hirdetik magukat...
igazmondojuhasz 2019.01.08 14:35:23
@balcán maxval birca: birkának sem :-) Dzsordzsi bácsi mindig késik a fizetéssel, a Habony Árpi nem szokott?
A közös ügyészségi nyomozati munkára nemet mondott Orbán Viktor és az őt fedező Polt Péter főügyész, ám a velejéig korrupt, Putyin utasításait szolgai módon végrehajtó orosz főügyészséggel együttműködik, sőt csereprogramokat valósít meg. Ezek ketten gyakorlatilag semmibe veszik a magyar nép…..
igazmondojuhasz 2018.11.14 09:02:00
@frikazojd:
"A kommunistáktól még nehéz lesz megszabadulni, mert senki sem olyan veszedelmes, mint egy bukott eszme haszonélvezője, aki már nem az eszmét védi, hanem a zsákmányt !"Márai Sándor
Valószínűleg kevesebb pénzt kell több felé elosztani, ezért kezdett újabb megszorításokba a magyar kormány. Egyre több jel mutat arra is, hogy végleg befellegzett a pénzügyi tárca autonómiájának, hiszen lényegében végrehajtó szerepkörbe kényszerítették Varga Mihályt és csipetcsapatát. Közben nehéz…..
igazmondojuhasz 2018.10.26 14:05:16
@Soha ne tegyel haver a fekete lora: pontosabban a felvehető HITEL mértékét növelték meg 15 millió Ft-ra. Amit vissza kell fizetni kamatokkal együtt. Nagy segítség, hogy megengedik az elvtársak, hogy több hitelt nyögjön a magyar.
Ez a magyar kormány hivatalos álláspontja. ..
igazmondojuhasz 2018.08.16 09:41:47
@rallus: ugyanez elmondható másról is, először meggyőződéses KISZ titkár, majd Soros ösztöndíjas liberális, a Liberális Internacionálé alelnöke (ízlelgesse minden Fidesz hívő, Liberális Internacionálé), majd meggyőződéses jobboldali, jelenleg csupán egy tolvaj, aki kifosztja az országot.
igazmondojuhasz 2018.08.16 09:47:58
@I_Isti: Azt hittem eddig, hogy az EU célja, hogy Orbán és bandája minnél többet tudjon lopni, de már látom, tévedtem.
Az EU célja a gyarmatosítás, miben a FIDESZ vastagon segíti, lásd adókedvezmények, megnyirbált munkavállalói jogok, stb stb
224000 ember halt meg feleslegesen az Orbán kormány regnálásának 7 éve alatt. Ez egy debrecennyi város lakossága. Ők még ma is élhetnének, ha az Orbán rendszer nem az illiberális szovjet szocialista népköztársaság kiépítésén és Orbán Viktor leggazdagabb magyarrá tevésén munkálkodna. Csak 2014-ben…..
igazmondojuhasz 2017.06.14 14:41:41
@MaxVal BircaMan HJCD: Bezzeg ha nem stadionra meg kisvasútra ömlene a pénz, akkor jutna az egészségügyre és oktatásra is. Ez független attól, ki van hatalmon, ez a pénzek szétosztásáról szól.
Ja, abból nem lehet annyit lopni?
Gajdics Ottó nem csak egyszerű tagja az állampárti politikai szervezetnek, a Kádár-jugendnek, hanem főiskolai titkára is...
Magyarország halszagú - éneklik a legújabb ner himnuszban, de amúgy szabadok vagyunk mert kivívták ezt nekünk. Márhogy szabadon írhatja elő a Főni, nekünk itt mit szabad és mit nem szabad. Egy pártfunkci feleségének és segítőjének kopaszok segítségével szabad megakadályozni egy népszavazási…..
2016.07.24-én 12 órakor a UBER felfüggeszti szolgáltatását Budapesten a hatályba lépő jogszabályok miatt, amik gyakorlatilag mondvacsinált indokokkal ellehetetlenítik a működésüket. Nyilván erre ugrik a nép, akik annyit látnak, hogy a tök menő ügyfélbarát Dávidot megtámadta a Góliát szerepében…..
