Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bunbenfoganthoffmann

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szeretnek a tolvajok! Loptak már képet tőlem. Loptak cikkemből részleteket. Most meg sok-sok cikkemet lopta el Újbuda. Igaz, nem csak tőlem, hanem több a 60+ Médiaműhely tagjától lopták el a cikkeiket. Még büszke is lehetnék az eltulajdonításra. „Csak azt lopják el, ami…..
Rendszeres olvasóink bizonyosan emlékeznek még egy 2012-es cikkünkre amiben annak jártunk utána, hogy Újbudán 2012-ben egy copy/paste-el elfogadták Székesfehérvár 2008-as informatikai stratégiáját. A plagizálás elfogadott módszer lehet a jelenlegi kerületvezetés részéről, hisz…..
bunbenfoganthoffmann 2014.07.17 23:23:06
@Tiszteltetem Brüsszelet:
"Erről csak annyit hogy ennek a Januriknak a nevét se tudja senki, nem is fidesz tag"

Lehet nem tag, de ahogy célzol rá tényleg egy senki. Lopni küldték oda a haverok.
Főleg ha a saját pénzükről van szó... Még tavaly decemberben, a választási kampány kezdetén Orbán Viktorra hivatkozva Kubatov Gábor pártigazgató és Kocsis Máté kommunikációs igazgató levélben fordult a FIDESZ választókerületi elnökeihez, melyből két mondatot szeretnénk…..
bunbenfoganthoffmann 2014.06.05 11:36:20
Lassan össze lehet rakni a mozaikokból az egészet:

Hoffmann mögül kezd ellépni a pártja, alkalmatlanságát egyre több helyen vetik fel saját pártján belül is. A újbudai polgármester jelölti harcba beszállt a jelenlegi főpolgármester-helyettes, Bagdy Gábor is aki a jelek szerint egyébként a bukásra játszik.

index.hu/belfold/budapest/2014/06/05/a_vesztesekbol_lesznek_nyertesek_a_fovarosban/

Hoffmann még a választások előtt kistrafirungozza a haverokat, az adófizetők pénzéből 100 milliókat ment át az önkormányzati cégekbe, hogy onnan egyszerűbben tudja aztán kivenni. (Kamu tanulmányok, megbízási díjak, ügyvédi költségek stb.)
Kérdés persze, hogy a helyi FIDESZ ezt fogja-e hagyni, hisz eddig van két alkalmatlan jelölt, elzavarják-e mindkettőt és hoznak valaki konszenzusos de vállalható embert maguk közül, hisz ha polgármester elbukik ők is messzebb lesznek a kondértól.
Remélhetőleg idén már nem lesz több hőségriadó, de ha mégis, akkor tudják, hogy biztos nem a peronon osztják pályaudvarokon az ingyenvizet: Szeretném megosztani veletek ma reggeli tapasztalatomat, amit a miskolci Tiszai pu-n szereztem. Hőségriadó okán a MÁV gondoskodik ingyen…..
Naiv lakos személyi igazolványt szeretett volna cserélni a XI. kerületben, de 2 és fél óra alatt csak az okmányirodisták unatkozási szokásait tudta feljegyezni. A megfigyelt ügyintézők közül az egyik 5 percenként fogadta az új sorszámokat, a többség azonban inkább 20-25…..
A napokban jelent meg a Magyar Nemzetben, hogy a Belügyminisztérium legfrissebb jelentése alapján Újbuda a legkevésbé eladósodott kerület a fővárosban. Egy főre 1600 Forint adósság jut, Rogán Antal Belvárosában ez a szám 564 ezer, Pokorni Zoltán Hegyvidékén pedig 153 ezer. A…..
bunbenfoganthoffmann 2012.11.25 23:57:12
@dr. Tóth Bertold: Mára azért bebizonyosodott, hogy papagáj kommandó által mantrázott büntetőeljárás Molnár ellen hamis volt, a bíróság bünncselekmény hiányában felmentette. Mára az intézmények az utolsókat rúgják, mindenhol kiláthatatlanság, a pedagógusok nem tudják mi lesz januártól, de a legszomorúbb hogy a "kedves vezetőink" sem tudják, hogy mi vár a kerületre, sebtében összetákolt törvények kapkodó vezetés. A kerületi cégeket átjátszották pártkatonáknak, Hoffman korábbi céges társainak. Az kondorosi uszodából lassan kiszorulnak a kerületi lakosok, milliókat tolnak bele a vízilabdába (iskoláktól elvéve), az üzemeltetést szintén haveroknak játszva át, fideszes kádertemető lett belőle. Hoffmann tetű módon "bűnöző Molnár" kampánnyal nyert, most meg sunyin kussol. Hoffmann személye megosztó lett, már párttársai egy része sem beszél vele, az alpolgármesterekkel képtelen együttműködni, egyre nagyobb a belső feszültség.
Nem szeretném mártírrá emelni magam, még összeesküvés-elméleteim sincsenek, de a tegnapi nap mindenképpen tanulságos volt. Na, nem az ítélet, arról sokat írtam már, hanem annak tálalása az ujbuda.hu oldalon. Azon persze nem lepődtem meg, hogy nyáron, amikor arról lehetett…..