Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bluenose

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Járókelő.hu Welcome to KÖKI! 2016.06.13 09:57:28
Újabb állomás-szemlére hívjuk a budapestieket, ezúttal Kőbánya-Kispestre.  Kezdjük egy gyors bejárással: A KÖKI lépcsőinek és mozgólépcsőinek állapota többször volt téma a Járókelőn, nyilvánvaló, hogy az sem tudja megszokni ezeket az állapotokat, akinek van alkalma arra, hogy mindennapos átjárás…..
bluenose 2016.06.14 10:08:07
@enpera: Az ottani állapotokért nem az utasokat kellene okolni elsősorban. Ők azt tették, amit te is tennél, ha arra járni kényszerülnél: napi szinten, tömegesen koptatták az utat, a korlátot, használták a mozgólépcsőt, míg még működött. Persze, tele is van graffitizve és láthatók rongálás nyomai, de nem ettől életveszélyes ott közlekedni, és nem ez okozza a fő problémát. Sokkal inkább az, hogy azóta nem volt még kb. kisöpörve se, mióta átadták, nemhogy felújítva, vagy karbantartva. Konkrétan rohad, hullik szét az egész. Pl a vonatoktól felvezető lépcsőkön alig merek felmenni, mert félek, hogy összeomlik az egész. És az nem azért olyan, mert megrongálták, hanem mert megette az idő, csak éppen mindenki tesz rá.
bluenose 2016.06.14 12:57:58
@qwertzu: ehh, és/vagy az ott tanyázó egyéb elemek?
De írtam, hogy tény, hogy van rongálás, viszont nem az az elsődleges felelős az ottani állapotokért. Más aluljárókban, megállókban is gyújtanak fel kukát, fújják le a falakat, odahánynak, de attól még nem rohad szét az egész, mállik a lábad alatt, esik a fejedre. És félre ne értsd, nem mondom azt, hogy a rongálás kisebb vétek, de nem ez vezetett idáig a Köki esetén, hanem az, hogy nagy íveben tettek rá mindig is, hogy mi van azzal a területtel. :(((