Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bejto

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Gondoltad volna, hogy a lottónyertesek egyharmadának öt éven belül már egy fillérje sincs? Felmérések szerint a hirtelen nagy összeghez jutó, korábban nem túl jómódú emberek nagy része néhány év elteltével visszasüllyed eredeti anyagi helyzetébe, vagy még sanyarúbb sorsra jut. Egy…..
bejto 2017.10.18 10:39:24
@apro_marosan_petergabor: Kicsit túl tolod ezt az ingatlan bizniszt. Vannak azért sokkal tartósabb élmények mint az utazás, a oktatás/iskoláztatás. Az ember boldogsága nem az, hogy van 4 társasháza.
A LIFE magazin kevesebb mint két évvel az indulása után borzasztó fotótanulmánnyal szembesítette az olvasóit. Az elmebaj kezelése - a betegség mindegyik zavarba hozó változatával és fokozataival együtt - nagyon hosszú utat tett meg az 1930-as évektől és ma már a legtöbb…..
Tisztelt Szerkesztők!   Végső kétségbeesésemben fordulok Önökhöz. Örömmel találtam a honlapukra. Próbálok rövid lenni, amennyiben ez lehetséges. 2008-ban csődbe ment az akkori munkahelyem. Ezt követően 2011 év végén tudtam elhelyezkedni.   Megviselt a…..
bejto 2014.04.10 14:44:55
@Faszerkezet: Ez nem a sikeres ember jellemzése.
Megy a cigány asszony a metrón, a villamoson, a buszon keresztül a járművön közben mondja a magáét, az utasok semmikép sem gondolják annak.
Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre! Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a munkahelyiterrorjog@gmail.com…..