A sorkatonaságnak honvédelmi hatása elhanyagolható. De nem is az a célja. Az a célja, hogy beszoktasson, betörjön. Hogy megnyomorítsa az akaratodat a brutális önkényességével és értelmetlenségével. Hogy félelmet keltsen benned és tudatosuljon, hogy csak azért ficánkolhattál eddig, mert ők engedték.…..
Elég sokat örömködtünk az elmúlt hetekben az olcsó jegyek miatt, megmutattuk, hogy tényleg fillérekért lehet foglalni igazán zsír helyekre is, itt az ideje a kockázatok és mellékhatások bemutatásának. Főleg, hogy a Wizznél már beindult a téli fűnyíró, jönnek a szokásos…..
igazmondojuhasz 2015.09.28 10:57:40
Nagyon valószínű, hogy az egy hónap alatt elvesztett 900 ezer szimpatizáns nem volt elég, a Fidesz vezetésének eddig nem ismert mazochista hajlamai utat találtak maguknak a tudatos szintig: úgy tűnik, még mindig túl magasnak tartják a népszerűségi indexüket. A netadó és…..
igazmondojuhasz 2014.12.11 11:59:42
törökgáborelemez 514. A tét 2014.12.04 02:11:12
Orbán Viktor természetesen nem újfasiszta és nem is diktátor. Az elkötelezett antikommunista, konzervatív és korábban a magyar jobboldallal kifejezetten jó viszonyt ápoló republikánus amerikai szenátor mégis ezt gondolja. S amit mond, az legfeljebb árnyalatokban, jelzőkben tér el…..
Tegnap is sejtettük, hogy az MTVA sajtósai a seggükből húzták ki azt az indoklást, hogy Bajor Imréről azért nem emlékeztek meg az M1 esti Híradójában, mert nem volt Kossuth-díja, náluk pedig az a vízválasztó az ilyen témákban, de most van négy bizonyítékunk is. Ilyenkor…..
Rendszeresen átmennek a piroson, járdáznak, és szembemennek a kijelölt forgalmi iránnyal a brit biciklisek. Yorkban egy szabálytisztelő sporttárs meg is elégelte, hogy egyedül kell álldogálnia a lámpás kereszteződésekben, és videó-összeállítást készített a fejkamerás…..
Clint Eastwoodi módszerekkel dolgoznak a vendégeket tolvaj bandának tartó Lívia Vendégházban. A szekrények le vannak lakatolva, a látogató nőket kidobták, miután lekurvázták őket, és végig lopással gyanúsítgatták őket. Előre kérték a pénzt, majd amikor nem kapták meg, egy…..
Azt lehet tudni, hogy milyen célra találták ki a Visa Electron kártyáját? Régen interneten nem lehetett vele vásárolni, most meg autót nem lehet ilyennel bérelni. Naiv ügyfél se Electronnal, se kápéban nem fizethette ki az Avis 200 eurós biztosítékát, tehát nem adták oda neki az…..
Az egyik legdrágább androidos telefon ugyanúgy bekerülhet a végtelen szerviz, hiába 200 ezer forint. Leventénél alig 2 hónap alatt pusztult el a telefon töltése, amit azóta sem bírtak megjavítani. Cserélni természetesen nem szeretnek: Személyesen is megtapasztaltam, hogyan…..
A Puma szerint teljesen rendben van, ha ők vizsgálják be a viszonteladóiktól vásárolt, egy hónap aladt kilyukadó cipőket. És természetesen a vásárló a hibás: 2013.04.12.- én vásároltam egy Puma Drift Cat SF típusú szabadidőcipőt a budapesti A4 Space Store-ban. (Cím:1093…..
Azért ragadtam billentyűzetet, mert nagyon aggasztó jelenség kezd elharapódzni az App Store-ban. Van egy frusztrált felhasználó, aki magát Kalácsnak hívja, és minden apphoz, ami iOS 6 alatt fut, automatikusan beír egy csillagot, és lebuziköcsögözi a fejlesztőt vagy kiadót. Miután…..
Breaking! K.M. szerint a Players Room szakértője lejött a klasszikus "nem rendeltetésszerű használat" szövegéről, és vadiúj diagnózissal hajtja el a panaszosokat: Nem mondom, hogy álmaim márkája a Tommy Hilfiger, sem azt, hogy álmaim üzlete a „Players Room” az Árkádban, de…..